Пазаруване от LC Waikiki - тема 8

• 57 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Тези пък много нагли! Могат да ми пращат всеки ден рекламни имейли, ама не могат да пратят имейл, че променят условията за връщане!

Тази информация в сайта им е подвеждаща.

Важи само за поръчки с доставка до офис на Еконт, но не и за такива до адрес. По принцип мен лично не ме засяга, защото само така поръчвам, но все пак е подвеждащо.

# 631
Здравейте! Поръчах на 10.08. няколко артикула. И днес на състояние на поръчката ми е отбелязано, че е отменена. На някого случвало ли се е и съответното - знаете ли каква е причината? Артикулите ги има налични на сайта. Знаете ли с кого мога да се свържа, за да ми дадат обяснение, освен посоченият телефон, който, очевидно, не е български?

Здравейте, влизах, за да питам абсолютно същото. Отменена ми е поръчката без никакво обяснение. Много се разочаровах, сега същата поръчка е с около 20лв. повече + единият артикул вече не е наличен.Не отменяха поръчки от бъгъвата нощ, а сега отменят, много странно. Моля споделете какво са ви отговорили, аз също ще им звъня да ги тормозя.
Звънях в неделя на телефона - оказа се, че работят от понеделник до петък. Ядосах се и просто поръчах всичко отначало, промених доставката да е до офис, а не до автомат и да е с наложен платеж, а не чрез карта. Взе, че стана Sunglasses. И на мен ми направи впечатление, че крайната сума беше по-висока Astonished.
В понеделник ми се обадиха те, за да ме питат защо съм им звъняла (това е добра практика Grinning) - отговорих им, а те ми казаха, че не виждат да има отменена поръчка. А с настоящата няма проблем - даже днес взех нещата Grinning.

# 632
В момента цените във физическите магазини са по-ниски от тези в сайта, дори след всички намаления от 70%+20%.

# 633
6 лева такса за връщане
Повече няма да пазарувам от смешния им сайт
Жалко, пазарувах още като пращаха от чужбина, и то безплатно.

# 634
  • София
Аз отдавна ги зарязах. И без друго нещата им напоследък не са с добро качество.

# 635
  • София
Със сигурност ще загубят много повече от отказалите се клиенти, отколкото от плащането на куриерска такса за връщане. Интересно, дали ще размислят в даден момент?

# 636
Със сигурност ще загубят много повече от отказалите се клиенти, отколкото от плащането на куриерска такса за връщане. Интересно, дали ще размислят в даден момент?
Същото твърдяха и в темата на H&M. Още я имат таксата и явно няма такъв отлив на клиенти, а и може би вече са се примирили.

# 637
Аз не виждам защо е тази голяма драма. Поръчвам до офис и връщам от офис. Пак ще ми е безплатно. До адрес отдавна спрях да ги викам.

# 638
H&M имат лоялна програма и там е уловката,  плюс ниво имат винаги БД и връщане, независимо от сумата на поръчката.

Но пък Wikkiki имат регулярно промоции и предвид сниженото качество навсякъде си имат и неща, които си струват

# 639
  • София
Аз не виждам защо е тази голяма драма. Поръчвам до офис и връщам от офис. Пак ще ми е безплатно. До адрес отдавна спрях да ги викам.
Аз пък поръчвам до адрес. По цял ден съм вкъщи и предпочитам да ми носят пратките у дома. Удобни офиси около мен няма. И Еконт, и Спиди са ми далече и то на място, до което трябва да ходя специално за тях. Изобщо не са ми по обичайните маршрути.  Спестявам си и висенето по опашки, както и носенето на обемисти пакети. И тъй като няма да им дам 6 лв. за връщане, просто ме губят като клиент. Не е драма! Има достатъчно други сайтове.

Между другото мъжът ми си има любим модел обувки. До скоро издържаха по 1 година носене. Последните се скапаха за около месец. Целите се нацепиха отгоре. Не пожела да се разправяме.

# 640
Днес имат безплатна доставка и връщане - аз си поръчах едно кимоно (широка връхна сдреха от плат, без закопчаване, не е истинско кимоно), че отдавна им се чудя. С таксата за НП излезе 11 и 50, което ми се вижда добра цена.

# 641
И аз взех два колана и плетена шапка, останах доволна от коланчето  от предната БД.
Плащам с карта, как ли не им дала и такса.

# 642
Е, да - не ми харесва таксата, но в този случай дори с нея ми изглежда евтино.

# 643
  • на морето
Имам превод от върнати продукти с куриер. Нямам спряна такса. Още май не са се осъферали.

# 644
  • Варна
Тази безплатна доставла дето я има в момента, има един момент: ако искаш да платиш в офис на Еконт с наложен платеж, начисляват 1.90лв.

Общи условия

Активация на акаунт