Първа коледна елха радва Априлските деца

• 8 904
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Нуни, гушкай силно Янче от мен/нас (жужу още не е обучен да мачка девойки), ще се оправи Писанка, стискам палци да е бързо!

Едно Коледно ми е обхваналооооо.... а имам толкова дом. работа, а аз изнасям концерт - "Над смълчаните полета полета, пеят весели звънчета..." и ".... Във коша надникнете, какво ли няма там, палячовци, мечета, маймунки, барабан!...", ей от тук ги слушам любимите коледни песни в случай, че има някой Бързаков като мен и си ги е изтрил  Confused

Надявам се да ви заразя с допълнително коледно настроение!  Mr. Green
Ако не ще се запиша и ще ви ги изпея всичкитеееее  Mr. Green

# 256
  • София
Хм, чича ви Гугълеско намери текста  Mr. Green Wink Иначе и аз не я знам тази песничка. Има една, на която обаче не намирам текста, ако някой я знае...?
Аз имам един тъй мъничък син.... и дотук я помня  Mr. Green
Намирам само едно куплетче  Confused

# 257
  • 2 етажа над тавана
Здравейте, момичета Hug

Честито на мини-рождениците!

Нуни, мила, гушкам ви с малката и ви пожелавам като подарък за новата година резултатите от лечението на Писанчето да са окончателно оздравяване и никакви болести занапред Praynig

Всички други с някакви болести, оплаквания, неприятности - и вас ви гушкам и да минава всичко бързо и леко!

А снощи беше супер, прибрахме се в 1,30, Маги явно ще е купонджийка и нощтна птица - заспа чак в 12,20, страшно се забавлява - нали имаше кой да й се радва, гушка, разхожда, да танцува с нея, да й приказва, абе май тя стана центъра на внимание, а свекър ми остана на заден план Mr. Green Много ми е добро детето - държа се кротко, от никого не се е разплакала, само усмивки раздаваше. Притесняваше ме единствено , че беше задимено, ама какво да правя Tired Иначе и аз доста се забавлявах, видях хора, които не бях виждала отдавна, имаше песни и танци на народите, тропнах си и хорце, което страшно ми липсваше. А и Маги получи коледни подаръци и малко парички. С 2 думи - изкарахме страхотно. Очаквайте скоро и снимков материал, Данче, нали съм ти обещала, душа Wink

Ей, добре ме подсетихте за тая песничка, ама как й беше мелодията Crazy

А, и да се изфукам предварително - след малко идва свекър ми да ни води в Практикер да снимаме бебанка с Дядо Коледа Mr. Green

Мале, я да взема да ви пусна нова темичка преди да изляза Mr. Green Wink

# 258
http://www.bgpetition.com/ag-ruse/index.html

Момичета, това е петиция, която може да подкрепите в името на по-добрите условия в АГ-Русе.
Ще ви бъдем благодарни! Hug

Обърнете внимание, че писмото за потвърждение пристига не в inbox ,а в bulk folder като spam

# 259
http://www.bgpetition.com/ag-ruse/index.html

Момичета, това е петиция, която може да подкрепите в името на по-добрите условия в АГ-Русе.

Обърнете внимание, че писмото за потвърждение пристига не в inbox ,а в bulk folder като spam

Имате моята подкрепа,най вече заради приятелката ми от Русе  Peace

# 260
  • София
Имате и моята подкрепа! Дано се промени нещо  Praynig Бургаската болница също е от трагичните  ooooh! Дано, дано, дано станат човешки условията  Praynig

# 261

Имате моята подкрепа,най вече заради приятелката ми от Русе  Peace
Е, ти пък, вместо да кажеш, че подрепяш заради майката на зет си, ти заради някаква приятелка Whistling Mr. Green

# 262
Честито на сладките бонбонки - месечинки  bouquet

НуничHug
Филипче, имате и моя глас  bouquet
юлче, златна си Hug

# 263

[/quote]Аз също ви подкрепям.И в нашата болница условията са трагични,но има светлина в тунела,тъй като намират средства на порции и ремонтират поетапно различните отделения.

# 264
  • София
Данче, ти да не си учила цяла нощ песни след картинката ми снощи  Mr. Green
Мерси на теб и Филипа за текстчето! Hug
Дея, то приятелките не са това, което са...днес са с теб, утре срещу теб...а сватите са за цял живот! Wink

# 265
Упс,съжалявам,но нещо не се справих с цитата.Ще трябва пак да чета правилата за публикуване. Тъкмо се въодушевих, че успявам всеки път на публикувам,тъй като в началото не знам защо трябваше да направя няколко опита,за да се отпечата текста,който съм написала и сега пак обърках нещо. Embarassed

# 266
  • София
Мили майчета снощи Емо ми изкара ангелите. Заспа си в 22:30 и в 01:30 се разпищя в съня си. Толкова силно пищя, че събуди баща си в другата стая, който много рядко се буди от рев. Емо въпреки писъците си не си отвори очите. Опитах се да го събудя, а то милото пищи та се къса. Дали сънува нещо или го боли някъде не разбрах. Беше страшно - така никога не беше пищял. С баща му след около 20 минути успяхме да го събудим, а той не може да се успокои. Измих му очите да го разбудя, а той през сълзи се опитва да се усмихва. Хълца, подсмърча поне още час. Не бяха колики, не си дъвче ръцете като при болка от зъбчетата, но какво беше така и не разбрахме. След като поигра потърси да суче и така заспахме. Сутринта се събуди към 7:30, но баща му го взе, поиграха си малко и го оставил в кошарата да си играе сам докато си сипе нещо топло за пиене. Като се върнал Емо сладко спял. Събуди се в добро настроение към 10:00 и досега си играхме - няма и следа от среднощния рев и болката, която го преряза. Ужасно нещо,напрво ми побеля косата от ужас. Той реве и спи и не мога да го събудя... Да пази Господ и да не дава да се случва отново това чудо.

# 267
Честито на месечковците   bouquet

Имате и моята подкрепа за петицията  Peace

Close-mas: Искам да пожелая на всички весело посрещане на празниците!  Close-mas:

И ние отиваме днес да запознаем Скарлет с дядо Коледа   Hug

# 268
ЧЕРПИМ-ПРОБИХА НИ ДВА ЗЪБА !!!!!вече сме с пет броя Mr. Green
Бабъл четеш мисли - мерси за снимката  Heart Eyes

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ !!!!!
Не съм чела....после пак ще ви пиша Hug

# 269

Дея, то приятелките не са това, което са...днес са с теб, утре срещу теб...а сватите са за цял живот! Wink

Тъй,тъй де да знам до някое време може и моята дъщеря там да ражда,като ми я вземете в Русе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт