Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 88

• 45 081
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • На изток от Ада
Аз й нямам вайбъра . Верно , че съм ходила 3 пъти само , 2 прегледа и една хистероскопияицветнаснимка. Престой 4 пъти .   На място е мн уважетелна ама

# 301
Като цяло е трудна комуникацията с репродуктивните лекари в болница Надежда.Ако им нямаш личният телефон, мисия невъзможна. От кол центъра отказват да се свързват с тях.Искат да си запиша час и да го питам.

# 302
  • На изток от Ада
Е час аз да не съм до Надежда,  или в София.  Е знам ,че и от страната има . Ние сме в Стара Загора.

# 303
И аз не съм от София. Но това получих като отговор преди два дни от кол центъра.Много пациентки има всеки лекар и не можели да се свързват с доктора.

# 304
  • На изток от Ада
А ние можем да ходим нали ? Можем да даваме луди пари а Надежда!

# 305
А ние можем да ходим нали ? Можем да даваме луди пари а Надежда!

Аз също чакам доста, докато ми отговори Чапанова, веднъж повече от 10 дни минаха, накрая звъннах на кол центъра, казаха ми че и лекарите имали семейства и трябвало да им обърнат внимание. Да съм проявила разбиране, обещаха че ще се свържат с нея, така и не се случи. Аз също зарязвам семейството си, когато отивам на преглед, защото съм на 500 км от София, оставям им всеки път и един куп пари. Много е сложно, когато си зависим, но според мен от нас зависи, ако не мълчим, а говорим, че комуникацията не ни допада, може и да се променят малко нещата.

# 306
  • Бургас
Според мен нищо няма да се промени в комуникацията, колкото и да говорим. Това е техния модел на работа, на нас не ни харесва със сигурност. Разликата с отношението на турските лекари е космическа. Ние направихме консултации и с няколко турски лекаря, е всичко беше много подробно снето като анамнеза, внимателно и обстойно обяснени процедурите, дори картинки си носеше да ни разкаже…

# 307
  • На изток от Ада
Аз не бързам за коментари но тя въобще не го е видяла . Не знам как някой й има вайбъра ....Писах й първо около 20 12 пика ми на 27 12 , честити ми Коледа,  пита ккак е кървенето (дойде ми 10 дни след хистероскопията,питах я нормално ли е ) не каза нормално ли е ....
После хоихме на 5 01 на 12 01 й писах пак (изписа ми Регулон и Летрозол 2оп уж сега се останови , че са 2 блестера) да я питам какво следва след Регулон и Летрозол видяла го и нищо. Още 2 пъти писах не го е видяла .

# 308
Вие поне им имате телефоните и имате шанс да се свържете с тях. А ние пациентките на Стаменов изобщо нямаме “достъп” до него.. Всички въпроси, които имам само и единствено на преглед при него. Единствено, ако съм в някаква процедура (стимулация или трансфер) и имам някакъв спешен въпрос, звъня в манипулационната и те в някакъв момент отиват и го питат и после връщат обаждане. Така че и това е вариант, ако не успявате да се свържете с репродуктивния си лекар.

# 309
  • София
в началото като ходех в надежда лекарите вдигаха телефоните.
то беше някакъв ужас, не спира да звъни през цялото време.
била съм и свидетел какво се отговаря, та въпросите бяха от рода - докторе аз кога трябваше да идвам?
явно решиха че на никой не е полезен този начин на комуникация и създадоха спешен телефон, оказа се че и там се звъни денонощно с неспешни въпроси.
не знам какво е решението всъщност, но като ходите на прегледи питайте и не си тръгвайте докато не ви се изясни всичко.
аз бях пациентка на д-р стаменов, имах му телефона, но не съм звъняла никога. но на всеки преглед го подлагах на разпит.

# 310
  • София
Вчера бях на преглед при доктор Тихомирова на 2ри ден от МЦ.
Оказва се, че примолут е свършил чудесна работа и няма вече задържан фоликул, та можем да продължим по същество.
Каза, че ще правим инвитро на спонтанен цикъл, ако имаме провал ще правим стимулации за повече яйцеклетки.
На 7ми ден от този МЦ отново съм на преглед, за да следим овулация и накрая да стигнем до пункция.
На какъв размер се прави пункцията? Кога се установява качеството на яйцеклетката? Предполагам, че след като се извади.
Започнах пак да се тревожа.. Ще ми извадят едничка яйцеклетка и то какво ще става от нея, така и не се знае. Това много ме плаши. Sad

# 311
  • София
кое точн те плаши?
че ще е само една ли?
човечеството е оцеляло хиляди години разчитайки точно на тези единствени яйцеклетки.
мисли положително и всичко ще е наред.
на спонтанен цикъл е най-щадящо и преди да те натъпчат с лекарства не пречи да се опита.

# 312
Здравейте момичета, очаквах обаждане за час при Д-р Стаменов, сега се обадиха и ми казаха, че д-р Дончев ще ме проследи, имате ли мнения за него? Някоя ходила ли е при него на преглед или процедури? Благодаря!

# 313
Момичета , на някоя от вас да е трансфериран ембрион с по-голяма фрегментация и как са се развили нещата ?

# 314
Здравейте някой правил ли е вирусология в Надежда преди инвитро и ако може да ми каже цената? Аз в ценоразписа видях  страшни цени от сорта на 50 лв за сифилис и за спин 100? Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт