Машина за хляб - 68 тема

• 43 673
  • 675
  •   1
Отговори
# 600
Аз в началото смених оригиналните бъркалки, едната я поведох, а другата видях сякаш се беше изтрила и ги смених и двете, тези за сега държат. Но преди две години бяха по 12 лв./ бр. Тази фирма правят ли доставки и имат ли сайт да го разгледам . Благодаря !

# 601
Аз в началото смених оригиналните бъркалки, едната я поведох, а другата видях сякаш се беше изтрила и ги смених и двете, тези за сега държат. Но преди две години бяха по 12 лв./ бр. Тази фирма правят ли доставки и имат ли сайт да го разгледам . Благодаря !
Напишете в някоя търсачка “България сервиз груп” и ще ви излезе.
Това е една от най-големите фирми в България за ремонт на всякакви електроуреди.

# 602
  • Варна
Ето го сайтът:

https://servicebg.net/

И моето казанче е от тях. Мисля, че пращат по Еконт, ако не ви е удобно да минете през централния им сервиз. Могат да пренасочат доставката и до по-удобен за вас сервиз (ако имат повече от един в града), но се таксува доколкото помня.

# 603
Благодаря ви много !

# 604
Как мислите, този нагревател ще стане ли за Мулинекс? - https://www.servicebg.net/bgsg_sp/index.php?id_product=2583&id_p … ontroller=product

# 605
  • Варна

Части обикновено се търсят по точния модел, изписан на етикета в задната част на хлебопекарната.  Попитайте в текущия сервиз онлайн с модел и задължително серийния номер, ако го поискат, тъй като на Мулинекс чрез него излизат разликите в моделите. С него ще се ориентират. Или кажете модела си във форума, за да се търсят варианти от съфорумците за съдействие и да се направи правилна поръчка.

За Мулинекс може би са най-често срещаните части, които се предлагат, така че като вариант е добър избор. Моята ще изкара още дълги години по тези причини.

# 606

Части обикновено се търсят по точния модел, изписан на етикета в задната част на хлебопекарната.  Попитайте в текущия сервиз онлайн с модел и задължително серийния номер, ако го поискат, тъй като на Мулинекс чрез него излизат разликите в моделите. С него ще се ориентират. Или кажете модела си във форума, за да се търсят варианти от съфорумците за съдействие и да се направи правилна поръчка.

За Мулинекс може би са най-често срещаните части, които се предлагат, така че като вариант е добър избор. Моята ще изкара още дълги години по тези причини.
Модела е Moulinex Nutribread OW311E30 и нещо не се справям да му намеря частта онлайн. Но ще пиша и на сайта. Все повече се убеждавам, че вместо да хвърля стария си уред, може да е по-добре да се опитаме да го отремонтираме. Новото ми Горение е чудесно в много отношения, но просто не ми харесва как изпича хляба. Не прави хубава коричка и толкоз.

# 607
Despicable_me, за намиране на нагревател май е по-добре да го измериш като дължина/ширина и така да търсиш.

# 608
Здравейте, исках да се допитам до вас в случай, че някой се е сблъсквал с подобен проблем. Имам хлебопекарна Тефал, отдавна изнънгаранционна. От известно време има проблем с печенето - след края на програмата, хлябът остава недопечен. Пускам я само на програма печене поне два пъти и така допича тестото. Чудя се дали нагревателят трябва да се смени или има и друг проблем. Реално тя си пече, но сякаш с много по-малка мощност. На програма месене и втасване няма никакъв проблем- меси и загрява достатъчно, за да втаса тестото. Някой с подобен проблем?

# 609
  • Буркина Фасо
тя мощността е еднаква за един реотан. различно е времето през което той работи.
ако се врътне терморегулатора с цел да изключва по-късно нагревателя  може и да се оправи положението.

# 610
Парфюмче, моделът хлебопекарна е с един реотан, нали? Бонго е прав.

# 611
Да, с един реотан е. Проблемът е, че не мога да се ориентирам точно къде е терморегулаторът. Моделът е Tefal Pain eat deludes PF240E380. 

# 612
  • Sofia
По принцип има винт на пекарната от страната на казанчето, който сякаш не държи нищо, но от вътрешната страна е терморегулатора. Трябва да се затегне или отвие малко.

# 613
  • Буркина Фасо
Да, с един реотан е. Проблемът е, че не мога да се ориентирам точно къде е терморегулаторът. Моделът е Tefal Pain eat deludes PF240E380. 
като се извади казанчето от страната на електрониката би трябвало да има дупчица или прорез. с малка отвертка
се действа - четвърт оборот по час.стрелка. ако хляба се изпече по-малко от сегашния връщаш с половин оборот (обратно по час.стрелка).
нищо чудно и да няма дупка по стената. виждал съм на някои машини за това. карат те да ходиш до сервиз
за нещо елементарно. може и в домашни условия да се оправи де Smiley

# 614
  • Варна
Despicable_me

Здравейте! При търсене в Гугъл за вашия модел хлебопекарна ми излезе информация за конкретния вид и размер на нагревателя, и е съвместим с множество други модели на Мулинекс, а е възможно да съвпада с други марки:

https://ziperone.com/products/00000023993
Като проверявате дори по снимка, забележете къде са разположени клемите на нагревателя. На някои нагреватели са централно на късата страна, на други в един от ъглите по диагонал, а вашият е към един от ъглите, но на дългата страна. Има много подобни на вашия, но трябва да съобразите размерите, които са на нагревателя - Power: 610W. Width: 205mm. Length: 185mm.
Може и сами да видите, че съвпада с вашият. Кодът на изделието е " SS-188751 " и по него лесно се търси, но вече в няколко сайта видях, че вече тази част не се доставя.
 Ето само пример със същия код за нагревателя и съвместими модели, които съвпадат с горния сайт, сред които е и вашата хлебопекарна:
https://www.tetshop.bg/32856-%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%B … %BD%D0%B0-d970922

Предполагам, ако зададете въпрос към https://www.servicebg.net/bgsg_sp/index.php ще могат да намерят тази част или ако им е възможно да я поръчат за вас.

Общи условия

Активация на акаунт