Термин Август 2023г. - Тема 2🤰

• 43 932
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
k.belleza, пробвай със сушени сини сливи сутрин на гладно. Аз го имам редовно този проблем, те ми помагат.

Притеснява ме факта, чее сутрин в 7ч вече пътувам за работа, около 25км иии ако вземе да ме раХлаби някъде по пътя или в някоя работна среща 🙄. Ще ги пробвам в събота 😀

# 136

Интересно ми е да попитам и Вас, дали Ви прилича на момиченце или момченце?
Понеже моите близки са единодушни, че прилича на момченце по телосложение, въпреки, че все още е рано, а и си показва само гръбчето за сега 😁

# 137
Alisa18, много е сладко и красиво бебчето ти, но според мен е несериозно по телосложение да се определя пола. 😀
Ако решиш да правиш пренатален тест, тогава със сигурност ще го узнаеш. Ако не - сигурно ще се види на ехограф в някоя от близките седмици. Имаш ли предпочитания за пола? Simple Smile

# 138
Alisa18, много е сладко и красиво бебчето ти, но според мен е несериозно по телосложение да се определя пола. 😀
Ако решиш да правиш пренатален тест, тогава със сигурност ще го узнаеш. Ако не - сигурно ще се види на ехограф в някоя от близките седмици. Имаш ли предпочитания за пола? Simple Smile

Здравей,
Не бих го нарекла определяне, а просто предположение, че прилича на момче.
Предпочитание нямам, искам само да е живо и здраво! 😊

# 139
Аз пък съм вдивена колко ясно се е очертало бебето на тази снимка.
Така ли вече изглеждат нашите фетуси? На приложението ми на телефона, още на човек не прилича. Аз съм на ехограф другия понеделник, затова се чудя.

# 140
Доста добре е оформено на Alisa18 бебочето, да. Бързо растат точиците и наистина е удивително, как за толкова кратък срок вече са си човечета.

# 141
Аз пък съм вдивена колко ясно се е очертало бебето на тази снимка.
Така ли вече изглеждат нашите фетуси? На приложението ми на телефона, още на човек не прилича. Аз съм на ехограф другия понеделник, затова се чудя.

В коя седмица сте? 😊

# 142
8 седмици и 4 дни.

# 143

Аз съм същия ден (8+4) и днес бях на преглед. Със сигурност не изглежда така. 🤣

# 144
Може би Алиса е по-напред с материала от нас като седмици! Simple Smile Тя сигурно е писала, милата, ама кой да помни.

# 145
Alisa18, не знам какъв пол е бебчето ти, но определено е голям сладур! Да е живо и здраво!
Аз бях на преглед днес, 10 г.с., видяхме как малкото създание, вече 3.48 см, шава с ръчички и ми стана много мило. Но наистина от доста по-далечен изглед е снимката, която ми дадоха днес. Предполагам, че зависи от капацитета на ехографите или пък докторите не се сещат да zoom-нат?

# 146
Мисля, че на Алиса е показано на 4D опцията на ехографа, затова е така. Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 яну 2023, 21:38 от YABA

# 147

Аз съм същия ден (8+4) и днес бях на преглед. Със сигурност не изглежда така. 🤣

Ехографската снимка, която прикачих е направена миналата седмица, когато вече бебчето беше 12 г.с и е на 4D, тогава ми направиха и феталната морфология + биохимичен скрининг.
Аз преди това съм ходила на преглед последно в 6 г.с и видях само едно продълговато ембрионче 😁

# 148
Алиса, и аз съм с термин 03.08, и за жалост загуба в 7 гс януари 2022. Дано този път всичко е наред с бебетата ни!

Здравей,
Някакви индикации за пол има ли вече при вашето бебче? 😊
Силно вярвам и имам надежда, че този път Бог ще ни благослови със здрави бебчета!
Пожелавам ни го на всички от сърце! ❤
В 10 седмица докторът позна пола, мъжки, което се потвърди на генетичния тест. Понеже пишете, че сте 12 гс , а сме с един термин, по моите изчисления утре влизам в 12та.

# 149
Момичета, в понеделник съм на първата фетална (ще съм 13 г.с.) и вече нямам търпение да дойде. Нещо ми е притеснено…Надявам се всичко да е наред 🙏🏻
Ако е така, ще споделя и аз термин тогава 😊

Общи условия

Активация на акаунт