Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 56 960
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз смятам, вярвам и се надявам Кевин Костнър да довърши сезона. Без него няма да е същото, сърцето и душата на сериала, мисля че е достатъчно доказал се професионалист и ще завърши започнатото.

# 286
  • София
Аз мисля следното

Във втората част от сезон 5 ще го виждаме все по-малко. Няма да се учудя да го убият в началото (нали завърши как ще има война между него и Бет и Джейми и онази корпоративна кучка) или той получи някакъв удар нещо и прекара по-голямата част от тези 5, 6 епизода в болница.

Те драмите започнаха още със сезон 5. За това е и толкова дълъг и разделен на 2 части. Според мен Шеридан нарочно си дава толкова свободно време изчаквайки Костнър и неговото окончателно решение.

Според мен няма да видим шести сезон и се надявам да видим един силен и щастлив край на сериала, защото иначе би било престъпление. Такъв сериал не се създава всеки ден и дано получи своя подобаващ край.
Иска ми се Дътънови да си запазят ранчото, дори и с цената на смъртта на любимеца ми Джон Дътън.

Големия проблем е, че сериалът е страшно гледан в щатите и коя телевизия ще се откаже от златната си кокошка? Но пък бонуса е, че всъщност не Парамаунт+ държат правата за САЩ и това може да наклони везните за край.

Ще е жалко за всички останали любими герои, но всяко нещо има своя край.
По-добре едни силни и емоционални 5 сезона отколкото боза точеща се 8, 9 сезона...

# 287
  • в сърцето на един мъж...
Ще е жалко, защото сериала се крепи много на него, но предпочитам да завършат с пети сезон и с Костнър, отколкото да има шести и да няма добро развитие.
Аз не разбрах какъв е проблема с Костнър?

# 288
Току-що изгледах всичко от Yellowstone, ще продължа и с другите сериали и тогава ще ви прочета.

И аз смятам, вярвам и се надявам Кевин Костнър да довърши сезона. Без него няма да е същото, сърцето и душата на сериала, мисля че е достатъчно доказал се професионалист и ще завърши започнатото.
Hands PrayHands PrayHands PrayHands PrayHands Pray

# 289
Има си негов проект (уестърн, трилогия), по който работи и затова иска по-малко снимачно време в Йелоустоун. И междувременно се развежда.

# 290
Не му е леко.

# 291
Започвам 1883.

# 292
Има си негов проект (уестърн, трилогия), по който работи и затова иска по-малко снимачно време в Йелоустоун. И междувременно се развежда.

Ау, това последното е кофти Sad Уж бяха ок...

# 293
Великолепие беше 1883! Гледах и епизода за създаването му (в skyshowtime) и също ми беше много интересен!
Чудих се дали сгреших, зпочвайки първо с Yellowstonе, но вече не съжалявам, защото не знам дали 1883 (и финалът му!) би ме развълнувал толкова, ако не бях гледала Yellowstonе.

Започвам 1923 и се надявам да е черешката на тортата!

# 294
Аз лично се радвам, че ги започнах хронологично, защото това ми помогна да разбера по-добре Дътън и решенията им през Йелоустоун. Смятам, че просто така най-добре се вижда еволюцията на семейството.

# 295
Бих искала да попитам - на 1923  излязоха ли всички епизоди? Да мога след това да си продължа с Yellowstonе.
Благодаря предварително.

# 296
  • София
Бих искала да попитам - на 1923  излязоха ли всички епизоди? Да мога след това да си продължа с Yellowstonе.
Благодаря предварително.
Всички епизоди от първи сезон ги има, другите ги чакам

# 297
Изчетох и темата, исках да напиша много неща, но просто ще ви поздравя с песента, която звучеше при последните кадри с Джими при Шестиците - https://www.youtube.com/watch?v=7Bsafh5ABJw

Ето и текста:
Скрит текст:
Well, I don't think that the city moves slow enough for me
So I'm gonna leave now and I ain't showing no warnings
And I know that mama said that love'll always lead you home
But I've been following this lonely road for way too long

So won't you pray for me tonight?
I've been heading down a dark cold road
I've been dreaming of a porch swing with some lights
Hoping I can find myself back home

Now, I'm breaking horses out in Tishomingo
And every night I lie there and wonder where good men's dreams go
And most nights I wonder how far train cars can travel
Or how far a man can go before one's truly unraveled

And I've been dreaming of a porch swing with some lights
Hoping I can find myself back home

Don't jump in so quick kid, you're gonna wind up hurt
She's with a new man in New York, the last time I heard
And I know that mama said that love'll always lead me home
But I been following a lonely road for way too long

I've been dreaming of a you by my side
Praying I can get myself back home

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 21:02 от 50 Shades of Purple

# 298
  • София
Мхм, няма да го бъде това лято...
Заради стачката завършека на сезон 5 се отлага за Ноември. Официално.
Остават ни още 6 финални епизода! Снимките ще започнат през Август.
Но разбира се всичко това може да претърпи нов обрат заради стачката на сценаристите и да си чакаме 2024 г.

Имаме и официално потвърждение от Парамаунт, че историята ще приключи с края на този пети сезон!
Т.е. 6 сезон няма да има! Но Шеридан е уверил, че ще има нов сикуъл сериал, без да издава нищо повече.

Според мен просто искат да се отърват от Кевин Костнър и най-вече от това техния най-голям конкурент, Юнивърсъл да се облажва с Пийкок. Защото само Йелоустоун не се излъчва по Парамаунт+ а си е тяхна продукция реално. Вече писах за това.

И последно, все още не е потвърдено на 100% че Кевин Костнър ще се появи за остатъка от сезон 5, но ако не го направи ще ми падне много в очите. Той вече обяви, че няма да го бъде в сезон 6, още преди месеци, писахме за това. Само че сега последва и това съобщение за край на всичко, т.е. 6-ти сезон така или иначе няма да има, така че не виждам причина да не се върне и да не завършат всичко по един добър начин, защото феновете точно това заслужават.

# 299
Ами дано има свестен завършек сезона и достоен край. Не вярвам да не се върне Кевин, професионалист е.

Общи условия

Активация на акаунт