Паническо разстройство - 56

• 36 356
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Аз да се оплача.. на работа съм, а от няколко часа съм в безтегловност..рязка умора и замаяност. Странно днес не си усещам пулса..ама изобщо, на фона на предходните дни когато бе висок.Отделно от 10дни съм със синузит.😟

# 556
Днес успях да мина и през кардиолог.
Той ми каза, че със сърцето всичко е наред. И че проблемите са 2 - психиката и ниското желязо. Желязото ми е 3 при минимум 6,6.
Аптекарката ми каза, че това желязо за пиене депресирало човек и аз останах 😲 Отделно вит. Д ми е доста под норма 46 при минимум 70, за щастие вит. Б12 е в норма макар не много над долната граница.
Днес реших да не пия флуанксола, да видим довечера пак ще има ли безсънна нощ. Надявам се и по-високата доза ксанакс да ми подейства. Само дано да не съм от единиците хора, на които ксанакса им действа обратно, защото всякаш това си мисля. Нали не е проблем, ако пропусна флуанксола?
Sea, имам ашваганда в къщи, но не съм пила. Тъкмо направих консултация с аюрведа и щях да започна лечение по негова схема ме хвана криза, после още една и вече не издържа и при психиатър отидох. Исках да дам шанс на аюрведичните препарати, но явно съм в такова състояние, за което си трябва химия и по-бързо действие.
Quatre бях на Тритико 3 седмици, но не се чувствах добре пак си получава кризи и после минизписаха Ремирта. Това беше при първата психоложка, която ми подцени състоянието и ме остави само на АД и аз буквално си агонизирах. След 3 седмици на Ремирта тъкмо се почувствах добре и на 2-рия месец ме замени с Релаксофитол и се започнаха кризите през няколко дни.
vencho дано да е от недостиг на дозата ксанакса, отколкото да ми действа НЕ успокояващо.
Георгий сега вечерната доз мога д пия от розовите по 1 от 0.5mg,но сутрин и  обед ми е изписала по 1/2 от 0.25мг. и розовите няма, как да ги разделям. Всъщност според Вас адекватно ли е, че ми увеличи дозата на ксанакса, а не го замени. Вероятно иска да му даде шанс, защото го започнах вчера.

# 557
Лиана, разбирам те,аз бях по същия начин.
Според мен така или иначе си почнала АД, няма да ти навреди и ашвагандата щом я имаш, почни я и нея, пък резултатът може и да е по-бърз, ако ги приемаш и 2те.Никой не е казал, че само с билки може да се излекуваш, но е и факт, че понякога и само с АД пак няма да можеш.
Аз нямам нищо против АД, много пъти съм се замисляла и много пъти съм си казвала Край, утре отивам при психиатърката.Много пъти ходих и тя все ми отказваше да ми даде и се разминавах само с Деанксит от който не видях ефект, казваше ми Бори се със себе си, та и затова сигурно обиколих всичко всъвъзможни доктори в Кърджали. 🤣

# 558
  • София
Лиана, наваксай с дефицитите на витамините
Прочети за Б12 и Д , за желязото не съм наясно как стои въпросът, но за Б-та и Д-то знам, че дават отражение на неврологичния статус, ако са в дефицит. Има група тук за B12 https://m.bg-mamma.com/?topic=1468834 , може да питаш и за Д и желязо там, а най-добре да се посъветваш и с адекватен ендокринолог, който би обърнал внимание на тези дефицити

# 559
Лиана, разбирам те,аз бях по същия начин.
Според мен така или иначе си почнала АД, няма да ти навреди и ашвагандата щом я имаш, почни я и нея, пък резултатът може и да е по-бърз, ако ги приемаш и 2те.Никой не е казал, че само с билки може да се излекуваш, но е и факт, че понякога и само с АД пак няма да можеш.
Аз нямам нищо против АД, много пъти съм се замисляла и много пъти съм си казвала Край, утре отивам при психиатърката.Много пъти ходих и тя все ми отказваше да ми даде и се разминавах само с Деанксит от който не видях ефект, казваше ми Бори се със себе си, та и затова сигурно обиколих всичко всъвъзможни доктори в Кърджали. 🤣
Те не са особено много... Рангелова е само с акъла си Simple Smile

Значи 0,25 Ксанакс, разделен на 2. То това детска доза някаква. Според мен това е подигравка, няма как да работи тая доза.

# 560
sea, Георгий, като ви чета се оказва, че ходим в един и същ град на пси. Аз съм при д-р Дъгова сега. Предната ми беше д-р Андреева.
Иначе, да, Георгий това, което ми дава, за да съм можела да работя.

# 561
Георгий,само нея посетих.Тя ми отказва АД.
Иначе на доктори удрям все на греда тука.Никой не иска да обърне внимание,тъй като съм уж млада, а реално здравословен проблем си имам. 3 лични лекаря смених в града и само на луди попадам.Последната ми вика, че имам синузит и главоболие, защото си боядисвам косата и тръгна да ми обяснява, че имам проблеми, защото съм зодия Дева.А при този сега дето се записах си пуши в кабинета, а аз бях с кофти кашлица тогава, та щях да се задуша там.

# 562
Днес успях да мина и през кардиолог.
Той ми каза, че със сърцето всичко е наред. И че проблемите са 2 - психиката и ниското желязо. Желязото ми е 3 при минимум 6,6.
Аптекарката ми каза, че това желязо за пиене депресирало човек и аз останах 😲 Отделно вит. Д ми е доста под норма 46 при минимум 70, за щастие вит. Б12 е в норма макар не много над долната граница.
Днес реших да не пия флуанксола, да видим довечера пак ще има ли безсънна нощ. Надявам се и по-високата доза ксанакс да ми подейства. Само дано да не съм от единиците хора, на които ксанакса им действа обратно, защото всякаш това си мисля. Нали не е проблем, ако пропусна флуанксола?
Sea, имам ашваганда в къщи, но не съм пила. Тъкмо направих консултация с аюрведа и щях да започна лечение по негова схема ме хвана криза, после още една и вече не издържа и при психиатър отидох. Исках да дам шанс на аюрведичните препарати, но явно съм в такова състояние, за което си трябва химия и по-бързо действие.
Quatre бях на Тритико 3 седмици, но не се чувствах добре пак си получава кризи и после минизписаха Ремирта. Това беше при първата психоложка, която ми подцени състоянието и ме остави само на АД и аз буквално си агонизирах. След 3 седмици на Ремирта тъкмо се почувствах добре и на 2-рия месец ме замени с Релаксофитол и се започнаха кризите през няколко дни.
vencho дано да е от недостиг на дозата ксанакса, отколкото да ми действа НЕ успокояващо.
Георгий сега вечерната доз мога д пия от розовите по 1 от 0.5mg,но сутрин и  обед ми е изписала по 1/2 от 0.25мг. и розовите няма, как да ги разделям. Всъщност според Вас адекватно ли е, че ми увеличи дозата на ксанакса, а не го замени. Вероятно иска да му даде шанс, защото го започнах вчера.
Аз от 1г. насам пия периодично чай от коприва и си оправих хемоглобина и желязото.

# 563
Аз не живея доста време в Кърджали, но често съм там и работя с лекари по нови лекарства и видове експериментални проучвания с медикаменти. На психиатър също не ходя Simple Smile Но се виждам често с такива.

# 564
Георгий затова сте толкова адекватен в съветите си. Благодаря!
Ако имате съвети и за лекари ще бъде чудесно. За д-р Рангелова чух хубави неща, но много се чакало. Аз нямах това време и избрах д-р Дъгова. Да попитам, дали има противопоказания за ксанакса и маточина, и мелатонин? Сякаш ми се иска довечера да пия едно саше Сладки сънища.
Joleen, може да пробвам с копривата.

# 565
  • София
Аз не живея доста време в Кърджали, но често съм там и работя с лекари по нови лекарства и видове експериментални проучвания с медикаменти. На психиатър също не ходя Simple Smile Но се виждам често с такива.
Георги, стана ми интересно - какво работиш? Нещо по клинични проучвания, тип медицински представител, нещо във фарма индустрията?

# 566
Георги, стана ми интересно - какво работиш? Нещо по клинични проучвания, тип медицински представител, нещо във фарма индустрията?
Работя за няколко компании, които са производители на лекарства, медицинска апаратура и допълнително изследвания на нови лекарства към медицински центрове, а от известно време и онлайн проучвания, важното е, че успявам да помагам и да имам познания по медицина Simple Smile Като длъжност се водя мениджър изследвания, иновации и пазарни проучвания на медикаменти. Основна сфера ми е в момента изпитания на медикаменти за еректилна дисфункция.

Д-р Рангелова е много лесна - звъните по телефона или онлайн и се разбирате. Няма чакане толкова. Няма да плюя другите психиатри, просто тя е новатор, постоянно се обучава, и постоянно участва в клинично тестване на медикаменти на конкуренцията 😂😂😂

# 567
  • София
Много интересна работа имаш Simple Smile
Споделете и другите с какво се занимавате?
Аз работя в сферата на застраховането, в брокер, като се занимавам с обслужване на корпоративни клиенти по направление на здравни застраховки и Живот и Злополука.
Знаете ли кое ми е най-натоварващото- изискванията на клиентите и шефовете, а не това, че по цял ден се е случвало да гледам документи с всякакви диагнози, изследвания и т.н
Лошото е, че хем си обичам работата много, хем ми е адски стресова и много изискваща

# 568
  • София
Аз съм в съдебната система. Не се чувствам напрегната, освен от нещата в моята глава. Едно време като бях на 20 работех супер много и давах здраве за пари. Сега искам и си гледам спокойствието, уви много трудно го постигам. Във времето установих, че на - най- хубавото нещо е да си здрав и душевно спокоен. Днес пих една кока - кола , викам дали ще ме разтрепери, но си бях ок. Въпреки това махам кофеина.

# 569
Аз съм криминалист-новобранец.Харесвам си работата, но все още ми трудно със заобикалящата ме обстановка, колеги и т.н.Някак си всеки гледа да се покаже.Надявам се да ги преодолея тези неща във времето.
Аз бях спряла кафето и пиех инка, на вкус е горе долу като истинското кафе ама ми липсва и се чудя дали да не пробвам да го върна в ежедневието си, поне едно.Преди пиех по 3.На вас как ви влияе кафето?

Общи условия

Активация на акаунт