Термин Август 2023г. - Тема 2🤰

• 43 936
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Алиса, и аз съм с термин 03.08, и за жалост загуба в 7 гс януари 2022. Дано този път всичко е наред с бебетата ни!

Здравей,
Някакви индикации за пол има ли вече при вашето бебче? 😊
Силно вярвам и имам надежда, че този път Бог ще ни благослови със здрави бебчета!
Пожелавам ни го на всички от сърце! ❤
В 10 седмица докторът позна пола, мъжки, което се потвърди на генетичния тест. Понеже пишете, че сте 12 гс , а сме с един термин, по моите изчисления утре влизам в 12та.

Миналата седмица на 11.01 АГ ме записа, че съм в 12 г.с.
По моите изчисления всяка неделя или понеделник започвам новата седмица, тоест в момента съм 12 + 3, а по едно приложение утре ми е последния ден от 12та и влизам в 13.
Моя термин е 03.08 според последния цикъл, но сака от самото начало върви напред, спомням си че в 5 г.с ми каза нещо от рода на 26.07 дори. 🤷🏽♀
Аз все още съм объркана като цяло за тия седмици.. 😁

# 151
Алиса, и аз съм с термин 03.08, и за жалост загуба в 7 гс януари 2022. Дано този път всичко е наред с бебетата ни!

Здравей,
Силно вярвам и имам надежда, че този път Бог ще ни благослови със здрави бебчета!
В 10 седмица докторът позна пола, мъжки, което се потвърди на генетичния тест. Понеже пишете, че сте 12 гс , а сме с един термин, по моите изчисления утре влизам в 12та.

По моите изчисления всяка неделя или понеделник започвам новата седмица, тоест в момента съм 12 + 3, а по едно приложение утре ми е последния ден от 12та и влизам в 13.
Моя термин е 03.08 според последния цикъл, но сака от самото начало върви напред, спомням си че в 5 г.с ми каза нещо от рода на 26.07 дори. 🤷🏽♀

Значи вървим заедно е на мен в началото ми казаха 04.08. Всяка неделя влизам в нова седмица и последно за термин ми написа 27.07. Календарите в телефона мен ме изкарват винаги напред и просто ги броя от последния преглед каквото ми е казал.

# 152

Здравей,

Значи вървим заедно е на мен в началото ми казаха 04.08. Всяка неделя влизам в нова седмица и последно за термин ми написа 27.07. Календарите в телефона мен ме изкарват винаги напред и просто ги броя от последния преглед каквото ми е казал.

А на мен всеки път ми пише термина през август, а като седмици според мен не отговаря.
Реално да си смятам, че от утре вече ще съм в 13 г.с, щом преди седмица съм била точно в 12 г.с 🤔

# 153

Здравей,

А на мен всеки път ми пише термина през август, а като седмици според мен не отговаря.
Реално да си смятам, че от утре вече ще съм в 13 г.с, щом преди седмица съм била точно в 12 г.с 🤔

Да щом при него последно си била в 12 значи трябва да влизаш в 13 вече.

# 154
Момичета, има ли сред вас с пиърсинг на пъпа? Моят и с предната бременност, и сега започва да се възпалява. Самата дупчица става червена и започва да наболва. При вас така ли е? На какво може да се дължи? 🤔

# 155
Момичета, има ли сред вас с пиърсинг на пъпа? Моят и с предната бременност, и сега започва да се възпалява. Самата дупчица става червена и започва да наболва. При вас така ли е? На какво може да се дължи? 🤔

Аз имам, но го махнах преди няколко дни, понеже вече взе да ми дразни и корема ми се поизду.
Иначе съм нямала възпаление или проблем.

# 156
Как сте момичета? Аз в 10г.с. От днес започнах много да повръщам, от сутринта вече три пъти. Нищо не мога да хапна и да пийна... Малкия в неделя през нощта повръща цяла нощ, на другият ден имаше разстройство. И вече незнам на какво да го отдавам това състояние - на вирус, бременност, храносмилателен проблем, тъй като пък постояно имах все някакви не разположения напоследък - киселини, къткорене, гадене.. Чувствам се днес много отчаяна. И си представям ако пак се е появил камък в жлъчните пътища, какво ще правя.. Чувствам се много ужасно Sad

# 157
Момичета, току що ми се обадиха от Пълмед да ми съобщят, че ще ми сменят часа за женската консултация, защото до 30.01 били отложено, по наредба на министерството 🤷🏾‍♂️. Някой да е чул нещо по въпроса?

# 158
Точно по новините казаха, че в някои градове се отлага женската консултация заради грипна епидемия. Това само по здравна каса ли важи или и за платени прегледи?

# 159
Ох и аз съм на тръни да не обявят епидемия и в София и да ми отменят дълго чакания час другата седмица. Някой знае ли дали със сигурност отменят часовете и както е питала Рей важи ли и за платените прегледи.

Иначе аз днес изобщо не съм в кондиция - вчера нямах никакви симптоми, но за сметка на това през нощта ме заболя главата и днес се събудих с главоболие, гадене, адски ми се спи и нямам енергия за нищо, а имам работа. От самото начало ми е запушен и носът и като цяло тези дни не успявам да спя много нощем.

Аз сега да попитам - вие имате ли вече коремче? На мен ми е първа бременност и съм 9 г.с. и 2 дни. Ако хапна се издува много, но забелязах, че сутрин е абсолютно плосък и дори мога да го глътна. Като че ли има една съвсеееем лека подутина долу под пъпа, но само аз си я виждам и то с много въображение Grinning Нормално ли е това?

# 160
licorne, аз нищо нямам и на килограми не съм мръднала, но и яденето ми върви трудно. Спрях Дуфастона преди 10 дни и пак си обувам дънките спокойно, иначе преди това ми стискаха, но явно е било от задържане на вода. Иначе намерих нещо, което ми се яде - гръцка салата с маринован червен лук по никое време на годината Grinning Последните няколко дни това ям за обяд, за закуска кисело мляко с чия и боровинки, следобяд някой банан или оризовки, а за вечеря съм в тоалетната Grinning
Дано в София не отменят прегледите.

# 161
Аз коремче си имам, но не е заради бременността 😂 Миналата бременност ми пролича в 5 месец. Тогава някъде казахме и на приятели/роднини. Но сега си имам в излишък 😊

Иначе не вярвам да отменят платените прегледи. Според мен става дума само за тези по ЗК.

# 162
Рей, хахаха, браво важното е че си намерила нещо, което ти се хапва. И моят обяд от известно време е салата, но само от краставица и с настъргано варено яйце и сирене Grinning преди не съм яла такава, но сега ми е много вкусна. Днес абсолютно нищо не ми се яде и не мога да измисля какво ще е менюто.

# 163
Аз коремче имам, но това ми е шеста бременност. Не мога да преценя дали е бременно коремче, задържане на вода от хиперстимулацията и големите дози прогестерон, които още приемам или от това, че качих четири кила.
За хапването: на мен само месо и черен хляб ми се яде. И зелени ябълки. От мисълта зеленчуци ми се обръща всичко, а преди бременността беше точно обратното: наблягах с удоволствие на зеленчуците.
Луда работа. 😁

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 13:27 от Елиза 123

# 164
  • София
Като заговорихме за храна, само месо да не виждам! Вече съм в 12 г.с. И някои дни се чувствам като парцал, сега например ми се гади от миризма на храна която усещам от комшиите в коридора!
Не готвя изобщо вкъщи защото при мисълта за манджа ми е ужас… не знам, много е трудно с храната, даже мъжа ми като яде кюфтета и съм в ужас 😀
Дано мине този период…

Общи условия

Активация на акаунт