Домакини 85/ Минаваме от есента, към пролетта

• 46 802
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
ма ко в градината и край нея изобщо не им се радвам на тези, в парка много ги харесвам. Продължавам ма се боря с тях вече три или четири години. Съседа съжали че ги донесе.
Скоро си мислех  за розата на Валето от Радето. Дали няма да могат да я захвана. С нея все любимите ми кандилки коментирахме.

# 436
Смърфче, благодаря за снимките! Раз-кош!
  Катюшката хич не дава да я гушим и мачкотим, не обича.Само когато току - що е станала от сън. Познайте, когато може , баба дали не се възползва?!
  Имам едни иглики за пресаждане  и съм взела лозарските ножици от съседа, да почвам асмите. Три са, ама трябва да ги отметна. Сутринта беше толкова хубаво време, а сега задуха и застудя. Отивам да цепна малко дръвца за камината.
  Магнолията си е моя.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 07:45 от марулета

# 437
  • София
Привет, момичета!
Изпуснах ви.

Със закъснение - Стади, честита да си, здрава и щастлива!

Смърфи, страхотни снимки, благодаря!

Марулетке, браво за костюма!
Видях и снимката на Кати, чудна е. ❤️
Я кажи другата, събота ще ли си в магазина в Берковица?

Джейми, знаеш какви са в тези години. И това ще мине. За да дойде друго. 😁

Лейди, как е времето при вас?

Мария, честито ти гости, представям си колко си щастлива! ❤️

За концерта момичета! Ох, ох, така се накефих, толкова беше хубаво, неописуемо! 🥰

Скоро ще ви подсещам да стискате палци. Последната седмица на март ще излязат резултатите за университета.
Аз си останах на село с Бубка за още ден два, имам нужда малко да подишам, образно казано.

Поздрави за всички ви!

# 438
Валка, няма да съм.Аз там не ходя да работя.Ще почивам,че щерката ще работи в събота, а аз ще гледам бейби до обяд.
  Дишай!
 От сега стискам палци,но Мимето е бетон,ще се случат нещата!

# 439
Добро утро!
Както се казва - зимата беше в четвъртък Joy Сняг вече няма, 8-10гр температура - жега е Grinning
След малко отивам да ми вземат изследвания, че в сряда съм на инжексии... Чувствам се добре, така че и изследванията ще са в норма.
Хайде на кафето

# 440
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, добре, че се е оправило времето.
На нас ни беше много шантаво на вилата. Не беше студено, ама тъкмо тръгнеш да правиш нещо по двора и то завали
Мария, приятно изкарване с гостите
Джейми, виолетките са беля за градина, ама на мен ми са ми тревата и много им се радвам. По-скоро свястна трева няма. Взели сме една, ръсим, ама няма ефект. Уж пише издръжлива, за паркинги и фут. игрища, ама расте само на дебела сянка, под ореха, на слънце никаква я няма.
Отивам до майка да поливам цветята и трябва да мисля нещо да готвя
Гушки на всички Hug

# 441
Mako тревата не обича слънце - за това моята расте като невидяла Joy

# 442
Привет! Калинче, само така!
   Мако, аз съм така с момините сълзи. Много искам да ги завъдя, а всеки ми казва ,че не съм в ред,щото са като плевел.И опитвам, ама не се хващат.
   Сега получихме гадни новини-свекърва ми е с рак на белия дроб, май има и разсейки,защото докторът отхвърля операция. ММ е направо....Връщат се от София с брат му, ще останат да пресят у нас .  Знам, че ни чакат тежки дни, тя не е човек, който да извади сили и да се стегне. Казахаме на децата, абе кофти. Наш приятел на 47 е получил инсулт. Направо така добре ми почва седмицата, нямам думи.  И служебни проблеми......

# 443
Живот...

# 444
  • при късмета
Mako тревата не обича слънце - за това моята расте като невидяла Joy
И аз така знам, ама тази като я дават за игрища и паркинги, отделен сорт е някакъв, имаше 100 разновидности, като я купувахме, реших че си отговаря на характеристиките.
марулета, съжалявам, наистина ще е тежко. Дано да се държи жената, че иначе ще е много трудно. Hug
Имам момини сълзи на вилата. На майка откопах малко, в саксия ги сложи и си бяха зелени до последно есента, сега ще видим ще излязат ли. А аз не мога да преценя колко се разпространяват, знам, че е така, защото миналата година като тръгнаха разбрах, че изобщо има. Ще видя ще има ли някаква съществена разлика тази. Аз лесно ще ти хвана, въпроса е как да ти ги пратя живи. Като тръгнат ще сложа в саксия, ще ги докарам насам и като имаш път към София, ще си ги вземеш, така става ли? Може да са плевел, ама и аз много ги харесвам
Обиколих квартала. Ходих до майка, до общината да платя данъците, на пазар и се прибрах. Пуснали са ни асансьора, че вчера спря, което много ме улесни. Остана ми една мусака да спретна и да изчистя подовете. Значи като дойде понеделник и ги погледна, все едно стадо бизони са препускали из къщи, а и през седмицата чистя. Не знам откъде се събира

# 445
За жалост е с доста лабилна нервна система свекърва ми, майка ми също. ММ си отложи ангажиментите и се прибра да ги посрещне. За което съм благодарна. Хубаво е майка и синове да се видят първо на саме и да си изговорят някакви неща.
   Тя плаче,когато Кати не иска да отиде при нея, или не ѝ обръща внимание по вайбър. Ама Кати е бебе , тя и от мен се крие първите 5 минути, после реве като си тръгвам. От дядо си се срамува повече . Майка ми е същата. А само като види съседката и реве с глас.
    Вчера ѝ извадих една количка за кукли,легло и столче за хранене на кукли.Голяма игра му дръпна на двора, ама казах на щерката да не ги взема у тях. Да стоят при мен, защото тя не иска да идва на нашия етаж,а така ще я прилъжем. И е запомнила в кой шкаф държа нейните бисквити и неща за гризкане и ме хваща за ръка и ме води там. Щото на принцес се купуват само одобрени от мама и тати неща, аз нали съм от послушните баби.

И така. Мако , не се тормози с момините сълзи, но ти благодаря за желанието. Явно не им напипвам правилното място. А като дойдохме да живеем тук имаше до външната тоалетна, ама ние там циментирахме.

# 446
  • София/Севлиево
Ех Марулке, съжалявам.Но пък днес медицината е доста напреднала и има вероятност да се оправи жената(на ММ дядо му е починал от това, но преди 19 години).
Росенчо и той доста нахитря-все гледа да ме издебне да си вземе уж неразливащото се шише и да ходи да ми полива закачалката в коридора Simple Smile Или да си изсипе играчките,които току-що съм събрала и като му кажа "Не",почва да се сме е ми вика"Да-да-да"

# 447
Кой знае колко е пораснал Росен. Нашата вече си познава децата в групата и има любима лелка, или сестра. Има един Калоянчо,толкова усмихнато и слънчево дете, засичат се сутрин като ги водят и като ги вземат.Онзи ден не мога да я стигна в коридора. Тича след него и се смее,той я закача. Засякохме се веднъж в парка с бабата и той, голяма игра му дръпнаха двамата.  Кати много говори, но нищо не ѝ разбираме, но не млъква. Питаме я как беше в детската, играхте, спахте,ти яде ли? И тя бръщолеви някакви неща, ние казваме аа , добре, браво! Дано скоро почнем да се разбираме.

# 448
A нашата англичанка говори само на английски. Аз ѝ говоря на български, тя ме разбира и ми отговаря на английски. Майка ѝ и баща ѝ ѝ говорят и на двата езика, но тя отказва.

# 449
Мари, аз съм пропуснала, но какви са ти тези гости? На колко е англичанката?

Общи условия

Активация на акаунт