Cazo, кофти е, когато не те подкрепя педиатърът. Защо не пробваш да го смениш? Днес в кърмаческия форум имаше тема с координати на педиатри, които подкрепят късното захранване, пусни запитване за твоя град, може и да има такъв?
ceceyy , и на мен ми се случва напоследък при кърменето. Може да е силен приток на кърма, чела съм, че тогава така се дърпат и после засмукват отново, при моето бебенце това е в последно време почти всеки път първите 5-10 минути, после си суче още 10ина минути нормално. За заспиването: имахме същия проблем, преди два дни четох в една книга и в статията на първа страница нещо за заспиването, което много ми помогна: сънят на бебето започва с неспокойната REM-фаза, в която са уязвими и всяко помръдване може да ги събуди. При възрастните е обратното. Затова след вечерното кърмене (към 22-23ч. е при нас) следва оригване и после пак го гушвам в поза кърмене, той пак засуква и след 5 минути се е унесъл, дръпвам гърдата и стоя така, докато заспи дълбоко, минават 20ина минути, признаците на двата вида сън ги има в статията на първа страница. И едва тогава го слагам в креватчето или ако ме мързи, до мен. Иначе се буди страшно лесно, ако опитам да го сложа в легълцето, докато е още в първия си сън. Снощи обаче процедурата продължи час и половина, стряскаше се още докато сучеше и пак отначало. Но предишните вечери проработи безотказно и се родих! И аз обикалях като кон на ръце със 7килограмовото бебе на една и съща музика, реших, че му действа приспивно, продължаваше по 2-3 часа, с паузи рев, беше ужас. Пробвай моя вариант, ако бебчето ти е лакомо като моето ще засуче пак и след кърменето и може и да стане!
С риск постингът ми да стане неприлично дълъг, искам да ви се оплача, защото съм толкова бясна, че още треперя, а няма с кого да споделя и ще експлодирам. Нали ви казах, че се оплаках на собственика на сградата за мишката: днес дойде писмо, че уж съседи се оплакали, че държа количката си пред вратата на апартамента и съм оставяла и боклука там, което, точно така пишеше, "особено след като съдържа употребени пелени е неприемливо!". Това въобще не е вярно, оставям торбичката с памперсите две минути преди да излезем на разходка, вързана на възел, тоест миризма не може да се усети по никакъв начин, а и да се усеща, едва ли е по-неприятна от развалени яйца и други гадости, които може да съдържа обикновеният боклук. Та никога не е стояла по-дълго от две-три минути там. Просто докато си сложа якето и ботушите и поемем с бебо на разходка. А количката къде да я държа другаде? По закон било в мазето... При мишока. Не знам какво да правя, наистина такъв е правилникът, но съм бясна на немската простотия и на бабите или не знам кого друг, който не е имал друга работа да се оплаче от количката, която наистина стои така пред жилището ни, че не пречи по никакъв начин! Повярвайте, след толкова години живот сред тези педанти, аз също съм станала доста педантична и внимателна по отношение на тези неща, но наистина не виждам как количката ми пречи или торбичката с памперси за две минути на изтривалката пред вратата ми! Ужасно съм бясна, най-вече от безсилието си да направя каквото и да било

, измъчи се малката принцеса 

-рядко се случва, но за вечерното заспиване съм изкарала веч курсове и дипломи мога да разписвам

и утре отивам да я взимам от Асеновград /там е автосалона/ толкова се вълнувам. От 4 години не съм карала и сега ми е едно такова като на новобранец. Ама ще свикна. Не е кой знае каква кола - фият пунто е ама като за жена става
Аз заради колата си мислех, че на 26,12 няма да мога, че се очертаваше тогава да пристигне, но се развиха по-бързо нещата. Стискайте палци утре да се преберем живи и здрави с колата и съм в събота с нея на срещата - пък и ще почерпа
и нещо за бебоците 
Специалните ни поздравления за

На нашият клоун много му се радва и сега много забавно като му пусна мелодията и се почва едно търсене,гледа клоуна,гледа въртележката над леглото и подвиква,вече знае,че са с една мелодия и неможеш да го излъжеш 

,знам как се чувстваш,нали и аз скоро придобих автомобил,за който мечтах и чаках 8 години и най-после се осъществи желанието ми,сега колата ми е третото дете,кръстила съм я Поля от VW polo,защото разходите по нея са все едно гледам още едно дете
.Лорекса е добре дошла