Пазаруване от LC Waikiki - тема 8

• 57 344
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В профила, в поръчката има бутон за връщане. Отбелязват се дрехите, причината за връщане и накрая излиза, че връщането е прието. След това чакате куриер, който ще дойде с плик и товарителница. От Спиди дойде 2-3 часа след заявката. Предполагам, че и от Еконт действат бързо. От 3-4 месеца не съм поръчвала и връщала. Преди това беше безплатно. Simple Smile

Здравейте!
Възможно ли е сама да отнеса пакета за връщане до офис на Еконт, защото няма постоянно човек в къщи.

# 616
В профила, в поръчката има бутон за връщане. Отбелязват се дрехите, причината за връщане и накрая излиза, че връщането е прието. След това чакате куриер, който ще дойде с плик и товарителница. От Спиди дойде 2-3 часа след заявката. Предполагам, че и от Еконт действат бързо. От 3-4 месеца не съм поръчвала и връщала. Преди това беше безплатно. Simple Smile

Здравейте!
Възможно ли е сама да отнеса пакета за връщане до офис на Еконт, защото няма постоянно човек в къщи.
Да. Трябва ти номер ана товарителницата, която е видима само в профила ти в Еконт. Отиваш в Еконт и го продиктуваш. Регистрираш се в Еконт, ако не си.

# 617
Здравейте! Колко време горе-долу ще отнеме доставката според вас - направих поръчката на 10.08. Simple Smile

# 618
Последни път им отне два дни. Много бързо стана.

# 619
Дано да е така, че съм си поръчала дрехи за бременни и ако дойдат след месец, кой знае дали размерът ще ми става Stuck Out Tongue Winking Eye

# 620
Аз поръчах колан, дойде много бързо- за три дни.

# 621
Здравейте! Поръчах на 10.08. няколко артикула. И днес на състояние на поръчката ми е отбелязано, че е отменена. На някого случвало ли се е и съответното - знаете ли каква е причината? Артикулите ги има налични на сайта. Знаете ли с кого мога да се свържа, за да ми дадат обяснение, освен посоченият телефон, който, очевидно, не е български?

# 622
  • на морето
Здравейте! Поръчах на 10.08. няколко артикула. И днес на състояние на поръчката ми е отбелязано, че е отменена. На някого случвало ли се е и съответното - знаете ли каква е причината? Артикулите ги има налични на сайта. Знаете ли с кого мога да се свържа, за да ми дадат обяснение, освен посоченият телефон, който, очевидно, не е български?
На този телефон, български е. Но утре.
082299644

# 623
Здравейте!

Много отдавна не съм поръчвала и реших да проверя има ли промени преди да пусна поръчка.

Чета за такса за връщане от 10август.
Правилно ли разбирам,че такса за връщане има само ако поръчам и върна до/от адрес?🧐

Ако поръчам до офис Еконт/Еконтомат и след това връщането ми е от офис/Еконтомат , тогава безплатно ли ще е връщането?
Някой изпробвал ми го е вече?

Ще бъда благодарна на отговорите Ви!🌺

# 624
  • София
Тези съвсем ще ме откажат да пазарувам от тях.

# 625
Тези съвсем ще ме откажат да пазарувам от тях.
Да, наистина. Ето какво пише на сайта. "Считано от 10.08.2023 г., за поръчки, чийто метод е Доставка до дома, се прилага такса за връщане от 5.99 лв."

Вчера получих едно долнище за детето за 7.00 лв, и ако трябва да го върна, то просто ще се откажа. И наистина няма да поръчвам. Това е безумно.

# 626
  • на морето
Току-що говорих с тях, точно така е.От 10.08 връщането е платено само от адрес и получено до адрес. До офис поръчки се връщат безплатно от офис. Но аз зададох въпрос относно вида, в който получаваме по- голямата част от дрехите, затова, че нямат никакъв търговски вид и досега безплатното връщане компенсираше до някаква степен това. Казаха, че ще предадат на колегите си и да снимаме и пращаме снимките и можело да приспадат куриерската, в което силно се съмнявам.
От тук нататък лично за себе си намалял драстично поръчките. Те губят, аз само печеля, защото като знам как поръчвам и колко пари съм похарчила при тях...

# 627
  • София
Донякъде разбирам платена куриерска услуга, ако извикам за връщане куриер до адрес, но защо обвързват и с доставката?

А какво правим ако не са сложили товарителница за връщане (бар код за връщане)? Винаги съм връщала в офис. Последния път нямаше товарителница. Обявих в сайта, че ще връщам и тръгнах към офиса на Спиди. Жената изобщо не знаеше какво да прави. Продължих към следващия офис, който е през няколко улици. И там жената не знаеше какво да прави. Докато се чудехме, ми звънна куриер, който бил дошъл вкъщи. Дадох телефона на служителката, за да се разберат, но в крайна сметка изчаках куриерът да дойде пред офиса и да ми вземе пратката. Simple Smile

# 628
Хич нямаше и да се усетя за новите такси по връщане, ако тези дни поръчвах.
Последно на 10.08 ми дойде пратка, чак се впечатлих, отдавна не съм получавала в картонена кутия. Някои артикули бяха сгънати без стреч,  но всичко подредено.

Взех спални чувалчета, не се вързах на две от тях като описание - средна дебелина, наистина се оказаха по-преходни, дебелите са си зимни.
https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B … B/5821294/2488942

https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B1%D0%B … B/5821432/2631230

Оставихи двете дебелина, по-тънките като захладнее есен и ранна пролет ще са добре - 2 тог ми изглеждат

Имах и попадения с тениски  за мен от комбинацията с промоции на 04.08 - по 7-8лв,  някои падаха до 5лв

# 629

Здравейте, влизах, за да питам абсолютно същото. Отменена ми е поръчката без никакво обяснение. Много се разочаровах, сега същата поръчка е с около 20лв. повече + единият артикул вече не е наличен.Не отменяха поръчки от бъгъвата нощ, а сега отменят, много странно. Моля споделете какво са ви отговорили, аз също ще им звъня да ги тормозя.

Общи условия

Активация на акаунт