Термин Август 2023г. - Тема 2🤰

• 44 018
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
Звъннаха ми, всичко е наред и бебчо е момченце. Безкрайно сме щастливи всички. ☀😀
Пожелавам успех и късмет на всички вас! 🍀

Много се радвам, Елиза! Писано ти е да си мъжка майка 😅 Нали две момчета имаше ти?
Обаждат се по телефона, а резултатите изпращат ли?

# 241
Звъннаха ми, всичко е наред и бебчо е момченце. Безкрайно сме щастливи всички. ☀😀
Пожелавам успех и късмет на всички вас! 🍀

Поздравления! Много се радвам за теб и бебчето ти! Нека само за такива резултати чуваме тук (и желания пол разбира се ако има такъв😄) 💖

# 242
Благодаря ви, момичета!
Да, това ще ни е трето момченце, точно както искахме. 😀

Обаждат се по телефона, а после пращат и по имейл резултатите. Simple Smile

На всички тук пожелавам много радостна и хубава бременност!

# 243
Честито , Елиза! А уж инвитро бебетата били повече момичета. Бях настроена за момиче , а така ме изненадаха….

# 244
Честити сини гащи, Елиза Heart и най-важното - честито здраво бебче! Heart

# 245
Честито, мила Елиза! 💜
Това са чудесни новини, много се зарадвах за теб - момченце и здравичко, какво повече да иска човек .

# 246
Елиза 123, голямо честито и от мен за прекрасните новини! Страшно много се радвам за теб! Пожелавам ти от сърце всичко да върви по мед и масло и на финал да гушкате тъй чаканото бебче! 💙🍀

Пожелавам на всички толкова хубави новини! 🙏

# 247
Елиза , страхотни новини!!! Честито момченце!
Нека само такива новини се чуват!!!🥳🥳🥳

# 248
Нещо съм предобрила фолата аз, 72 при горна граница 60 ми е без да съм го спирала за изследването обаче. Точно преди да забременя ми беше на долна граница и аз от страх да не стане беля, започнах да взимам двойна доза. Как мислите, дали е опасно това? Чакам да ми станат всички изследвания, за да ги пусна на доктора, но се филмирах,

# 249
Честито и от мен, Елиза! Само хубави новини и положителни емоции до финал! Flowers Four Leaf Clover Blue Heart

# 250
Честито Елиза за хубавите новини 💙

# 251
Благодаря още веднъж на всички! Нашето дългоочаквано чудо се сбъдва.

Rayy, при предозиран фолат е добре да се ограничи приемът и дори да се спре за известно време. Но нека лекар прецени.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 19:35 от Елиза 123

# 252
Елиза, 100 % ще ти звъннат днес.
Преди месец пиех фреш от портокал по няколко чаши, хапвах и всеки ден портокали и мандарини, но вчера какво се случи не знам… То в този сезон какъв плод да хапнеш…
И аз ядях мандарини и портокали, но изведнъж започнаха много да ме дразнят и ги спрях.

# 253
Честито и от мен, Елиза! Само хубави новини до финал! И аз чакам с нетърпение да стане понеделник за ФМ. Надявам се всичко да е наред. Снощи еднократно имах зацапване, но след това не се повтори и малко се успокоих.

# 254
Момичета, имате ли представа какъв е този показател PAPP-A и какви са референтните за него?

Общи условия

Активация на акаунт