Какво бихте казали днес на своето 20-годишно аз?

• 18 672
  • 497
  •   1
Отговори
# 30
Бих се посъветвала да бъда по спокойна и търпелива. Не се доверявай на всеки.

# 31
Бих си казала да не избързвам, да слушам сърцето си и да поставям щастието си пред всичко останало.

# 32
Бих си казала: Бъди по-уверена в себе си, имай самочувствие. Не се опитвай да угодиш на всички, никой не оценя помощта ти или вниманието към него. Не страдай, че хората на които си помагала са ти обърнали гръб щом вече нямат полза от теб. Просто не са били подходящата ти среда. Поставяй себе си пред другите, защото никой не поставя теб на първо място. Грижи се за здравето си, то е безценно.

# 33
  • Сливен
Бих си казала "рискувай повече,бъди отворена към хората и мисли малко повече за себе си,нуждите и желанията си".
Ако можех да върна живота си с 30 години назад щях да го изживея по друг начин.

# 34
  • Бургас
Бъди по смела и не се отказвай!

# 35
Пази здравето си, нервите си, вярвай в себе си, върви с високо вдигната глава, ти можеш!

# 36
Живей за момента, наслаждавай му се!

# 37
Бих казала, че най важното е да се грижиш за здравето си и да придобиеш стабилно образование. След това всичко ще дойде на мястото си. Човек трябва да е честен с хората и да следва мечтите си.

# 38
Бих му казала да не съжалява за свои избори и постъпки.

# 39
... И това ще мине...
Не си трови живота с маловажни неща....
А щом си жива и здрава и близките хора - и те, всичко друго е маловажно...

# 40
Обичай се! Бъди винаги себе си и не се страхувай!

# 41
  • в сърцата на любимите ми хора
Животът е пред теб. Бъди добра и се обгради с добри хора. Запази детето в себе си и вярвай в мечтите си - ще ги постигнеш.

# 42
  • оттам, откъдето започва България
Не се ядосвай на битовизмите! Радвай се на младостта си! Не се карай на децата си!

# 43
Да съм по-спокойна и да обмислям повече действията и постъпките си!

# 44
Пази здравето си и не се отказвай от мечтите си. Не наранявай хората, които обипаш.

Общи условия

Активация на акаунт