Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как се създава режим за спане

  • 596
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 210
Преди си спеше и през деня и през ноща. Винаги обаче си заспиваше в 6 часа след яденето и спи до 3 през ноща и е готова за игра. Естествено това не ме устройва и постепенно си извоювах да заспива към 8. И докато стане на една годинка си спеше по цяла нощ. Но сега спи толкова неспокойно имам чувствого че я мъчат зъбите и неможе да заспи дълбоко и се буди често. В резултат на това през деня и се доспива през 2 часа и спи по два часа точно като бебе. Ако не я сложа да спи хленчи и се сърди. Как да я науча че през деня се играе а през ноща се спи.
Някой имали подобен проблем. По колко спът вашите едногодишни деца.

# 1
  • Мнения: 1 581
Имахме 2 периода, когато обърна деня и нощта - единият като съвсем малко бебе, другият малко преди годинка. Не знам с какво бяха свързани, зъбите тогава ни излизаха безпроблемно.
Около седмица е тормоз, не го оставям да спи много през деня, играем, занимаваме се, излизаме навън, ако много му се спи, го оставям да дремне малко и го будя. Когато започна да спи пак цяла нощ - вече сам си прави режима. Понякога спи по 3-4 часа през деня, почти нямаме и строг режим за хранене, денят си го подрежда, както иска, но през нощта спи. Освен това вече се научи, като стане сутрин много рано, си играе, докато не стане прилично време за ставане, понякога пак си заспива и не ни тормози с таткото, само ставам да пусна печката. Отначало стане ли той - всички стават, ама постепенно се научи.  Grinning

# 2
  • Мнения: 7 831
Здравей,
Съгласна съм с iv100yanova, не бива да я оставяш да спи по толкова много през деня. Дори да заспи, след половин час будиш. Има малко мрънкане в началото, но за около седмица нещата се нареждат.
И друго нещо, не си играй с нея през нощта, ако спите на лампа, те съветвам да я махнеш, толкова малки деца нямат страх от тъмното. Като се събуди през нощта нека си играе сама. Ако плаче и настоява за внимание и обясни, че сега ти се спи и утре сутрин ще си играете колкото поиска. През деня също и обяснявай, че сега не е време за сън, а за игри и разходки.
Това е и успех, ще успееш, стига да искаш  Wink .

# 3
  • Мнения: 411
Ние се бъдим към 10часа сутринта, към 14часа отмово сме заспали и после след 21.30 го слагам отново да спи , но той в повечето слуичай около един час просто си лежи и гледа тележизия и след това заспива. Според мен е нормално да спи поне  1 час през деня.

Общи условия

Активация на акаунт