Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 15

• 45 370
  • 796
  •   1
Отговори
# 240
  • Сливен
Азалия,за мъжкото яке,ако е размер Л може ли да ми го премериш,рамена и дължина на ръкава.Мерси предварително.

# 241
XXL e... но, ако ще ти върши работа за ориентир мога да премеря.

# 242
Soñadora, не мога да ти върна отговор на лични, изписва ми че може да се намери такъв потребител 😳
Ако искаш, ще ти го кача тук, да си го препишеш, и ще го махна после.
Пиши като си тук.

# 243
Момичета,  върнах няколко неще от една поръчка с тях и документите, оставих си едно яке, но сега си намерих друго което ми харесва повече и искам да върна първото. Как да стане, при условие, че нямам документ?

# 244
Разпечатай си от ордера в профила ти. Като отвориш поръчката, потърси най-долу.

# 245
Пак са ми обединили три отделни поръчки в една, от 3.01 и 6.01,а една блуза от 5.01 още не е изпратена.
Чакам тези неща.

Панталонът вече го имам в черно, поръчах още един в тъмнозелено, че ми харесва много.

Дънките ги имам от по-миналото лято, много са ми любими, тези ги бяха намалили на 20лв и взех резервни да имам.

На еспадрилите ме изкуши цената, исках в черно, ама тях не ги намалиха. Ще видим какви са утре, като се завлека в това пикливо дъждовно време до Еконт.
Давам код за панталони

# 246
  • София
Браво, панталонките много хубаво ти стоят! На мен ми прави коремче такава кройка,  което си го имам де, но иначе ми харесва такъв модел.

# 247
Браво, панталонките много хубаво ти стоят! На мен ми прави коремче такава кройка,  което си го имам де, но иначе ми харесва такъв модел.
Тази снимка е от предишната поръчка, М размер бяха, сега поръчах С, че съм свалила някое килце, но такива дънки и панталони с paper bag талия ми станаха любими

# 248
Ха, получих имейл, че не ме били забравили за поръчката от 12-ти декември, която така и не дойде, но не е отказана в профила ми, нито анулирана. Щели да се свържат с техния партньор за обратна връзка къде е продукта. Ми... ок.
Връщам и якето от днес. Става, но като се облече, прилича на ватенка. Въобще не го одобрих.

# 249
Първата ми покупка от сайта са боти на марката естествен велур , имаше намаление 50% .
Много удобни и красиви, трета зима ги нося.

Пропускат ли вода?
Държат ли топли краката?
Не мога да си нацеля боти вече втора зима.
Моите са тези, много мадамски, тук не са в най- добрия си вид заради газенето на кал.
Нося ги много често, но не стават за голям студ, нямат топла подплата.Не пропускат вода, тествани са.

# 250
Споделям два кода да се използват, че не знам докога ще са валидни

Много благодаря! Използвах ваучера за Веро мода.

# 251
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/only/danki-7624371?utm_medium=referral&u … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/only/danki-7624371
Получих тези, за мен са уголемени и с не толкова наситен цвят. Меки са, даже мисля, че имат повечко еластан, кройката е mom jeans.
Много исках пастелно зеленото, но не ги намалиха .

# 252
И аз предлагам код за 20% на Vero moda,ако някой го иска да пише на лични.

# 253
И аз не одобрих днешните попълнения, ще си ходят обратно

Този пуловер на Vila също е с много широки ръкави, на мен са ми и дълги. Деколтето ми идва много дълбоко, със сигурност няма да я нося. Иначе е супер мекичка, но едва ли ще си остане такава след няколко пранета.

Тази блуза на живо хич не я одобрих, не знам как съм я поръчала. Материята има еластичност и не ми допада, цветовете също не са ок. Иначе и тя е Vila

Надявам се нещата на онли, които чакам да ми харесат.

# 254
https://www.aboutyou.bg/p/tom-tailor/danki-alexa-8155019
Дънките си отговарят на номера или определено не са умалени. Не са с висока талия, по-скоро нормална, пада и под пъпа, това не ми харесва, но ги задържам, защото са тънички, то им и личи. Имат и еластичност.

Общи условия

Активация на акаунт