ДЕКЕМВРИ месец мина вече, гушкаме си вкъщи малкото човече -- тема 1

• 22 814
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Аз имам много да свалям, 9 кг, седя си на толкова от месец и нещо Sad Просто ужас, но трябва да почна да тренирам малко по малко в нас.

Днес теглих сама Ралица, за 25 дни е качила само 600 гр, супер малко ми се вижда Sad явно не я храня правилно.

# 496
  • Варна
Ох и аз искам да съм както преди дори не знам колко имам да свалям , но това не е моето тяло. Странното е че никога не съм трупала на корем, а сега имам и е ужасно мек 🤷 но докато върна форма поне в огледалото като излизам ще се харесвам с шортите или поне да се чувствам добре 😆😆(фалшиво щастие...)

# 497
  • Вестерос
Важното е да се закопчават дънки и панталони, че на мен от моите само едни дънки и един панталон ми стават. Принудих се да си поръчам три чифта дънки, за да мога да нося нещо.. че не върви само с другите и един панталон за бременни Grinning Aз даже и колан си взех, ама изпотява, неудобен е и не го нося...

# 498

Днес теглих сама Ралица, за 25 дни е качила само 600 гр, супер малко ми се вижда Sad явно не я храня правилно.

И Николай е така, яде по над 10 пъти на ден и едва 600 грама за 20 дни

# 499
  • Вестерос
Аз нали я храня 6 пъти, по 130 изяжда, с пандата е даже 140. Няколко пъти ѝ давам по 160.. нямам идея защо така. Първия месец го отдадох, че порасна с 8 см, ама сега ми се струва, че са 2,3 см само за втория месец.

# 500
  • Варна
Какво ви притеснява с кг? Не е ли нормално около кг да качват на месец 😐 радвам се,че нямам кантар както за себе си така и за него, само тревоги създава 😆 аз нито знам по колко яде ,нито колко качва. На 3 часа Се храни каквото си вземе, не го държа часове на гърда и чакам консултацията. Видимо е по дълъг вече и на кг съ сигурност в мръднал ама кога и колко не знам. Щом пълни памперси и спи не е гладен 🙄

# 501
  • Вестерос
Защото чета в групите във фб колко им качват децата и се шашкам, че моята качва малко.

# 502
  • Русе
Аз го пуснах. И аз ги нося и навън под дрехите и в къщи съм само по  тях. Радвам се, че съм допринесла, за нечие удобство.
Не знам коя мама пусна линк за оформящи шорти, но наистина страхотни. .наложи ми се да изляза без детето , т е нямам оправдание за външния си вид 😁, но с тях се чувствах много добре .ще си седя и вкъщи с тях , взех си бюстиета за кърмачки, които са ми по удобни от сутиените и целите потници.

# 503
Мамите,които не кърмите дойде ли ви цикълът?Минаха два месеца и все още нямам. Имах едно зацапване леко червено-кафяво за ден,но не смятам да е било такъв слаб цикъл. Докторката каза,че вижда фоликул уж и да чакам ,но мина време и нищо.

# 504
Мамите,които не кърмите дойде ли ви цикълът?Минаха два месеца и все още нямам. Имах едно зацапване леко червено-кафяво за ден,но не смятам да е било такъв слаб цикъл. Докторката каза,че вижда фоликул уж и да чакам ,но мина време и нищо.

На мен лохиите ми спряха , после към 40тия ден имах като цикъл и сега на 57 ден пак като цикъл но за един ден и спря и аз се обърквам кое какво е …. Нормално ли е или не , не мога да преценя .

# 505
  • Вестерос
Аз писах онзи ден, че в петък ми дойде. Нормално ми е.

# 506
Мен ми свършиха лохиите и още няма цикъл. Ще изчакам още 10на дни и ще ида да ме видят  Simple Smile

Момичета я да видим има ли някоя да се похвали ,че вече са спрели коликите на бебето им Simple Smile Вдъхнете надежда ☺️

# 507
На мен ми дойде на 47-ият ден след секциото, кърмих двайсетина дни. Как почиствате нослето на бебето? Купила съм аспиратора на НУК но нищо не изтегля.

# 508
То не е за хвалене, да не вземат да се върнат, но при нас като че ли ги няма. Или пък се напаснахме с режима. Давам си обаче Биогая и Еспумизан комфорт. Утре сме на ваксина и ми е напрегнато как ще я понесе, на всичкото отгоре и каката ще получи ваксината за 6г. , та напрегнат ден ще бъде.

# 509
Аз чистя нослето с 1,2 капки физиологичен разтвор за бебета,защото от климатика стават сухи като срупчета и не мога да ги махна. Така се размекват и с клечка ги издърпвам.
Такива стягащи "гащета" и аз си взех😃 казаха ми,че помагали за по-бързо прибиране на корема. Нося ги по цял ден,но като няма разходки и упражнения( все още), не знам ще има ли ефект.
Относно раждалите нормално,кога трябва да се отиде на гинеколог за преглед. Външните конци ми поизпадаха,но вътрешните не знам как са,та се чудя кога да отида 🤔

Общи условия

Активация на акаунт