Кате

Много интересен епизод, след който нещата няма да са същите.
Фара много лесно можеше да се отърве от комисаря- да, видях убиеца, но не го познавам.
Комисарят е обсебен от Тахир години наред, иска го в затвора. Затова я преследваше така настоятелен.
Но в тази серия разбрах "играта" на Фара- тя иска гражданство.
Не харесвах комисаря, заради външния вид/ все пак трябва да всява респект към тази специална професия/, не го харесвах и заради методите, с които си служи, но с признавам, че има страшна инуиция- веднага навърза нещата с Каан. Мисля, че ще го подхлъзнат и ще оневинят Каан.
Бекир иска да заеме мястото на Тахир, но явно няма качества за това. Лош и неуравновесен човек. Дано , да не е умрял, все пак, че да тежи на съвестта на Фара.
Фара и Тахир- тя имаше нужда от мъжко рамо за защита, той имаше нужда от нежност и цвят в живота...намериха се. Много са силни и въздействащи сцените с тях- завладяват с играта си, с харизма и професионализъм.

Между другото, Демет наскоро последва новата приятелка на Ибо - Натали Ярджан, така че със сигурност двамата продължават да си поддържат контакт.
Да са ни живи и здрави всички празнуващи в темата 

Демет каза, че няма да чакаме още много (каквото и да значи това). 

Впрочем, чудно ми е защо доста хора са изненадани колко добра актриса е Демет и са я подценявали заради ромкомите. Може би Аслъ Енвер щеше да направи също хубава Фара /признавам си, не съм я гледала/, но такава Птичка няма кой да направи.
Горкият Енгин. Личи си колко много се смеят между сцените, а в повечето време на екран трябва да са супер сериозни. Не знам как се постига подобно нещо 
Притесних се, че може да го пропуснем и да нарушим неписаните дизи правила

Даже и някаква лека усмивчица вади