Отговори
# 495
Благодаря за превода, Марианка Flowers Cherry Blossom

Когато епизодът е бомба, ама трябва и да се спи Joy

# 496
Гледайки за 2 път 6 еп.оставам с впечатлението,че Тахир и комисаря са били в един детски дом.Явно и двамата са били саможиви,отстоявали са себе си с юмруци,но един срещу друг са пазели неутралитет.И може би това зацикляне на комисаря към Тахир е един вид доказването му пред него.И въпреки това му вярва ,как само ги пусна да се приберат сами,А Тахир му казва теб комисар те взе,,сякъш съдбата им е изкована от ролетката на късмета.
който те отгледа ,такъв и ставаш.Но част от характера ти е вроден до живот.Ако стане напечено  ще вярват повече един на друг отколкото на колеги.Не че се харесват но знаят че другия би ги застрелял гледайки го в очите а не задкулисно.

Да, аз съм почти сигурна, че се познават от деца. Мога да предположа, че чичото на Тахир(или беше вуйчо) е използвал малки деца за просия и точно Тахир и Мехмед са били част от тези деца. Комисарят може да е бил като закрилник на Тахир, защото видимо е по-възрастен.

# 497

Вярно е, видяхме, че от известно време бракът ни не върви и решихме да го прекратим.

Взехме това решение в рамките на взаимно уважение и разбирателство.

Знаейки, че решението ще засегне и нашите семейства, правим всичко възможно да преминем през този процес по най-деликатния начин, без да ги разстройваме.

Учтиво молим вас, представителите на пресата, да подходите към този процес със същата чувствителност.

Край. Толкова по въпроса от мен.

# 498
Е то беше ясно, че този брак няма да просъществува. Демет е заобиколена от толкова много алфамъжкари, а този дребчо....
Да са живи и здрави младите, няма да останат сами !

Вярно е, видяхме, че от известно време бракът ни не върви и решихме да го прекратим.

Взехме това решение в рамките на взаимно уважение и разбирателство.

Знаейки, че решението ще засегне и нашите семейства, правим всичко възможно да преминем през този процес по най-деликатния начин, без да ги разстройваме.

Учтиво молим вас, представителите на пресата, да подходите към този процес със същата чувствителност.

Край. Толкова по въпроса от мен.

# 499
Рейтингът

Жалко е когато се разпадат семейства няма и 1 година брак, но понякога е за добро. И аз съм разведена 😄

Хареса ми изповедта на Фара за миналото й...

# 500
Доста шокиращо ми дойде, въпреки всички  фактори.

# 501
Алелуя, аман от комплексирани мъже!!!

# 502
Съжалявам, че Демет трябваше да премине такъв етап от живота, но тя е силно и умно момиче, ще се справи!
Има една приказка "Всяко зло- за добро!" дано да е за добро...

# 503
Аз бях забравила, че е омъжена Grinning
Като се обсъжда Фара, и наистина бях изключила, ама каквото такова, да си ни радва от екрана, пък дано и провърви и в личен план.

# 504
И това ще мине Kissing

Демет заслужава всичко най-добро!

# 505
Поне бързо е осъзнала, че няма място при този Animal Goat

# 506
  • София
Интересна картинка се заформя.Комисаря ,длъжния както му казва Орхан с адвокатката на бандити.И Мафиота  Черния от който всички се страхуват с Фара човечна себеотдаваща се.Коя любов ще е по поглъщаща.Или комисар и мафиот ще се борят заедно срещу задкулисието в семейството на Али Аркънджъ.Явно там някой играе мръсно,поне така изглежда от намирането на 2 куршум.Такъв е животът черно и бяло да има баланс.Права е Катето след всеки епизод изкача нещо съвсем различно.

Колкото до развода на Демет ,по добре сега,отколкото пропиляни нерви,мечти и очаквания.От опит знам ,че отлагането на нещо което не върви не е решение за нито единия от тях.Изглежда,че това е някаква закономерност на съвременността.Познавам няколко двойки които си живееха най прекрасно заедно 1,2 ,а едните 7 години и щом решещат че се познават и сключат брак до година се развеждат.

# 507
"Казвам се Фара" вече е достъпен за гледане и на Disney + Hands Clap

# 508
# 509
ЧРД на Аслъ Парлак! Да е жива и здрава Flowers Four Leaf Clover

Още една добра новина - правата за излъчване на "Казвам се Фара" са купени от най-гледаната арабска платформа и скоро епизодите ще бъдат налични в каталога им:

Очакваме добри новини и от MIPTV-то в Кан, което ще се проведе другата седмица (17-19 април).

Също така вече има дата за премиерата на DEK в Мексико - 2 май Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт