Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 312
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 2 265
  • София
Ако сложиш филър, каквото се слага на назолабиални, и хората забелязват, значи е премината границата на естетиката.
Контур не бих направила никога, рискът устните ми да изглеждат като патешка човка е огромен.

# 2 266

Влюбена съм с този аутфит. Някой да е срещал такава пола или ще се наложи да я шия?

Клеми- new
Бекамовица - колекция
https://www.pozzilei.it/women-clothing-skirts-midi-skirts/victor … rench-skirt/18364

# 2 267
  • София
Аз всъщност въобще не мога да си избера крем за лице. Все нещо не ми харесва консистенцията. Обичам някакви по-редки тип серум, лосион и пр.

# 2 268

Влюбена съм с този аутфит. Някой да е срещал такава пола или ще се наложи да я шия?

Клеми- new
Бекамовица - колекция
https://www.pozzilei.it/women-clothing-skirts-midi-skirts/victor … rench-skirt/18364
Поличката бая солена ! Rolling Eyes

# 2 269
Macadamia, ботокс не се слага на назолабиалните, може би за това никой не е забелязал 😁 Да не е било филър?
Написала съм в кавички” нещо” си припомних си- пептиди -поставя се не директно в назолабиалните, 2-3 дни се пие двойно повече вода от обикновено, иначе ботокс на чело и пачи крак, като гневната не ми я “опънаха”, защото нямало да изглежда “естествено” на формата на лицето.
Роки, пробвай този моят- води се балсам и консистенцията е много приятна- не е твърд крем.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 14:16 от macadamia

# 2 270
Ryna, всички си се харесваме, просто поддържаме и кожа, и тяло за да знаем , че каквото зависи от нас, сме направили за по добро самочувствие и визия 😊
Чудесно разбирам и адмирирам. Hug Грижата за себе си е първостепенна и показателна за отношението ни към света. Кой, как вижда това, е друг въпрос. Самочувствието идва отвътре навън.
Клеми, търси плат и шивачка, ако питаш мен😄

# 2 271
Записах се на ботокс, да не остана по-назад от групата. Stuck Out Tongue
Колкото по-малко бръчки, толкова по-добре. Словесните гимнастики оставям на другите.
Моля, не ме цитирайте. Снимах се преди да съм се срясала както трябва, но бе късно. Поне го направих преди да изляза. 😅
.................................................

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 17:38 от Dez

# 2 272
  • тук-там
Чудна си Дез! Не ти трябват грам подобрения! Глас за естественото Simple Smile
Честит празник, дами!

# 2 273
Оооо Дез, разкошна си! Heart

# 2 274
  • София
Аз всъщност въобще не мога да си избера крем за лице. Все нещо не ми харесва консистенцията. Обичам някакви по-редки тип серум, лосион и пр.

Също. Гъст серум, гел или емулсия - хем бързо попиват, хем са леки, хем озаряват

Дез, слънце си! Много френски шик 🤗

# 2 275
Дез, чудесна си, по мое му имаш едно такова светско излъчване Hug За първи път те виждам. Както казах, адмирирам всяка промяна, щом те кара да се чувстваш добре. Какво значение имат околните...

# 2 276
Това ако е без ботокс, защо ти е ботокс изобщо?

# 2 277
Karma, като се усмихна, в околоочната съм като стафидка.
Благодаря ви, момичета.
Ще ида на консултация, чакам да ми се обадят за термин, сега само се регистрирах. И ще видим какво ще измисля.
Миналото лято имах сериозни бръчки на челото, сега не знам къде се дянаха....

# 2 278
Dez, ако те дразнят и ще се почувстваш по-добре направи го.
Аз бръчки виждам на челото, от страни на очите не мога да преценя от снимката.
Не се заглеждам на хората по лицата, но като спомена ботокс и забелязах.

# 2 279
Аутфитът на Клеми много ми допада...вероятно заради цвета....зеленото ми е от любимите във всякакви нюанси...
Козметика ползвам минимално .. и понякога се чудя какво правя в тази тема....Grinning...а по отношение на българската -най-често  някой крем за ръце или маска за коса...
Дез е прекрасна...И много се радвам, че тя и Рокси, и Харпи се върнаха в темата......винаги ги свързвам с началото на темата....Но ми липсва Агент .....
Въобще ми липсва постването  на ежедневните аутфити на всички в тази тема....както всъщност стартира тя....Но предполагам, че заетостта е причината за повечето потребители ( и за мен двата първи месеца на 2023 отлетяха много бързо)....то и темата гледам  януарска ,а вече сме март..Smile

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 15:39 от kativita

Общи условия

Активация на акаунт