Нашите кухни - тема 93

• 48 069
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Германия
Аз си избрах такава двойна щора/роло… не знам на бг как се води, но на мен много ми харесва

Същите имаме и в баните и в трапезарията

# 271
Кухнята ми е с прозорец пред мивката и не съм решила дали да сложа декоративно перде, щора или пък да не слагам нищо. При вас как е, приемам идеи 😊
Ето така е при мен, с декоративни пердета. Имам и ролетна щора. 

Само тази снимка имам в момента. Ако искаш после мога да ти снимам само прозореца с пердетата.

# 272
Благодаря много за снимките на всички Purple Heart

Minnie.Mouse, ако не е много нахално бих се възползвала от предложението за снимка с фокус на пердетата. Много нежно стоят.

# 273
TeoM83, може ли да ми измерите дръжките колко са дълги в кухнята ви?

Днес ми се обадиха кухненските ми вратички са готови и другата седмица ще идва майстора да ми ги монтира. Цвета е бял и искам и аз черни дръжки.

# 274
Аз също търся идеи за прозореца над мивката. Онзи ден си свалих една снимка от фейса, горе долу да добия представа как стои с пердета

# 275
Заповядай, Живанк@ Simple Smile

# 276
Благодаря, Мини Маус! Наистина е много нежно и стилно, много ми харесва 💜 А пердето от къде е купено?

# 277
Благодаря, Живанк@! Simple Smile По принцип не съм фен на пердетата, но така ми харесва много.
Мисля че от English home. Качвах се сега да видя етикета, ама не го намерих. Grinning А сайта им не работи. Поне при мен не зарежда.

# 278
Много благодаря, ще разгледам сайта на English home. И още нещо- от къде са полилеите, защото и те са точно по вкуса ми? И въобще цялата кухня е страхотна, Мини Heart

# 279
И не само кухнята е страхотна, а цялата къща! Heart

# 280
Аз планувам да съм с витраж в горната част.Обичам как оцветява светлината.Иначе, от тук съм свикнала без запердване на прозорци.За мен пердетата са уют.😊
https://www.raamdecoratievantuiss.nl/vouwgordijn/26328/voile-mad … GH-MM5Ev3AY7SvvGQEcQGewFFRZOhoCGEwQAvD_BwE

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 22:26 от red soul

# 281
  • Германия
TeoM83, може ли да ми измерите дръжките колко са дълги в кухнята ви?

Днес ми се обадиха кухненските ми вратички са готови и другата седмица ще идва майстора да ми ги монтира. Цвета е бял и искам и аз черни дръжки.

16см, разстоянието межди винтчетата е 13см

# 282
Благодаря, момичета! Simple Smile

Живанк@, полилеите не знам от къде са. С тях взехме къщата. Утре ще ги разгледам дали нямат някой отличителен знак или някъде по тях да пише нещо и ще пиша.

# 283
Здравейте. Искам да попитам за индукционните котлони - преди време ми бяха казали,че само някои тенджери и тигани са подходящи за такъв тип котлони. Вярно ли е? С какво трябва да се съобразя при покупката на котлон,понеже имам вече всякаква посуда и не ми се сменя,заради котлона.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 284
  • на Мелмак
Трябва да са стоманени.

Общи условия

Активация на акаунт