Всичко за всички марки гел лакове - тема 45

• 37 522
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
И да имаш диплома, цената пак е космическа, в сравение в US.
Моя Kodi  е от Елена арт, не вярвам да е менте. Моето заключение е че няма стандарт на качествтото. По-добре да си дам парите за руския топ или гелиш, поне няма да ме е яд. Освен това се стараеш 2 часа, става перфектно (преувеличавам) и накрая се скапе блясъка след 5 дни .... ами нямам думи. А и не е да е евтин особено..

# 181
Здравейте!  Благодаря за новата тема! Радвам се,  че маникюръм ми е на първата страница! И аз съм от тези,  на които тъмните цветове на Клареса не се изпичат и се изтриват при махане на лепкава слой. И това е само с новите партиди, със старите нямам проблем. Писах и за сравнението ли с Канни. Е, макар, че са китайски ги биха по точки. Гледам, че продължавате като мен да търсите добър ъоп, който не се матира и надрасква. Ще пробвам последно и Пауло и ако не става и той, вече отивам към Гелиш. Макар че преди съм го ползвала не ми беше нещо уаууу. Но тогава и нямах много база за сравнение като новак. И като заговори за това, наскоро ми хрумна идеята са се позабавляваме със снимки на маникюри от началните ки опити. Повеждам хорото.  Grinning.

Най много време ми отне да се науча да пиля без да препилявам отстрани и това е видно от снимката Grinning

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 22:30 от Анито4

# 182
Чета,че сте доволни от топа на Палу,а базата дали е ок? Някой ползва ли я?
Намерих топ без лепкав слой,но не е Crystal,a Shine. Дали да ги тествам,вместо Кодито се чудя? Вие какво мислите?

Редактирам-има малко нови неща на КОДИ в Мейкъп. Пуснах аз. 😁

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 22:54 от Anyyyone

# 183
Идвам да кажа, че благодарение на Anyyyone видях, че има много заредени марки в мейкъп. Аз ще опитам да се въздържа и за това ви казвам да разрабите, но нека някой се облажи Simple Smile

# 184
Аз други марки не гледам,че те са безброй,а нямам идея кои стават и кои не. Но понеже бях за зор за база и топ,пуснах Кодита. Базата е цветна де,нямаше прозрачна,но нищо. Цветове не поръчах,но взех и млечната база 17 на Клареса. 😊 И пилички,обезмаслите,масло за кожички.. такива дреболии. Но бързах да пусна да не свършат. 😁 После се сетих за още неща,но ще гледам пак и ако е останало нещо.

# 185
Те може и да ти я съчетаят, ако я пуснеш скоро една след друга. PNB, Reforma, Valerie, Rocks  са хубави. Имаше и още марки, но вече забравих наличните и добре че.

# 186
Момичета, в хперт бюти продават Гелиш сега видях доста цветове, май мернах и основа и топ, но не съм задълбавала в търсенето. И да, оригинални са нещата там, имат и магазин в Парадайс, но не знам дали ги има лаковете там.

# 187
Имах 3 минути да добавя нещо,но не се сетих. Сега видях акрилна пудра,разни други щуротии,но основното си го взех и съм много доволна! Остава да дойдат нещата и всичко да е ок. 😊
Бях сложила 3-4 цвята на Клареса,но ме достраша да ги пусна,след последните коментари. И също някакъв комплект на Коди база и топ от по 30 мл туби за 47-8 лв двете неща. Доста изгодно излиза,но като ви чета как са ги развалили,не посмях. Малките поне са по 10 лв и да не стават,няма да ме е яд. 😆
Лягам си преди да съм похарчила още пари,които нямам. 😂

# 188
А в този xpertbeauty оригинални ли са стоките? Този ли беше магазина, за който се оплакваше някоя дама, че дават стари стоки + някаква тъпотия със системата за незавършени поръчки?

# 189
Rolling Eyes

Нали точно написах, че са оригинални. Имам Опита и Керастаз от там.

# 190
Леле, момичета, днес сте изписали огромно количество коментари, едва успях да ги изчета.
Anyyone, мерси за инфото, че в мейкъп са заредили. Поръчах няколко неща, в това число и топ без лепкав на Oxxi, стискайте палци да е добър, че е цели 15 лв.
И аз съм от недоволните от новата партида топ без лепкав на Коди, поръчан е от нейлмастершоп. Старият беше супер, но новият е гъст на консистенция, кофти за нанасяне и за капак губи блясък супер бързо (не се матира чак, но буквално за дни губи хубавия си кристален блясък).

Мернах, че Рокс имат бази с фолио за 7 лв, ако някой иска да се възползва. Имам техни бази и са добри.

# 191
Да, едвам се въздържам да не пусна поръчката,че и цената е атрактивна, но толкова неща имам и започвам да се чудя имам ли психични проблеми, че желя да поръчвам така. Вече съм набелязала няколко неща и дано ме преварите Grinning Да кажеш топът как е после.
За пръв път от месеци има толкова много неща... направо не ми се вярва. Аз дебна да пуснат темперираният топ на PNB, за който от тук четох, но все го няма.
И аз показвам първият ми сниман от 2021, когато подновихгел лака (имам 1 или 2 маникюра преди това), който е скандален:

И първи след четеното тук, който шернах:

Последна редакция: ср, 11 яну 2023, 01:51 от karmilla

# 192
И аз пуснах няколко Кодита, благодаря, че писахте Grinning. Замислих се, само аз ли да съм изкарала късмет с топа на Коди, но се сещам, че маникюристките, на които съм ходила също бяха с Коди и беше добре и на мен и на другите клиенти като съм се заглеждала. И ми хрумна, че може би моята лампа е от по-силните ( поне това прочетох от темата) Sun 5 max, освен това пека всички слоеве по 1-2 минути профилактично, когато съм с Клареса даже по  3-4 минути. Да не би да ви остава неизпечен долен слой при вас или от комбинация с други работи да се е развалил нещо? Не знам и аз, пробвайте да печете повече време. Освен това като го извадя от печката не бърша лепкавия слой веднага, а изчаквам 1-2 минутки да опръхне и бърша със спирт чак тогава.

# 193
Коди не съм ползвала като топ, но при съфорумки прри равни други условия старият да им държи, а новият да е анти-конти или друга марка да е ок, то за мен е кофти партида. Дано го оправят, тъй като има много ползващи марката, които са довони и е излагация. Да, за лепкав се чакат 1-2 мин. , за да е лъскав, нематирам и пр.

# 194
Този е друг магазин, Бютимол е с оплакването.

Моят топ на Гелиш е оттам. Изглежда ми, че е оригинален. Но аз не мога да го похваля чак толкова, колкото някои съфорумки. Лъскав е една седмица, после се появяват драскотини и матиране по края.

Зависи и какво е ежедневието, но според мен няма топ, който да стои идеален три седмици То все пак е нещо, което трябва да може да се свали от нокътя, ако хич не се драска, какъв ли материал трябва да е!

А в този xpertbeauty оригинални ли са стоките? Този ли беше магазина, за който се оплакваше някоя дама, че дават стари стоки + някаква тъпотия със системата за незавършени поръчки?

Общи условия

Активация на акаунт