Термин Август 2023г. - Тема 2🤰

• 43 950
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Елиза, браво за месото!
Аз не съм докосвала месо от октомври .

# 166
И аз още нямам корем, който да издава бременност - аз и без това си имам коремче, та в момента е трудно да преценя имам ли издутина и съвсем не личи, за добро или лошо 😂 Засега все още ми стават панталоните, но ще трябва да се иде на малко шопинг (или онлайн) за подготовка. Някой може ли да каже за магазин, в който продават нещо подходящо като дрехи за бременни, които същевременно изглеждат добре? Ако може да позволяват и онлайн поръчки, разбира се.

# 167
Аз си поръчах разширители за дънки по съвет на една приятелка. Не ми се иска да купувам много специализирани дрехи.

# 168
В LC Wikiki имаше дрехи за бременност.

И аз още нямам корем, който да издава бременност - аз и без това си имам коремче, та в момента е трудно да преценя имам ли издутина и съвсем не личи, за добро или лошо 😂 Засега все още ми стават панталоните, но ще трябва да се иде на малко шопинг (или онлайн) за подготовка. Някой може ли да каже за магазин, в който продават нещо подходящо като дрехи за бременни, които същевременно изглеждат добре? Ако може да позволяват и онлайн поръчки, разбира се.

# 169

Аз планирам да изкарам на лидълски дрехи, само дебна да пуснат. Като качеството са ОК. Не са топ, но предвид, че са за 5-6 месеца, когато така и така няма да съм в топ форма, стават 🤣

# 170
Момичета снощи имах леки спазми и не го взех насериозно защото доктора беш е казал
Че е нормално понеже матката се разширява. Обаче днес на обяд отидох до WC  и видях ярко червена кръв и всичко в мен се сви… Дойдох при лекаря с отлепване съм на плодния сак и ме приеха за задържане 😭 Адски неспокойно ми е уж се пазя тежко не вдигам лежа вкъщи …

# 171
Момичета снощи имах леки спазми и не го взех насериозно защото доктора беш е казал
Че е нормално понеже матката се разширява. Обаче днес на обяд отидох до WC  и видях ярко червена кръв и всичко в мен се сви… Дойдох при лекаря с отлепване съм на плодния сак и ме приеха за задържане 😭 Адски неспокойно ми е уж се пазя тежко не вдигам лежа вкъщи …

Казаха ли ти колко е отлепянето? И аз бях в болница 8 дни. Имам контролен другата седмица и ми е притеснено.

# 172
Georgieva9, с теб сме! Почивай си сега! Всичко ще бъде наред! 🍀

Аз вчера бях на преглед. Всичко е наред. Отговаря си на седмицата точно. Спеше си. АГ ми пусна много изследвания. Чакам още микробиологията.

За запека на мен ми помага кивито. Хапвам си почти всеки ден.

Алеракт предишната бременност приемах през второто и третото тримесечие. Бетонира ми шийката..

Дрехи за бременни си имам от предишната бременност. Тогава бях с термин септември и ще нося същите неща лятото. Купувала съм си основно от лидл. По принцип съм слаба, но сега като че ли леко ми е некомфортно с дънки около корема. Обличам анцузи.

Успех на всички! Почивайте си и нека при всички финалът бъде щастлив! 🍀🙏

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 15:45 от Jupiter sea

# 173
Колко познаатооо все едно аз съм го писала 😃 .. Същата съм 1:1 .. Моят мъж яде каквото ми се яде на мен 😃 само и само да не мирише на манджа вкъщии .. 🤷🏻♀😃😃😃 Да види какво ми е 😃
Като заговорихме за храна, само месо да не виждам! Вече съм в 12 г.с. И някои дни се чувствам като парцал, сега например ми се гади от миризма на храна която усещам от комшиите в коридора!
Не готвя изобщо вкъщи защото при мисълта за манджа ми е ужас… не знам, много е трудно с храната, даже мъжа ми като яде кюфтета и съм в ужас 😀
Дано мине този период…

# 174

Казаха ли ти колко е отлепянето? И аз бях в болница 8 дни. Имам контролен другата седмица и ми е притеснено.

Казаха че е малко отлепването. Дават ми по 2 утрогестан и 2 дуфастон да пия.

# 175

Всичко ще бъде наред!
Изпращам ти много прегръдки и позитивна енергия! 🫶🏽

# 176
Georgieva, спокойно, щом вече си под лекарски грижи и правят каквото е нужно, всичко ще бъде  наред! Heart

# 177
Момичета, току що ми се обадиха от Пълмед да ми съобщят, че ще ми сменят часа за женската консултация, защото до 30.01 били отложено, по наредба на министерството 🤷🏾‍♂️. Някой да е чул нещо по въпроса?
Така е. До 30.01 няма прегледи. Може  само на частно. Аз вчера бях на частно и днес си пуснах направление за следене на бременността.  Но АГ ми звънна й каза, че ще ме запише чак февруари.  Дано наистина я отменят тогава. И малко се притесних, защото от 1 До 5 февруари сме на почивка, ще стане най-рано 6.02 да ида на преглед и ще бъд акъм 11г.с. Не знам не е ли късно за този пренатален тест. Или него мога да си го пусна без да ходя до доктора. Идеята ми беше той да ме насочи, но той каза, че като отида ще говорим.

# 178
Момичета, току що ми се обадиха от Пълмед да ми съобщят, че ще ми сменят часа за женската консултация, защото до 30.01 били отложено, по наредба на министерството 🤷🏾♂. Някой да е чул нещо по въпроса?
Така е. До 30.01 няма прегледи. Може  само на частно. Аз вчера бях на частно и днес си пуснах направление за следене на бременността.  Но АГ ми звънна й каза, че ще ме запише чак февруари.  Дано наистина я отменят тогава. И малко се притесних, защото от 1 До 5 февруари сме на почивка, ще стане най-рано 6.02 да ида на преглед и ще бъд акъм 11г.с. Не знам не е ли късно за този пренатален тест. Или него мога да си го пусна без да ходя до доктора. Идеята ми беше той да ме насочи, но той каза, че като отида ще говорим.

Доколкото разбрах не е толкова късно за пренаталния тест, просто е добре да се направи възможно най-рано, за да може да имаш време да вземеш решение ако открият някакви аномалии (да не дава Бог!!). Иначе съм чувала и за жена, която го е правила в около 30 седмица.

# 179
Georgieva9, стискам ти палци всичко да е наред! Както и другите момичета ти писаха - щом си вече под лекарски грижи, не се притеснявай, ще ти помогнат. Случва са отлепяне, ще се закрепи бебчето отново.

Общи условия

Активация на акаунт