Отговори
# 510
  • Пловдив

"Казвам се Фара", трейлър 2 към епизод 8 на български.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239538%2F41563541 … pl_wall_223680451

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/8-2.avi-D9JDoisXaRKChNES

# 511
Благодаря за трейлъра и за превода Heart Eyes Пак е пълен хаос Sunglasses

- Защо Фара е с две различни рокли?

- Защо плаче?

- Защо Перихан точно ще я защитава пред Вера?

- Защо Баде ще предупреждава Мехмет, че навлиза в опасни води?

Една сряда в седмицата е твърде малко, така не се издържа просто Kissing Face

А ето защо Демет винаги ще бъде ДЕМЕТ Heartbeat Възхищавам се на смелостта ѝ!

# 512
Става все по - заплетено, но и по-интересно.

В Демет никога не съм се съмнявала, че ще подмине с мълчание някоя несправедливост и се радвам, че и този път открито заяви своята позиция (за Боровинковия шербет).
Браво на нашето момиче! ❤️ 💕 ❤️

# 513
Съжалявам, че Демет трябваше да премине такъв етап от живота, но тя е силно и умно момиче, ще се справи!
Има една приказка "Всяко зло- за добро!" дано да е за добро...

И започнаха помиите от журналистическия слугинаж. Имала проблеми с алкохола Демет, егоистка и командаджийка била. Дребното човече явно няма да се оттегли с достойнство.

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 09:45 от dariVale

# 514
Комисарят е сложил ред в косата си, мислех че така си се харесва. Simple Smile

# 515
Комисарят пО го харесвах със стария причос. 😂
Няма угодия. 😂 😀 😀
Ако съблече шубичката, ще затъгувам за нея. 😂 😀

ДариВале, за журналята и ниските мъже от мене 🥊🥊🥊
плюс  нещо нецензурно ( оставям го на вашето въображение). 😂

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 12:27 от pepel_ot_rozi

# 516
Светли празници, момичета. Предполагам, че всички вече сме си подготвили яйчицата, козунаците и т.н. и сега заслужено си почиваме Hands Nail Care

Днес излезе частта, която Демет озвучава във филма на Ибрахим Бююкак, все още законния ѝ съпруг и Гизем Караджа за Дисни + >>> https://twitter.com/i/status/1646993521730093059

Мисля, че ще запазят добрия тон, за който помолиха и журналистите. За съжаление са твърде интересни и най-различни кръгове хиени няма да пропуснат да се възползват от ситуацията. Аз още миналата година съм си изказала мнението, затова след официаното съобщение, лаконично отбелязах: "край". Двойните стандарти и лицемерието не са нищо ново. Ще трябва за пореден път да ги изтърпим Smirk

# 517
# 518
Христос Воскресе!
Здраве и благословение Heart

Благодаря на екипа по преводите, които и в празничните дни се трудят за нас   

# 519
Воистину воскресе Hands Pray С пожелания за здраве и благоденствие на всички Yellow HeartGreen HeartPurple HeartHeartBlue Heart

Бъдете бели и добри - поне днес Kissing Smiling Eyes

Отново огромни благодарности за превода на Barisea и mariana51. Златни сте момичета Nature Dizzy

# 520
Светли празници! ❤️

https://youtu.be/3y4PxRQRLxY

# 521
Честит Великден!
Христос Воскресе! 🍀

Благодарности за превода! 💕

# 522
От фейсгрупа "Турски сериали на български"
Цитат

💥Фърат Танъш е забелязан в търговски център Watergarden Istanbul.  Актьорът, който дойде в театър "Дуру" за представлението "Елате да се запознаем", разговаря с приятели преди представлението.

📌„Нашите театрални представления продължават.  Имаме сцени на много места и днес нашата сцена е тук"

Актьорът, който спечели много признание за образа, който играе в новия сериал #КазвамСеФара, каза, че снимките са били напрегнати и той вече е свикнал с героя.

# 523
Награда за най-добър сериал на дигитална платформа от Младежките награди за "Между мен и света" Hands Clap

Нова реклама за кампанията с Демет Ъшъл:

И двете зад кадър:

Песента от тази сутрин, която придружаваше снимката с екипа на Фара (в състав: фризьорът Рамазан, гримьорката Гюрджан и фотографът Мортеза) - Levent Yüksel - Tuana

Музиката е на Пако де Лусия, а текстът на Сезен Аксу:

Животът продължава
Ах, събуди се и ела, Туана
Сърцето ми кърви
Обещавам ти, че пролетта ще дойде отново
Обещавам ти, че светлината няма да изгасне

Песента е от '93 г. и е написана за тежко болно детенце, което си е пожелало само да види още една пролет... В последно време песента изживява ренесанс и се свързва с надеждите на турците за политическа промяна Hands V

А сега си пускам да гледам преведената серия Sunglasses

# 524
Кой е режисьор на Фара?

Общи условия

Активация на акаунт