Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 305
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 2 280
  • тук-там
Кативита, много интересен аутфит! И аз се надявам на повече аутфит в темата. Взимам си от тук и експериментирам!

# 2 281
  • София
Юлияна Дончева нещо се е правила, обаче супер умерено и е супер.
Наистина трябва да снимам и публикувам повече аутфити!

# 2 282
Честит празник!

Хората, които се усмихват с очи, имат повече бръчици около тях и това не е признак за старост.
Българска козметика ... понякога взимам душ гел, лосион за тяло или крем за ръце.

# 2 283
  • тук-там
Много хвалят Collagena. Някой с впечатления от нея?

# 2 284
  • София
Мими, полата е подобна, но не е същата. Пък и каква цена, а?

# 2 285
  • Бургас/Пз
Честит национален празник на всички!

Много ми хареса зеленото на Кативита, но повече ме впечатли клина. Интересен цвят е много.

Напоследък заглеждам този тип обувки. Никога не съм носила подобни, но май ми се искам да пробвам. Мисля, че и с работните ми панатлони и сака ще стоят добре. Досега съм ги носила само с високи обувки, но май е време за промяна

# 2 286
  • София
Нямам снимка от близо на днешния аутфит.

Клин, лек суичер, елек, шапка = 10 км свински тръс покрай морето.

# 2 287
Аз всъщност въобще не мога да си избера крем за лице. Все нещо не ми харесва консистенцията. Обичам някакви по-редки тип серум, лосион и пр.

Този е много хубав серум. Има и крем, но не съм го ползвала.    https://novakoja.com/collections/%D1%81%D0%B5%D1%80%D1%83%D0%BC% … D1%80%D1%83%D0%BC

# 2 288
Змия, завиждам... Никак неблагородно 😁 Прекрасна гледка!
Ани, ако си готова за такива обувки, взимай, ще стоят добре с панталони и сака. Аз си признавам, че не нося, не са ми много женствени и не съм стигнала  до етап да ми привлекат внимание.
Кативита, много интересно рокле/туника?! На мен също ми липсва Агент с нейните чаршафи, толкова на място в коментарите си винаги ми е била.
Ето и от мен нещо, което мерих и му се чудя:

Както и палто в края на сезона

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 01:52 от Ryna

# 2 289
  • На острова
Ani, и аз мисля, че ако не си носила такъв тип обувки, няма да им свикнеш. Но не пречи да пробваш, де. Аз така си купих едни, подобни, точно за работа. Еми ботурести ми бяха, не женствени и не им свикнах и заминаха.

Дези, ще ти хареса ботокса 😉

Гледам за пролет-лято вече. Специално тези, само гледам, че не ми харесват ценово 😁

# 2 290
  • София
Палтото - Да
Пижамата - Не

# 2 291
Палтото - Да
Пижамата - Не
🤣 Ма много е яка пижамата, то идеята е отворено горното да се носи, с топ примерно, ама аззз, така се омотах😁

# 2 292
  • София
Харесват ми двете части на пижамата, но в никакъв случай заедно.
Особено пък с твоята физика.

# 2 293
С такива обувки имам чувството, че постоянно петата ще ми е мръсна. Може ли някой да сподели своя опит?

# 2 294
  • Бургас/Пз
Палтото на Рина много ми хареса.
Пижаменият костюм....ммм май по-скоро не, особено като знам на Рина краката.

Змия, сигурна съм, че се чувстваш прекрасно на това място.

И на мен ми липсва Агент, и Ал също. За Савова също се сещам. А като гледам и Ейнджъл изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт