The Last Of Us

• 34 682
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
  • София
И как по- точно е забременяла ???
От приятеля й 11 години по -късно !?!:flushed:DisappointedThinking

Не е 11 по-късно, първата сцена с Айзък беше преди 11г как се е присъединил към WLF

Трейлъра за следващия епизод, ще има Педро
https://youtu.be/Diq0jjjcPZ4?si=sUa0xg5OVuowb-UV

# 706
  • Somewhere far away
бащата е Джеси, тя е с него била преди ели. А още в първи епизод казаха че ту се събират, ту се разделят. Съвсем скоро е забременяла.

# 707
  • sofia
Обърка ме това в началото когато изписаха "11 години по -късно" и ги дадоха как се промъкват и тн. ииии хоп бременна съм:smiley:

# 708
  • София
объркващо беше да, и аз се зачудих какво са правили 11 години там, щото нали с Аби беше така, 5 г по-късно

# 709
Почнах да гледам.
Аби е психопатка. Дано Ели я убие.
А тази другата с която Ели се целуваше и тръгнаха, имаше ли я в миналия сезон?
Не помня.

# 710
Много тъп епизод. Никаква логика, тъпи диалози, все едно е правен от друг екип.

Само един пример ще дам - основната фабула, че Ели има имунитет и човек, който разбира за това казва само едно -  бременна съм 😂😂😂
А отговорът ще ставам баща култов.
Тъпанари.

# 711
Точно заради имунитета Джоел я пази и спасява цял сезон 1. После я спаси пак и сам си подписа смъртната присъда, за да може Ели и Дина да се изживяват като лезбийки...  Въобще какво им пука, че има имунитет, важното Ели да стане баща и да се избиват един друг. Въобще като цяло да ги преземат гъбите и да се приключва тази мъка.

# 712
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не съм гледала, ама и не ми дреме за спойлери та да питам: правилно ли разбирам, че Ели е казала че ще става баща?! По какъв повод това?
Освен, че е хомосексуална, да не би да вкарват нишката и че е транс?

# 713
По повод на това, че спътницата и е бременна. А те станаха лезбо двойка.

# 714
Не се и хабим да гледаме
Но меметата и мненията се въртят доста Joy

# 715
  • Somewhere far away
Е голяма работа, че казала че ще става баща- голямо чудо!
Казано беше на шега, не мисля че е е нужно чак толкова да се шокираме и да преувеличаваме.

# 716
Ами то вече толкова ни е втръснало от жени, които се опитват да си отгледат топки и мъже, които се опитват да родят, че вече не е смешно дори

# 717
  • Be realistic - plan for a miracle.
Шок - не, даже щеше да е шок ако не го бяха направили Grinning
В момента е много важно да сме в тренда и виждам, че сме...
Иначе съм live and let live, всеки сам си преценя, както аз, че няма да го гледам Relaxed
FYI съм от бесните фенове на играта... обожавах я, много, много добра. Но нещата са окепазени много.

# 718

Не е 11 по-късно, първата сцена с Айзък беше преди 11г как се е присъединил към WLF

Трейлъра за следващия епизод, ще има Педро
https://youtu.be/Diq0jjjcPZ4?si=sUa0xg5OVuowb-UV
Чаках го този Педро цял епизод … и той се появи за секунди … и край на серията Simple Smile

# 719
  • София
Епизод 5

Скрит текст:
На пролога на епизода си викам, мхм пак някакъв флашбек нещо си там. Ама бързо разбрах, че е за Сиатъл, защото споменаха 'Белезите'
А то какво било и как го свързаха само с Б2 и финала на епизода... Мега брутално беше това със спорите във въздуха и хората/гъби. Бляяяяяккккк. 🤢🤮
Ели откачи на финала. Честно казано не ми хареса това което тръгна да прави с Нора. НО, това е положението. Разбирам я, ама и не я... Оф, абе сложна работа.
И какво каза тя на Нора, ''Знам'' ?! Значи тя правилно както и бях писах се е съмнявала и е усещаща какво точно е направил Джоел заради нея. Или си е имала догадки. И да, била е сравнително близо.
Аз така и не знам обаче, знае ли пълната картинка и истина? Че за да се извлече лекарство/ваксина от нея (което на практика беше невъзможно), тя трябваше да умре и Джоел и спаси живота. Според мен не го знае това. Аби също не би трябвало да го знае. А ще го разберат ли? И ако да, как? 🤔
Според мен не е точно като да не и пука. Може да не и пука сега, но не се знае нататък. В смисъл, покрай Дина ще стане човек от нея. Реално Дина прави много силна роля. Актрисата е много красива, а и талантлива. Ели е като замаяна покрай нея и Дина извлича доброто от нея. Ако не е тя, Ели щеше да стане по-брутална и от Джоел.

Време беше Джеси и Томи да се появят, макар и Томи да не го показаха. Томи като бивш професионален военен ще им разкатае фамилията на тези аматьори. 😈

Общи условия

Активация на акаунт