Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 315
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 2 250
  • тук-там
Кой е на Дез серума? Не си спомням, а ми събудихте любопитството.

# 2 251
Кой е на Дез серума? Не си спомням, а ми събудихте любопитството.
Dez мисля говореше за това олио
https://douglas.bg/guerlain-abeille-royale-advanced-youth-watery-oil-conf-60288
Аз поръчах този така да се каже опознавателен комплект - нямам опит с козметиката на Guerlain, но пък обожавам Mon Guerlain Intense
https://douglas.bg/guerlain-abeille-royale-discovery-age-defying-set-69249

# 2 252
  • Бургас/Пз
Точно комплектът, който е показала Макадамия поръчах и аз. Само, че от Нотино, където цената миналата седмица беше много добра, защото имаше отстъпка.  На мен ми излезе за 118 лв. Нямам съмнение относно автентичността на продуктите от Нотино.

# 2 253
  • София

Влюбена съм с този аутфит. Някой да е срещал такава пола или ще се наложи да я шия?

# 2 254
Ani_d, много се радвам, че ти е харесал продукта. И аз все по-доволна ставам.

Много ми е натоварено и изморено, иначе имам какво да коментирам, но.....давам заето вече. Sleeping

# 2 255
Сега ще ме карате и аз без време да го отварям този Герлен, големи сте подстрекателки... Wink
Утре тръгвам за Гърция, дават го три дни дъжд, да взимам ли слънцезащита? Simple Smile

# 2 256
  • София
Klemy, полата е много особена! Ако си навита да ти я шият, трябва да избереш внимателно плата и кройката да е безупречна, че лесно може да стане гротеска. Не ми се струва и особено удобна. Иначе е готина на снимка и арт Wink

# 2 257
Клеми полата е хубава много. Някой беше показвал как от снимката може да се разбере на коя марка са дрехите, но аз забравих.

Харпи е права за кройката и материята. Аз материята я виждам като по-твърда и тежка  като материята на някои тренчовете. Имам много подобрен модел на показаната, но кожена.

Мими, задължително слънцезащита нищо, че ще вали. 🤗

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 22:32 от cloè

# 2 258
  • София
Твърд плат си трябва, да. А за удобна, защо да не е удобна? С тази цепка се ходи чудесно. Виж, дали кройката може да се уцели, зависи от шивачката. Така или иначе надали ще се юрна да шия, ще ми се да намеря подобна.

# 2 259
Клеми, много хубав аутфит, за мен, която обича много този цвят:) С Гугъл изображения търся аз, обикновено излиза, но този път не. Дано намериш вариант.
Искрено се възхищавам на всички, които умеят да се вглеждат в себе си и умело боравят и пробват козметика. Без да си мисля, никак даже, че съм на 18, но някак, сякаш съм си същата в огледалото. Сигурно естествено ми идва, но съм си ок и с тялото, и с кожата, и с бръчките, и с увисването 😊 Дори не знам за какво говорите, изглеждате ми чудесни😊

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 17:00 от Ryna

# 2 260
  • София
Мими, къде в Гърция си?
Цяла нощ валя, но сега слънцето пробива облаците.

# 2 261
Мими, къде в Гърция си?
Цяла нощ валя, но сега слънцето пробива облаците.
Александруполис! Дано не вали поне през цялото време Wink

# 2 262
  • София
О, да за БГ козметиката! Дори се старая да ползвам основно българска козметика!
Слънцезащита за лице ми е Кокосолис 30 СПФ. Много изчистена от към състав и ползвам както аз, така и дъщеря ми. Всеки ден. Всяка сутрин. Сега от рулетката им за 8ми март също спечелих 35% и ще си подновя кремчето. Нищо, че имам неотворена туба с корейска козметика 50ф-р, екрана на Кларанс и тубата със слънцезащита на Алверде, кято купих преди 2 дни...Nerd
Алтея е винаги в запасите ми. Ако не ползвам техен крем за нощна грижа, винаги в кутията ми в запаси има един от серията.
Към грижата за лице и тяло съм включила сега продукти на Алверде, които също са много изчистени от към съставки.
Руми козметикс, CCLC, Др. Дерм, Профи дерм, Фитокод харесвам също! Усеща се, че...вече има голяма конкуренция сред БГ брандовете. Развитие има и това ме радва! Hug

# 2 263
Цяла сутрин рових и след два часа четене не се престраших и отново традиционният крем поръчах

Ако някой ползва същата серия, да подскажа- и околоочният и крема имат една и съща консистенция , няма смисъл да се дават отделно пари и за околоочен. Няколко дена слагам и около очите/ имам половинка околоочен/, ами еднакви са- поръчах само крем за лице .
Ryna, всички си се харесваме, просто поддържаме и кожа, и тяло за да знаем , че каквото зависи от нас, сме направили за по добро самочувствие и визия 😊
Да попитам някоя от вас правила ли си е контур на устни и пигментация, тази боя възможно ли е да мигрира около устните и да изглежда все едно дете е пило боядисано сокче?
Веднъж сложих ботокс преди година и “нещо си “ за назолабиалните, но изобщо никой не отрази, че съм правила нещо, тоест не се забеляза, реших, че няма смисъл да си давам парите, а и ме е страх от свличане на челото, до което рано или късно се стига/макс.до 15 години/ и тогава се налага задължително оперативен лифтинг.

# 2 264
  • На острова
Macadamia, ботокс не се слага на назолабиалните, може би за това никой не е забелязал 😁 Да не е било филър?

Общи условия

Активация на акаунт