Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 808
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • при късмета
Добро утро!

Джейми, не се отчайвай, порастват децата
Оставиха ме да поспя днес и съм бяла и добра. Ама и на пазар отивам, че вечно нещо няма

# 421
Добро!
   Вземам си от най-черното кафе!
  Джейми, ако е само за дрехи, не се коси! Аз като мама с опит , да знаеш,  че някаква невидима сила ни взима децата на около 13 г и ни пуска едни странни същества. Към 18-18,5 ни ги връща.Децата еднорози са рядкост, нали знаеш! 
   На приятелките си с по-малки деца не спирам да повтарям - вие си говорете  каквото смятате , че трябва. Четете си урока всекидневно, по няколко пъти. Колкото и да не дават вид, че чуват, в главите им остава каквото трябва.  И когато е нужно, тези чекмедженца се отварят.
  Това не съм го чела в дебелите книги, от опит.Разликата на моите е 6,5 г и когато синът го тресна пубертета все ползвах каката за съвет. В ситуация била ли съм права, толкова ли е трябвало да реагирам, наказанието адекватно ли е.Според нея, като минала през тази буря с мен и срещу мен.И тъй като съм дълбоко убедена, че децата идват на този свят с мисия да ни научат на важни уроци, тя ме учи.Аз много се уча от нея. И ми е голям коректив.
   Та от нея, най-прекрасното нещо, което съм чула е ,че ми благодари затова, че нито за миг не съм се отказала и не съм "вдигнала" ръце.

# 422
Добър да е денят ви!
Стади много здраве и късмет! Пожелавам ти /макар и на патерица/ в следващите 10г., в които ще си все на 30 много щастие и любов Kissing Heart
След слънчевите снимки на Смърфи..... при мен сняг, сняг, сняг...... Училищата са затворени, а Дългун от сутринта излезе с приятели да се търкалят из снега, че то такова чудо не се вижда всяка година JoyJoyJoy

# 423
  • при късмета
Калинче, добре, че писа. Аз чак преди малко разбрах, че при вас е почти бедствие и щях да те диря

# 424
Девойки голямото магаре е с дрехите, дребното все нещо не е написало, не е разбрало... Бунт точно на 13.... Уж разумно, но от две седмици промяната... с големия такъв ужас не е имало.
Ladybird аз не съм разбрала, сега отивам да чета.
 То цял ден на работа и лекции едновременно. На учениците съм споделила екран и обяснявам и от време на време надничам на телефона да видя на мен какво обясняват....
Днес мъжът ми е наряд та с момчетата се прибираме с автобуса. Големия всеки ден е така ,но за дребния е за втори път.

# 425
Джейми, бързо да му мине на малкия и да не ти създава допълнителни притеснения.
Лейди, днес не съм се чула с моите англичани, но знам за снега от няколко дни. Има ли вероятност да им отменат полета? Утре ги чакам. Simple Smile

# 426

Добро утро!
Мария самолетите си хвърчат!
"Бедствието" е един ден. Снега се изсипва изведнъж. Затварят училищата, за да намалят трафика.
Още снощи спря да вали, но температурата е паднала под нулата и е замръзнало при нас. Иначе по улиците няма проблем, че хвърлят сол още от ноември Joy

# 427
Страхотна гарнитура към кафето. Миналата седмица опитах за първи път вкуса на макарона. Даже два с различен вкус излапах. Моите хора са ми пратили снимка от самолета. Доволна съм.

# 428

Привет!Лейди,каква е тая зима при вас?! Ако може , там да си остане! Аз почивам днес,сутринта излизах сама.Търся подарък за мама и тати,че правят 50 години сватба.Мислим със систъра една фурна за вграждане да им подарим,да улесним мама.Там , където готви се качва по едни стъпала,а много в болят краката.В кухнята няма готв. печка,но има място за вградена.
  Сега ме извикаха да стоя при Кати,докато спи,а мама и тати са на пазар.Обаче тя изобщо не спи,говори,става,ляга,играе си в кошарата.Аз я гледам на видеото.
   Днес мисля да мързелувам качествено.

# 429
Прекрасна малка марулка Kissing HeartHeart EyesHeart

# 430
Сладка Кати, ама и магнолията е сладка ваша ли е?
Днес извънредно поработихме, в един момент заваля, но порой... бяхме толкова мокри, но поне нещо важно на 70% отметнахме. Дано не се закучат другите 30%.

# 431
Страхотна е Кати!
Марулетка, нашите и те направиха 50 години брачен живот този февруари, избраха си дребни уреди за подарък. Ако при вашите вградена фурна ще е полезна, супер!
В този ред на мисли, ние двете сме наборки, та южна Италия е точно за нас - всичко е бавно, спокойно, мързеливо. Младите да ходят по Милано, щом искат екшън. С годините и те ще разберат що е това долче вита. 😉

Хайде пак малко снимки:

Матера

Алберобело

Утре пак нова порция снимки!

Валето не казва как е бил концертът?!

# 432
Издавам под сурдинка, че Валето е публикувала клипчета от концерта. Wink
Страхотни снимки, благодаря ви!

# 433
Уф, нямам фейсбук. Ще я чакам като се поосвести да сподели и тук.

# 434
  • при късмета
Кати е само за мачкане 😍
Смърфи, както винаги страхотни снимки. Добре, че може да се пътува пак, че много ми липсваха
Да почетем Радето, днес щеше да е рожденичка!
На вилата си намерих една малка туфа бели виолетки и една, с цвят какъвто не съм виждала до сега

Общи условия

Активация на акаунт