Отговори
# 525
Кате, браво за наградата 🍀

Аз търпеливо си чакам да започнат снимките на 2 сезон и новите приключения на Илкин, Синем, Толга и Кенан... Да не забравя Бурчин и Джунейт 😎 Ще напише ли Синем още една книга накрая...

# 526
От мене пък любимата песен на Керимшах.

https://youtu.be/QxIaPzX5uwk

Много са ми смешни и сладки двамата с Тахир (особено Тахир 😉 😜).

# 527
Кой е режисьор на Фара?

Реджай Карагьоз

Погледнах в imdb

# 528
Реджай е режисьор и на Любовни тактики 2, които лично аз си чакам с огромно нетърпение Heart Eyes

Работатат му по Фара до тук е много добра Hands Clap Сега си догледах преведения епизод - еми, голям кеф е Sunglasses  

Баде ми е любимка, но май ще ми образува нерви в следващите епизоди. Ето как актрисата влиза в образ:

Очертават се хубави паралели за сравнение в отношенията между братя и сестри, родители и деца, семейства, професии и т.н. Дори и дизи клише като това Тахир и Мехмет наистина да се окажат братя, има всички данни да ми хареса, ако екипът продължава така майсторски да поднася нещата Kissing Face

Покъртителна беше, например, историята на Фара, която се е борила за появата на Керимшах с цената на собствения си живот и тази на Перихан, която е решила, че чрез Гьонюл може да си уреди брачното спокойствие Rolling Eyes

# 529
Току -що приключих с епизода.
И нямам търпение за следващия. 😂
На Бадето мисля, че Мехмет ще й отвори очите, макар и бавно.
Но дотогава много ще ни ядосва.

Орхан комисер явно ще трябва да се обяснява на Мехмет за родителите му и май с осиновяването изкупва някаква вина.
От думите на АГА излиза, че по някакъв начин Орхан е  виновен за смъртта им.
Допускам дори, че може да са били от мафиотския "бранш" и преследвани от него.

Гюнюлчето ми е много миличко и се надявам на по-добри дни за нея.

А г-жа Вера ми е все още неясна, но със сигурност би пожертвала Фара без да й мигне окото в името на сина си.
Чудя се колко пък да е приемала Тахир за свой син, защото не изглежда, да се е погрижила много за него щом го е оставила да изпълнява мръсните поръчки на мъжа й.

Али Галип пък да е  чак толкова зависим от нея направо не ми се връзва с образа му и търся някакво, обяснение, различно от "голяма любов". 😀

Бекир е отвратяга (този актьор не мога да си го представя в положителна роля 😂)  и все забравям да се върна на убийството, че да проверя там ли беше и той.
Но ще е много неинтересно, ако точно той е изстрелял втория куршум, иска ми се нещо по- неочаквано.

Лека нощ...

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 01:24 от pepel_ot_rozi

# 530
# 531

Само наминавам, прекрасен ден, момичета Kissing Heart

# 532
Привет

Най- после изгледах серията Blush
Но финала не ми хареса.
Дано комисарят оневини навреме Каан за убийството, та да не се налага Тахир да го ликвидира...
А Фара добре се измъкна- даде "показания" без да се налага да отговаря за тях пред мафията.

Тахир, колкото естествено предложи брак на Фара, толкова естествено и импулсивно пожела да бъде баща на Керим.
Мъчно ми е за  Гюнюл- все пак първи трепети, първа любов... От една страна искам да се съберат с Каан, той е добро момче, просто е расъл в отровна среда. И все пак имам съмнения, да не се окажат брат и сестра... Вера е избрала мафиота, но може да е отишла при него бременна...
Историята на Фара- как само я разказа от трето лице Simple Smile това много ми допадна!
Браво на сценариста и режисьора, браво и на оператора за красивата панорама към морето.
Величието на вечната природа и оцеляването в реалния живот...
Във всеки епизод разкриват по малко от историята на събития и герои, постепенно ни поднасят информацията. Не стоварват всичко в първите 1 или 2 серии и после да разтягат с глупости сериали, много добре е дозирано тук всичко.
Вера и тя според интереса, коя била Фара, важен бил синът ѝ.
Като нищо ще я предаде, ако се наложи, всичко е в неин интерес.

В живота на Мехмет има тайна. Тази тайна е в ръцете на приемния му баща и Али Галип. Родителите са загинали, но казаха, че не е сам! Наистина с Тахир може да са братя!
Също така ще търсим и истинският убиец - кой е? Нищо чудно, ако враг на Али Галип  иска да натопи сина му, защото ако е от тяхното обкръжение, едва ли ще се покрие.
Има  с какво още да ни поддържат интереса сценаристите! Hands Ok Hand

# 533
Изящество! 💯

# 534
Много хубав коментар, Лиленце Heart Exl

За ужас на Пепелчето, почти на 100% съм сигурна, че убиецът на Алперен ще се окаже Бекир, защото за сега той изглежда единственият герой, който има интерес да злепостави както Тахир, така и Каан. Да не забравяме, че всъщност Каан попадна в заведението случайно. Ако е имало предварително подготвена клопка, то тя е била заложена най-вероятно за Тахир... Въпреки че ние така и не разбрахме Алперен с кого точно имаше среща в заведението.

Както и да е, няма да се мъча да отгатвам какво са измислили сценаристите. Гледам си с удоволствие крайния резултат Sunglasses

Мисля обаче, че в скоро време ще има и нови герои в сериала (чакаме донора за Керимшах, родителите на Фара може да се появят, още мафиоти от "семейството" на Али Галип или някой съвсем различен) Misc Crystal Ball

Обаче толкова много бели рокли на Фара вече наистина ме объркват Rolling Eyes
Мире, благодаря ти за снимката Sparkling Heart

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 16:02 от super_katia

# 535
# 536
Да видим в сряда как ще се стигне до тук:

# 537
# 538
Днес не можем да се оплачем от хубаво съдържание Heart Eyes

# 539
Днес не можем да се оплачем от хубаво съдържание Heart Eyes

Много ефектна снимка!!!! Blush