Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 301
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 2 295
С такива обувки имам чувството, че постоянно петата ще ми е мръсна. Може ли някой да сподели своя опит?

Аз имам такъв тип, не бих казала, че съм се прибирала с мръсни крака. Оптично ми харесват моите много, за съжаление каишките са убиец ако походиш с тях. Затова се отказах от такива, но може би други модели са по-приятни за носене.

# 2 296
  • Sofia
Не се цапат петите, както и с чехли, сандали.  Обаче този тип елегантна обувка за мен е проблемен - с чорапогащник вероятно бързо тръгва бримка от петата, а на босо кракът се запарва в затворената част. Имам едни такива и ги нося боса за кратки изяви.

# 2 297
  • На острова
С такива обувки имам чувството, че постоянно петата ще ми е мръсна. Може ли някой да сподели своя опит?

Аз съдрах от носене един чифт подобни и за това знам, че ще ги нося. Иначе не съм забелязала да ми се цапат петите, тя петата не се влачи по земята, ако си вземеш подходящия номер 😁
На босо си ги нося.

# 2 298
Привет от Гърция! Цял ден обикалях покрай морето! Утре магазини!

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 21:12 от mimi.7299

# 2 299
Ох, къде ходите, че си цапате петите и обувките Simple Smile
Аз оритвам и очуквам всичко в колата. С показаните от Мия ще щъкам спокойно пеш, но абсурд да шофирам.

Ани, миналата есен си взех подобни, но черни. Вървях 200 м с тях, върнах се да се преобуя и заминаха обратно към магазина.

От мен едно бебе, което цъфти веднъж в годината и тези дни ме изненада

# 2 300
Ох, къде ходите, че си цапате петите и обувките Simple Smile
Навсякъде. А Такава обувка заслужава по- хубаво облеко.

# 2 301
  • Бургас/Пз
Ани, миналата есен си взех подобни, но черни. Вървях 200 м с тях, върнах се да се преобуя и заминаха обратно към магазина.
Точно такива съмнения имам и аз. Накрая се отказах от този модел и поръчах с по-дебели грайфирани подметки. Ще видим като пристигнат Simple Smile

Орхидеята е прекрасна.

Днес ще се отдам на маски за лице и коса Simple Smile

# 2 302
На кой му липсваха ежедневните аутфити? Времето е една идея по-студено, но прилично за разходка и бира на слънчице. Хубав неделен ден, момичета!

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 07:56 от MagniМ

# 2 303
Студено, но с малко слънце от време на време, чудно за разходка по баирите 😊

….и с любим пролетен аромат за разкош

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 22:00 от macadamia

# 2 304
  • София
Macadamia и аз го обожавам този Мон на Герлен, Интенз версията! Вълшебен е! Heart Eyes
Това е единственият парфюм, който имам във всичките му версии с 2 изключения. Имам ЕДТ (размених), ЕДП, Флорал и Интенз версията. Инттенз версията в обем 100мл и ....травел версия, за всеки случай....Laughing
Чудя се, защо купувам други парфюми, изобщо!? Weary

# 2 305
Аз с парфюмите май си седнах на д-тю, тоест ориентирах се към няколко любими аромата и новите вече дори не ме изкушават за проба….😊

# 2 306
  • Бургас/Пз
Макадамия, стархотна си. Такава лъчезарна, мила и спокойна изглеждаш Simple Smile

Имаше един период около мен всичко миришеше на Мон Герлен и аз упорито отказвах да го пробвам. Вече обаче все по-рядко усещам някой с този аромат и реших миналата седмица да пробвам Интенз версията. Много ми хареса на моята кожа и вероятно скоро ще го взема. В момента обаче не мога да се наситя на Черното Джими Чу и въпреки, че се каня да не ползвам всеки ден един и същи парфюм, все към него посягам.

Преди време ви се бях оплакала от един много сериозен косопад, който ме мъчеше повече от година. Е най-после вече мисля, че се оттървах от него. Първо започнах с продуктите на Напура и Медисютекълс. След тях обаче открих една марка, която изобщо не бях чувала и съм изключително доволна Nuggela sule. Може на някой да му е от полза Simple Smile

# 2 307
Привет, супер сте момичета!
Аз се завърнах само с една Апивита за измиване на  лице...нещо нямаше хубави дрехи в Александропулис!
Сега ще ме карате и Интенза да мириша, иначе от другия шишето е наполовина. Аз съм влюбена в Червеното Джими чу, ММ също адски го одобри! Blush

# 2 308
От всичките МОН-чета, през които преминах, а преминах през всеки един флакнър, Интенз ми отнесе брутално главата и гледам винаги да ми е наличен, той си е моят парфюм за делник и празник, щастлив парфюм.
Ани, ти си пробвала просто най-доброто на пазара срещу косопад! Благодаря ти за хубавите думи ❤Хората, с които комуникирам , ми казват , че съм в невероятна хармония със себе си и излъчвам много положителна енергия , а от това по-голям комплимент за мен няма😊
Пробвайте МОН Интенз, най-излъчващ и наситен е според мен-сатен в бутилка, който обгръща и изпраща вибрации на щастие към собственичката си и към околните.
Най-добрата слънцезащита, която съм ползвала миналото лято беше на Апивита, хем нямах изгаряния, хем почернях оптимално за отрицателно време.

# 2 309
  • Бургас/Пз
Макадамия, да знаеш, че просто го излъчваш това позитивното...и в снимките...и в постовете, коита пишеш. Не те познавам лично, но съм сигурна, че си точно такава, каквато те смятат тези, които те познават ❤️

Общи условия

Активация на акаунт