ДЕКЕМВРИ месец мина вече, гушкаме си вкъщи малкото човече -- тема 1

• 22 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
И Дани понякога повръща на фонтан направо изплюва всичко, но се случва когато яде много бързо и не го прекъсвам . След хранене дълго време го държим, че сложим ли го легнал тръгва млякото.Но си наддава и ака и не се притеснявам явно си хапва повече . Вчера три блузи смених докато излезем
Ели не знам дали е само от бебеносеното или от памперса (той често е на слинг), но има отпечатъци  около памперс зоната. Гледам да не стягам много памперса, но се е случвало да пропуска.
Кърмачетата акат ли на всяко ядене, защото при нас е така?
Вече няколко пъти изпробвам метод за успокояване дори, когато се напъва. Събличам го гол или само по памперс и с една пелена отгоре . Играта е да му крия лицето и той така хубаво си маха с ръце и крака и успява да ака/пръцка без да мрънка или плаче.
Flame дано повечето минем така ваксините ☺️
Днес за първи път ще излезем със Кингс буквално до тюдегия тротоар , за да отидем на baby spa. Мислех да му сложа ромпър + Термо космонавтче + шапка или само качулка  ,.че.все пак там ще тръгнем след вана.
Belle аз мисля, че имам едно такива ромпърчетв от пепко,h&m  с мечо пух и от некст, ако правилно съм разбрала. Имат няколко копчета на гърба и другите са долу от едното краче, през дупето до другото краче.

# 316
Ние излизаме главно със слинга, когато сме без баща и. Обличам и ромпър и чорапки и шапка. Ако подухва си закопчавам якето и не и е студено, все е топличка. Онзи ден и бях сложила и блуза отгоре и имаше пъпчици. Вчера бяхме на консултация качила е 1кг и 5см е порастнала, много приятни гънки и гуша е заформила.

Някоя от вас да е виждала ромпъри с цип?

Вижте и в LC Waikiki. От там съм взимала ромпъри с цип.

# 317
  • Варна
Отзиви за baby spa.
Хареса му много, защото имаше лампички и се оглеждаше. Понеже няма два месеца го държахме 15 Мин ( за да не хване мускулна треска) и не му правиха масаж ( изчакай до 2 месец, за да й направят масаж) в началото седеше просто после започна повече да се движи, но и пояса на главата му беше голям леко настрани седеше сигурно не му е било удобно, но кротуваше
Веднага като го извадихме се изака и казаха, че помагало много ако имат запек децата. По един път на седмица препоръчват ние взехме пакет с 3 посещение ама ще изчакаме да мине 02.02 , за да има и масаж 😆 заспа докато пресечем улицата , за да се приберем
Довечера ще дам отзиви за коликите 😁😁 макар че му предстои друго да седи с баща си вечерта докато съм на преглед и може да е изнервен довечера

# 318
  • Русе
Как от 120 увеличавате на 150 ? Налипо 10мл се увеличава на месец
По схемата,която даде една мама запазих час при Фурлакис за началото на февруари.  Дано останем доволни.
Мляко давам още 120+4лъжици,но едвам издържа вече 3 часа.Смятам,че вече трябва  да почвам  да давам 150+5л.На 7 седмици е.

# 319
От няколко дни по веднъж на ден ( поне за сега) повръща насън,след като се е оригнала и ме плаши много. Страх ме е да я оставя,а все повече свиква на ръце да заспива(заради бабите естествено). При вас случвало ли се е,от какво може да е? 🤔
Много се чудя дали да не пробвам и аз със слинг,като ви чета отзивите,но как се отразява на ставите той,не са ли мънички бебоците още? Не съм много наясно кога може да се слага в кенгуру или слинг 🤔

# 320
Когато я слагам в слинг, крачетата са й в поза жабка, а когато я вдигна на ръце правичка с лице към мен -крачетата й падат прави, което на мен не ми е удобно, а вярвам, че и на нея. Затова избягвам да я нося така. Когато я сложа в слинга до 3мин е заспала 😉

# 321
Млякото се вдига с по 30мл.вода и една лъжичка мляко. Не мога да свикна с този слинг, детето пък хич не стои в него. Той по принцип тази поза хич не я обича. А вече е минал 5кг.и ми тежи доста. Не знам на вас как ви е удобно туй чудо🤣. Какво им правят на това бебе спа? Тук в Бургас не съм чула да имаме🤔. Повръщат ако не са се оригнали, преяли са или имат рефлукс или ги премятаме ☺️или всичко заедно🤣. Моят само връща но не повръща. До две лъжички течност е нормално да връщат...четох някъде. Ромпъри с цип купувам от  HM, супер качество са.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 14:10 от IRusinova

# 322
Момичета, не знам доколко ще ви е полезно и дали вече не знаете за приложението на ДМ за пазаруване. Е, няма такъв кеф откакто го открих. Много ми е удобно и определено харча по-малко пари, отколко, ако влзяза в магазина. И забелязах, че нещата са една идея по-евтини. Ползвам ТЕО бебе прак - там е 15 лева, а в Била е над 20. Сега напослъдък избирам варианта за вземане на нещата от магазина и не плащам доставка, кояро иначе е 5 лева. Отивам на касата, дават ми покупките и айде. От там взех и торбичката с гроздови семки за коликите. Добро попадение е.

# 323
Да попитам има ли мама с нисък пулс след раждане ?Идея нямам на какво се дължи. Преди бях с висок  пулс в покой.Сега е паднал 48-55...

Baby spa  е добра идея.Аз ги следя  и ми харесва,но ще изчакам да мине първата ваксина . Може да се засечем с някоя мама

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 15:53 от Edelvais123

# 324
  • Вестерос
Алтая,права си. Днеска пак рева много и й дадох 150 мл с 5 лъжици и млъкна. Хем искам да се водя от нея и си го казвам, хем чета, за да не сбъркам, нали ми е първо.

За слинга не се слага космонавт. Ще кача една снимка, че ми е в телефона с препоръки за обличане в слинг.
..

Мириам, взех ромпър с цип от HM.

Анчи, по схемите на кутиите с АМ, не е с по  10 мл на месец.

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 15:49 от Tiffany А

# 325
По схемата,която даде една мама запазих час при Фурлакис за началото на февруари.  Дано останем доволни.
Мляко давам още 120+4лъжици,но едвам издържа вече 3 часа.Смятам,че вече трябва  да почвам  да давам 150+5л.На 7 седмици е.

Ние останахме страшно доволни от Фурлакис. Даже запазих директно час за следващия преглед - на 6тия месец.
Щом детето не издържа и е гладно, предложете 150, нищо не пречи. Аз поне така действам, правя повече и се надявам да остане дори в шишето, за да знам, че се е нахранил 😀 Яде различно на всяко хранене - веднъж хапва 150, друг път 130, има хранения, които дори на 100 отказва. Затова предлагате, пък колкото.

Отзиви за baby spa.
Хареса му много, защото имаше лампички и се оглеждаше. Понеже няма два месеца го държахме 15 Мин ( за да не хване мускулна треска) и не му правиха масаж ( изчакай до 2 месец, за да й направят масаж) в началото седеше просто после започна повече да се движи, но и пояса на главата му беше голям леко настрани седеше сигурно не му е било удобно, но кротуваше
Веднага като го извадихме се изака и казаха, че помагало много ако имат запек децата. По един път на седмица препоръчват ние взехме пакет с 3 посещение ама ще изчакаме да мине 02.02 , за да има и масаж 😆 заспа докато пресечем улицата , за да се приберем
Довечера ще дам отзиви за коликите 😁😁 макар че му предстои друго да седи с баща си вечерта докато съм на преглед и може да е изнервен довечера
Викиту, днес и ние бяхме на бейби спа и мисля, че точно с вас се засякохме 🤗
На нас ни направиха масаж днес, тъй като на миналото посещение и ние бяхме под 2 месеца и нямаше масаж - но истината е, че масажът представлява размазване на олиото и лееееко втриване, така че не очаквай нещо кой знае какво. Аз вкъщи моят господин си му отделям повече внимание с масажа, та мисля даже следващия път сама да си го масажирам.

IRusinova Baby Spa-to, е плуване за бебета в отделни ванички, напълнени специално за твоето бебе. Имат и озонови филтри, които пречистват и омекотяват водата. Слагат един пояс на вратлето на бебчо и се започва едно махане с крачета и ръчички. Накрая му правят “масаж”. Препоръчвам с 2 ръце плуването като цяло, независимо дали в Бургас ще намерите точно такова “спа”, защото дечко така се радваше днес, такова мърдане му удари, накрая даже плака като го извадихме, не искаше да си ходи. Откакто започнах да го водя, стана много по-активен и вкъщи.

А относно връщането на мляко, при нас имаше един етап, около първи месец и половина до към втория месец, когато връщаше постоянно. Оригвах по 5 пъти на хранене и не помагаше. В един момент просто спря да връща.

# 326
Може ли малконинфо за тази торбичка за коликите? Каква е,помага ли? Вече не знам как да и помогна за тези колики,мъка е😑

[/b]
Момичета, не знам доколко ще ви е полезно и дали вече не знаете за приложението на ДМ за пазаруване. Е, няма такъв кеф откакто го открих. Много ми е удобно и определено харча по-малко пари, отколко, ако влзяза в магазина. И забелязах, че нещата са една идея по-евтини. Ползвам ТЕО бебе прак - там е 15 лева, а в Била е над 20. Сега напослъдък избирам варианта за вземане на нещата от магазина и не плащам доставка, кояро иначе е 5 лева. Отивам на касата, дават ми покупките и айде. От там взех и торбичката с гроздови семки за коликите. Добро попадение е.

# 327
  • Вестерос
Аз имам такова https://www.emag.bg/bebeshki-kolan-pri-koliki-babyjem-s-cheresho … 765/pd/DS43QDMBM/
Не я мъчат вече и не го слагам. Тя като цяло и нямаше много.

Бейби спа дали има във Варна? Много искам да я заведа. Мила и Сами си водят детето отдавна. От тях знам за това.

# 328
Имат Спа и във Варна, сега погледнах: https://babyspawhitelagoon-varna.com/

Аз имам такова https://www.emag.bg/bebeshki-kolan-pri-koliki-babyjem-s-cheresho … 765/pd/DS43QDMBM/
Не я мъчат вече и не го слагам. Тя като цяло и нямаше много.

Бейби спа дали има във Варна? Много искам да я заведа. Мила и Сами си водят детето отдавна. От тях знам за това.

# 329
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/babylove-vazglavnichka-s-grozdov … 058172462757.html

Това е. Затопля се и се слага. Не мога още да съм категорична. От събота я ползвам

Може ли малконинфо за тази торбичка за коликите? Каква е,помага ли? Вече не знам как да и помогна за тези колики,мъка е😑

[/b]

Общи условия

Активация на акаунт