The Last Of Us

• 34 682
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Не ме кефи демонстрацията. И какво значи "Ще ставам баща?".....казано от Ели?

Иначе епизодът не беше лош, имаше напрежение.

# 691
  • София
Ами затваряйте си очите като малките деца 😂 какво да ви кажа... Все ще има някъде в някой сериал това да видите... Не е като да не се случва и в реалния живот... Няма сериал в който да няма такива сцени и да не се включи някой да ги коментира... Гледам обобщенията в тикток... Никой даже не го отразява, тук все едно край... Пак казвам даже не беше толкова  графично, беше под 1 минута, никаква химия нямат и двете...

# 692
Караш ми се, че не харесвам лесбосцените ли?!? Не ми хареса и епизода в първи сезон с мъжете гейове.

Пишем си мнението. На теб, като ти допадат, превърти си ги и ги гледай отново.....пък ние ще си затваряме очите!

# 693
  • София
Чак да се карам... Очудвам се че големи хора са толкова притеснени от интимни сцени. И не е лично към теб, не си ти с единственият коментар.  Не знам какво е превърти за да знам дали ми харесва или не 🙈

# 694
Не сме "притеснени", не ми допада това натъртване на подобни въпроси в сериалите и филмите от последните години.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 12:57 от bubanka

# 695
Досадни са. Всеки епизод. Айде ако може без това.

# 696
Аз съм за красивите интимни сцени … но не и лесбо-месбо такивата Simple Smile

# 697
  • София
Ама то почти във всеки филм има любовна история, ама щото не е класическа, значи  парадират. Що не вземат да се скрият всички различни и никога да не се показват 😂 Все си мислех, че отдавна сме надраснали тези глупости.

На мен пък трети епизод от първи сезон ми е мега любим и си го превъртах много пъти, шок и ужас 😳

# 698
Не ми харесват лезбо/ гей сцени и хич не ме е срам от това! Нямам намерение да се правя на много широкоскроена и отворена, не ме кефят и това е... Щяла да става баща?  WtF??? Joy положението е "когато баща ми беше майка" Grinning

# 699
Аз още не гледам, чета ви само.
Soul Free, под баща има предвид сигурно, че явно тя е мъжът във връзката.
И на мен не ми харесва това, но така ще е и така ще бъде.
За следващите поколения това ще бъде нормално, ще бъдат промити вече.

# 700
Аз още не гледам, чета ви само.
Soul Free, под баща има предвид сигурно, че явно тя е мъжът във връзката.
И на мен не ми харесва това, но така ще е и така ще бъде.
За следващите поколения това ще бъде нормално, ще бъдат промити вече.

Явно е новото нормално. На мен лично ми е все тая кой какъв е, но ми е досадно навсякъде да се прокламира. Тези, приемащи нормалните връзки от мъж и жена, явно сме много старомодни и изостанали.

Май щели да го спират след втори сезон. Чудя се дали ми се гледа и втори дори  до края.

# 701
  • София
И аз съм от старомодните и грам не ми допадат тези сцени. Изобщо голяма фабула, няма що. Не знам защо не използват това, че Ели е имунизирана. Грам не се появява. През 5 епизода някой я хапне и айде. Замислих се дали изобщо да продължа да гледам

# 702
  • София
Да, и на мен някак куца ми се стори тази сцена. Ели е ухапана, другарката ѝ а-ха да я гръмне и когато тя ѝ обяснява, че и друг път се е случвало и има имунитет - реакцията беше "Бременна съм!". Никакъв интерес за тоя пусти имунитет, само малко цъкане с език на сутринта.

# 703
  • sofia
И как по- точно е забременяла ???
От приятеля й 11 години по -късно !?!:flushed:DisappointedThinking

# 704
Малко тъпо настина. И, да, никакъв интерес относно  имунитета на Ели. Поне да имаше някакви въпроси, как, защо, от кога и т.н. , а то все едно се среща при всеки втори....

Общи условия

Активация на акаунт