Нашите кухни - тема 93

• 48 085
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
...
В Икеа точно правихме,остана подобно място, добавихме шкаф. Удобен е първи и втори рафт,третият по -трудно - събраха много неща. И се получи завършено.

Би ли показала?

Мислим да сложим постери там
А ако решим, винаги можем да добавим един шкаф

# 256
  • София
........кухня Ирим ПДЧ корпус и мдф лице  представям си го долните шкафове в сиво а горните в бяло за плота и гърба немога да реша още.
И моята ще е в тази цветова гама...за плот и гръб съм решила да е дървена шарка, наподобяваща пода.
И моята е в тези цветове. Много ми допада комбинацията.

# 257
  • В къЩи.
На мен пък ми идват прекалено много нюанси, а пък без контраст. Не че трябва да има, но има вече бяло, бежаво с розово, мръсно бяло, сиво.
Наистина за плот хем бяло, хем гланц ще е една робия. Иначе гланц за шкафчетата лесно се чисти.

Кухнята е тип бокс,малка без пряка свтлина и от там идва страха ми от тъмни цветове. Видях комбинацията на няколко снимки и ми хареса,но ще се радвам и на нови идеи.

НаБабаДетето, не сме наели фирма,иначе 4000лв ни казаха.

Чилу, много благодаря за мението.Аз си мислех,че съм избрала добри варианти за лесно почистване...
Какво ще ме посъветваш да взема като текстури?

п.п. Ето и нагледно идеята ми:
Скрит текст:

Като последната е най-близо до желаното от мен.

Приемам всякакви идеи и критики.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 19:53 от *Л-и-я*

# 258
И нашата е тип бокс, без прозорец, отворена към хола
Нашето решение бе бял гланц на шкафовете, мраморен ламинат на плотове и гръб, много лампи
Черни - мивка, фурна, котлони, МВ

Тук последно я показвах

https://bg-mam.ma/p/1155644/46030194

Иначе искам черна кухня, гланц, сребро, гранит
Но това в следващото жилище
Видях подобна, с добро осветление е чудна даже и в бокс без прозорци

# 259
  • В къЩи.
Много е хубава,със здраве да си я ползвате.
Гърба и плота са точно това което искам. Гланц ли са? Как е поддръжката?

Притеснявам се с това бяло за плот,но какъв друг цвят ще пасне на идеята ми?

# 260
Благодаря
Не, плотовете и гърбът не са гланцирани, ламинат с мраморна шарка са - сложиха ги преди 3 седмици (чакахме 6 седмици да ги направят и доставят), ползвам кухнята всекидневно, нямам оплаквания

На бял гланц според мен отива още черен композит тип гранит, той стои като гланциран, лъскав и отразява светлината

Ние ходихме доста до ИКЕА и гледахме докато изберем окончателно

Сведохме броя цветове до минимума защото срещу кухнята е хол и трапезария и там повече поиграхме с цветовете

# 261

Чилу, много благодаря за мението.Аз си мислех,че съм избрала добри варианти за лесно почистване...
Какво ще ме посъветваш да взема като текстури?

Колкото по-гладко е, толкова по-лесно се чисти. То при всичко е така. Аз си сложих много лъскав и гладък гранитогрес за който доста се колебаех, а сега го смятам за удар в десятката. Никога не съм имала толкова чист под, пък имам голям стаж като чистачка😆

Шагрето е най-отвратителната повърхност, особено за долни шкафове със сигурност ще съжалиш след макс 1г. Аз това и за корпус не го допускам да ми влезе в къщата.
Глънцът се поддържа лесно, според мен, но може и да не е гланц, важното е да е гладко на допир.

# 262
Кухнята ми е с прозорец пред мивката и не съм решила дали да сложа декоративно перде, щора или пък да не слагам нищо. При вас как е, приемам идеи 😊

# 263
Здравейте, има ли някой с такава бюджетна кухня на Ирим от Практикер - моля за мнение, благодаря
https://praktiker.bg/bg/Kuhni/BLOK-KUHNYa-IRIM-CARPATICA-240-SM-/p/478681

# 264
Аз много се двуомя между тази и сити цимент
Здравейте, има ли някой с такава бюджетна кухня на Ирим от Практикер - моля за мнение, благодаря
https://praktiker.bg/bg/Kuhni/BLOK-KUHNYa-IRIM-CARPATICA-240-SM-/p/478681

# 265
И аз много се чудя - тази, модулна Сити ли да бъде или по поръчка. По поръчка ще бъде с 18 мм ПДЧ лице и корпус и около 3000 лв поне. Нямам ограничения някакви в пространството с които да съм принудена да се съобразявам и да се налага по поръчка. Много се чудя дали Иримската Карпатика, модулите им Сити или едни украински от Хоп с по-висок горен ред на 92 см - Марго и Софи са моделите. Всяка информация и препоръка ще ми бъде от полза. Трябва да сложа права кухня 240 см долен ред и 300 см горен, с вградени фурна, котлон и телескопичен аспиратор. Ако има опция за-по-висок горен ред би било чудесно.

# 266
Кухнята ми е с прозорец пред мивката и не съм решила дали да сложа декоративно перде, щора или пък да не слагам нищо. При вас как е, приемам идеи 😊
Аз нямам нищо, освен саксия с цветя от вън пред прозореца. Искам да ми е светло. Прозореца ми гледа към вътрешен двор и нямам притеснения, че нямам перде, щора или нещо друго.

# 267
  • sofia
Преди години тези модулни кухни бяха с много плитки шкафове....едно 10 см. загуба в дълбочина имаше. Ходех с ролетката и мерех отвътре- всичките бяха така. Иначе си изглеждат прилично.

# 268
Имам щора на вълнички, но седи само в горната част за украса, харесва ми как оформя визята на прозореца, а и не искам перде, предпочитам китки на перваза.

# 269
Имам щора на вълнички, но седи само в горната част за украса, харесва ми как оформя визята на прозореца, а и не искам перде, предпочитам китки на перваза.

Благодаря, а бихте ли снимали щората, ако е удобно? Аз също предпочитам нещо по-скоро за декорация, отколкото за затъмнение.

Общи условия

Активация на акаунт