Голямото преследване- в (не)очакване на втори сезон

• 30 074
  • 507
  •   1
Отговори
# 225
До момента,  мисля, рекордът е 20 стъпки. Правени са  няколко пъти и кикога от сам играч. Стъпките преднина са си фактор. 2 въпроса преднина са около 12 секунди, грубо казано. Също и по-големият шанс за връщане на преследвача, ако са повече хора, както и психологическото предимство на групата. Всяка конфигурация от играчи има своите плюсове и минуси.
За днешната игра, Васко е знаещ и опитен, но беше обречен. По-бавен е. Заби на някои елементарни въпроси.Ако беше комбинирал своя опит и знания с някой бърз и агресивен на бутона младок, щяха да имат огромен шанс  )

# 226
ЖДНБ тази Дона, какви "обяснения" дава 🤣🤣
Това е несериозно

# 227
  • София
Испанският грип "не е толкова важно"???? Тази чува ли се?!!! Муцка, това е пандемия, която убива десетки милиони души по целия свят!

След кратка консултация с гугъл: "При тази пандемия са заразени над една трета от населението на света. Тя слага край на живота на 50 милиона души. Като 25 милиона умират през първите 25 седмици."

ПП: Да се похваля- отговорих на всички въпроси, зададени към преследвача. Такава серия от елементарни въпроси не си спомням да е имало.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 18:57 от Sladkish4e 87

# 228
  • София
Ами вие сте казали всичко, какво да добавя... Май ще излезе голяма греда нейния каст.
И да добавя, е как може Белла Донна да не знае в коя държава е град Брага?!
Досега нямаме резултат 4-0, т.е. 4 поредни победи за преследвачите в една ТВ седмица. По тази логика утре който и да е преследвач ще загуби... Да видим кой ще изтегли късата клечка! 😉

# 229
Дяволо, много си в час! Направо си ТВ експерт. Btw, Брага не е кой знае колко известен град Simple Smile

# 230
Тежко беше пак положението в епизодът с новата преследвачка. И нямам нищо лично към нея, понеже за разлика от Мартин например, ми е симпатична, но доста слабо. Не че участниците не бяха още по-скандални. Отговорите, особено във втори кръг бяха от зле, та по-зле.

# 231
Братята славяни-норвежците , ми е любим момент 🤣

# 232
И Арабиката не е кафе. Чак се чудя какво, аджеба, пия.

# 233
Приятно режисиран брой се получи днес, с цел набиране на нови шарани. Grinning

# 234
Да банкираш 12к, а да си тръгнеш с половината 😃
Какво пречи всеки, да взима това, което е спечелил в първото преследване

# 235
Кънчев става смешен с това "Уау". Човек на възраст, какво е това кифленско възклицание!

# 236
  • Пловдив
Да банкираш 12к, а да си тръгнеш с половината 😃
Какво пречи всеки, да взима това, което е спечелил в първото преследване
И аз това съм се чудела винаги,защо не си взимат спечелините суми а трябва да  делят поравно.Едни взимат 500 защото  не им стиска за повече а други над 12000 и накрая еднакво.Ами не е честно.

# 237
  • София
Дам, познах за днес. Срещу математиката не се върви, хаха 😉
Ами честито на Евтим, Руми, Петър и Вальо, въпреки че не е честно спрямо това кой какви суми банкира в 2 кръг, ама такива са правилата на играта, уви.
Тези 27 700 лв. които спечелиха четиримата участници са най-високата сума за сезон 2 и третата най-висока изобщо за двата сезона.
Дама Пика изравни рекорда на Черният рицар от 16 поредни верни отговора в 3-ия кръг.
Реално Дамата сгреши само веднъж и то на кинаджийски въпрос?! Ами Анг Лий де, тюх. Може би ако бе отговорила щеше да падне още по-драматично с 19:20. Твърде много време губи за мислене и мимики Пиката и за това много често губи супер драматично. Не знам дали е режисирано, но традицията от сезон 1 си остава. Когато Меги е в играта почти винаги ще има драма в края... 🙄

# 238
Мене ме подразни Кънчев, който сто пъти повтори на момчето, че е незрящо и непрекъснато му задаваше въпроси на тая тема.
Не е приятно, наистина, да вземеш част от сумата, но това са правилата на играта, все пак е отборна. А можеше и да не вземе нищо, ако не бяха допълнителните въпроси, които идват от това, че са четирима. Има недомислици, но всеки знае правилата, когато отива да играе.

# 239
  • София
Отдавна не бяхме гледали Мартин. Много е силен, но този сезон не му върви. Засега от всички преследвачи е с най-лошия показател този сезон. 5 участия, 3-2 победи-загуби.
Хубав ден иначе, добро състезание се получи.
4-1 за седмицата за преследвачите за 4 път + 3 пъти 3-2 или общо:
22:8 за преследвачите!

Временна любопитна статистика от мен:
Класиране на преследвачите:
Мъдрецът: 7:1
Професорът: 4:1
Дама Пика: 5:3
Белла Донна: 3:1
Черният рицар: 3:2

Играчите дотук в сезона са спечелили, 102 500 лв. или средно на епизод по 3417 лв.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 20:13 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт