ДЕКЕМВРИ месец мина вече, гушкаме си вкъщи малкото човече -- тема 1

• 22 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Вестерос
Имат Спа и във Варна, сега погледнах: https://babyspawhitelagoon-varna.com/

Аз имам такова https://www.emag.bg/bebeshki-kolan-pri-koliki-babyjem-s-cheresho … 765/pd/DS43QDMBM/
Не я мъчат вече и не го слагам. Тя като цяло и нямаше много.

Бейби спа дали има във Варна? Много искам да я заведа. Мила и Сами си водят детето отдавна. От тях знам за това.
Ау мерси, то даже е и близо до нас 😁

# 331
Е, Варна пак се уредиха! Имат си спа, сега разгледах и май е голям кеф това. Браво, водете ги, ние в Бургас ще си цапкаме в домашната ваничка😋.
Аз ползвам възглавничка с черешови костилки от Айко. Помага малко но не очаквайте чудеса.

# 332
  • Варна
Мале колко сте писали... аз се възползвах, че малкия удари голям сън и оправях вкъщи даже торта направих 😆
Тифани има във Варна същите са ,аз от там ги знам ,приятелка води детето там .
Коланът с черупки  на нас въобще не ни помогна...
Е krispy значи сме се видели то нямаше други там докато бяхме ние 🤗а за масажа наистина очаквах повече аз му правя масажи вкъщи ама се надявах техния да е по хубав, те поне ми дадоха от тяхното олио и го намазах 😆 за мен е важно да се раздвижва детето и да се чувства добре. Ако някой ще ходи да пише аз съм на близо и може да се опитам да засечем часовете.
За слинга нямам обяснение ,но ми е много удобно ,на ръце ми тежи много повече и е вярно това за крачетата. Ортопедът ни каза винаги да са разделени дори като го нося да слагам тука между тях . Ние го слагаме от 20-ят ден на слинг , а днес го пробвахме и на раницата, която е подходяща след 2 месец. Е и в нея заспа на 5 Мин. Просто ни усещат близо и се успокояват. Вярвам,че няма да се научат на ръце все още...та те си мислят,че са още в нас. (Нали го водят четвърти триместър) Опитвам се да го приспивам в леглото ,но ако плаче много и е нервен си го вземам.
А за повръщането докато спи ако е по гръб е важно главичката да е настрани. И мен ме е страх той от лигите си се задавя....

# 333
Ясно. На принципа на домашния чорап с ориз 😃 Само че било опасно с това затопляне. Вие колко време я греете възглавничката преди да я сложите?
Аз пробвам за сега с мас. Мажа томбачето и я увивам да се загрее. За няколко минути има ефект,успокоява се,но след това пак рев и болки...

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/babylove-vazglavnichka-s-grozdov … 058172462757.html

Това е. Затопля се и се слага. Не мога още да съм категорична. От събота я ползвам

Може ли малконинфо за тази торбичка за коликите? Каква е,помага ли? Вече не знам как да и помогна за тези колики,мъка е😑

[/b]
Момичета, не знам доколко ще ви е полезно и дали вече не знаете за приложението на ДМ за пазаруване. Е, няма такъв кеф откакто го открих. Много ми е удобно и определено харча по-малко пари, отколко, ако влзяза в магазина. И забелязах, че нещата са една идея по-евтини. Ползвам ТЕО бебе прак - там е 15 лева, а в Била е над 20. Сега напослъдък избирам варианта за вземане на нещата от магазина и не плащам доставка, кояро иначе е 5 лева. Отивам на касата, дават ми покупките и айде. От там взех и торбичката с гроздови семки за коликите. Добро попадение е.

# 334
  • Варна
Аз я загрявам 10 Мин на 150 градуса

# 335
И аз съм хвърлила око на Бейби Спа-то във Варна, само че мислех като се постопли. Сега като ви чета, може и ние по-скоро да пробваме, щом е такъв кеф.

И нашето момиче много често се дави от рефлукса/слюнки. Мисля, че има т.нар. “тих рефлукс”, понеже често прави много кисели физиономии и като че ли се връща мляко, но не излиза от устата. Много ми е жално като я видя така и няма как да ѝ помогна. Дано бързо го израстат тоя рефлукс.

# 336
И ние сме с рефлукс, даже кашля все едно пет цигари е изпушил. Като стар пушач кашля ей. Костилките ги загрявам за една минута на 600 но винаги проверявам колко е топло, даже като сложа пак пипам под нея да видя, да не би да е много топло.

# 337
Откакто минахме на хранене 150 мл с 5 лъжички, успявам да спазвам часовете и броя на храненията. Снощи единия близнак направи почти 7 часова пауза. Притеснява ме обаче дневното будуване. В смисъл всичко си е нормално вземат си кратки дремки. Сега вече е 18 часа и заспаха дълбоко, а наближава времето за баня и сега като ги изкъпем и се ококорват и няма заспиване. Опитвам се да ги държа будни по това време, за да може после да ги къпем, храним и да спят. Пускам въртележките, музика от телефона, но няма криви са и мрънкат и заспаха.
Това бебешко спа изглежда супер яко. Сега разгледах във Варна е сайта. Може и да ги заведем, въпреки, че сега с това време и грипове малко ме е страх.

# 338
Вики, благодаря за препоръката за бодитата, ще видя в Пепко.

Btw за спа-то в София има ваучери в Грабо ако някой мисли да ходи скоро и да пробва (гледам, че са валидни до 23.02.). Може би и аз ще взема от там преди да закупим 3 наведнъж, че може и да не ѝ хареса. То бебетата имат повече предпочитания от повечето възрастни дето познавам 😅

# 339
Торбичката я загрявам 30 сек в микровълнова и я слагам тогава. Лека топла е. Одеве заспа като му я сложих. Не смея нищо да кажа. А някоя от вас да има ето такова чудо на техниката. Купих го от една група, няма книжка вътре, а само снимки на кутията. Не мога и не мога да наглася бебо. Търсих в интернет, но не открих

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 23:28 от kristina112233

# 340
  • Вестерос
За торбичката, която ви пуснах пише да се топли за 1 минута на 450 градуса.

Днес ни подариха на Лорели едно зайче, което свири, прожектира звезди и издава звуци от природата. Е голям кеф за Ралица, така му се радва, смее му се, гледа го и гука. Бухалът Оли хич не го отразява така.

# 341
Имат Спа и във Варна, сега погледнах: https://babyspawhitelagoon-varna.com/

Аз имам такова https://www.emag.bg/bebeshki-kolan-pri-koliki-babyjem-s-cheresho … 765/pd/DS43QDMBM/
Не я мъчат вече и не го слагам. Тя като цяло и нямаше много.

Бейби спа дали има във Варна? Много искам да я заведа. Мила и Сами си водят детето отдавна. От тях знам за това.
Ау мерси, то даже е и близо до нас 😁

И аз тъкмо го гледах, някъде зад дом Младост срещу Дапа. Съвсем близо е до нас Blush

# 342
Може ли да кажеш какви са симптомите, как разбрахте и някакви мерки вземате ли? Simple Smile

[/b]
И ние сме с рефлукс, даже кашля все едно пет цигари е изпушил. Като стар пушач кашля ей. Костилките ги загрявам за една минута на 600 но винаги проверявам колко е топло, даже като сложа пак пипам под нея да видя, да не би да е много топло.

# 343
От 3 дни Николай е със страшни колики/къркорещ корем. Направо нямам сили вече Cry ММ си е в нас, но като работи не искам да го притеснявам. Вчера купих Инфакол, надявам се да помогне повече отколкото Биоамика.

Обмислям и ние да заведем бебо на бебешко спа, но изчакам са мине часа с ортопеда да видим какво ще каже - май си предпочита лявата страна и това е (Хедра каза че може да има проблем заради това как излезе с ръката пред лицето и това да пречи и на засукването). Записах час на 31 при Алексиев.

На 8ми сме на 2рия преглед при педиатъра не знам колко ваксини ще поставят, но съм подготвила панадол и куул пачове.

Ние още не сме били интимни с ММ, онзи ден ми свършиха лохиите (40 дни след раждането) и по препоръка на АГ трябваше да си слагам Лактажин. Сложих го и на следващият ден зелено течение!? Сега чакам микробиологията. Аз нямам излишни килограми след раждането (забременях 64, влязох да раждам 63, сега съм 55 - ако знаех че едно бебе ще помогне да сваля излишните килограми, ехеее...), но откакто кърмя имам голяма разлика в големината на гърдите и не се чувствам ок - като че ли едната е чашка В, а другата Д Cry

Може ли линк към фб групата/вайбър?

# 344
Когато връща мляко след храна или малко след това, може и час два след храна. Понякога връща като водичка бистро и то доста след като се е нахранил. От това връщане му става гадно и/или кашля или плаче. Веднага давам чай, вода или биберон, за да премине. Педиатърката нищо не каза но аз чета в нета и правя всичко, което се препоръчва. Днес сме при друг педиатър но на частно, че тези по здравна каса нещо май претупват нещата.
Може ли да кажеш какви са симптомите, как разбрахте и някакви мерки вземате ли? Simple Smile

[/b]

Общи условия

Активация на акаунт