Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос относно шезлонг

  • 339
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2
Здравейте! Нашето бебче е на 8 дни и имаме ето такъв шезлонг https://www.hippoland.net/cangaroo-elektricheska-lyulka-shezlong … vetlo-siva-109072 . Въпроса ми е понеже има три степени, не знам най - ниската дали се води напълно легнала, защото пак има лека чупка (тип банан). Може ли да го оставяме за дълъг период, доколкото знам в напълно легналите може да стои колкото пожелаем, но не можем да преценим с баща му дали този се води от лежащите.

# 1
  • Мнения: 33 885
Няма начин някъде по етикетите или по самия продукт да не пише за каква възраст е. Това се следи много стриктно в ЕС и могат да ги съдят, ако нещо не е наред. Огледайте добре уреда.

# 2
  • Мнения: 2
Няма начин някъде по етикетите или по самия продукт да не пише за каква възраст е. Това се следи много стриктно в ЕС и могат да ги съдят, ако нещо не е наред. Огледайте добре уреда.
От 0-9кг, въпросът ми е дали е напълно лежащ или не е, защото ние не можем да преценим. Прикачила съм снимка на позицията в която стои детето, въпросът е дали е окей за него и дали този се води напълно лежащ ?

# 3
  • Мнения: 2 034
Според мен има лека чупка и ние в такъв тип люлки сме слагали бебетата след 1-вия месец. Големия сме го оставяли за по-дълго след 5-6 месец някъде.

# 4
  • Мнения: 2 089
Дори и в пълен легнало положение пак има лека чупка, не е като да е на матрак.
Дъщеря ми приспивах в пълната и после местих в леглото. Трика, който ползвах е да има пелена отдолу и така я взимах, за да не я събудя. Не съм в оставяла дълго време.
Сина ми си позволих да го оставя няколко дни да спи в нея. Обаче беше много малък, на месец и имаше ужасна хрема и само в ръце или в шезлонга спеше. Реших, че за 2-3 дни нищо няма да му стане, но поне ще се наспи.

# 5
  • Мнения: 5 889
Имахме такава люлка. За мен е ок да стои там за някоя от дневните дрямки, но не и цял ден. Купете си сгъваема кошара, която да седи в дневната или с камера наблюдавайте бебето докато спи в кошарата си. В това нещо при дългосрочна употреба в ранните дни рискувате после проблеми със стави, сплескване на главата

Общи условия

Активация на акаунт