Дядо Коледа при нас пристига и на малкото АВГУСТинче намига!

• 8 519
  • 273
  •   1
Отговори
# 210
  • гр.София
Благодаря на всички за поздравите!

Да си жива и здрава, Lorexa! ? Бъди все така готина и чаровна мама на двете принцеси ,обичана и гледана жена!

Ти си надиплила страхотна трапеза. Аз нещо не се справих.Засега. После може пак да се включа. Днес съм сама с децата-таткото е на 24-часово дежурство.Но очаквам близките ми да ни изненадат и да дойдат,майка ми обеща да избяга от работа,тъй че заминавам да домакинствам. Слънчев ден на всички!

# 211
newsm59Lorexa, Blanc, честит рожден ден! Бъдете много обичани и щастливи! newsm59

nana77, а аз се чудя как въобще ще издържа до 00 ч на НГ, така че вероятно празникът ще ми се изчерпа с обилно похапване. Animal Pig

tedi79, браво за нет-а...А Георги си се буди през 3 ч, но тази нощ беше някакъв кошмар - приспя го и след 30 мин се размрънква и така до 6 ч...едвам гледам сега. morning А най-странното беше, че се наака 3 пъти през нощта и сега отново... #Crazy

Блу, а не е ли време пак за анкета за коледното ни парти? newsm53

# 212
  • у нас
Ами хайде още малко градус да добавя за повече настроение.Мадонка,за теб специално бе злато

Наздраве

# 213
  • Някъде там...
Ей Лорекса   bouquet това за закуска с кафенцито, ами така нещо по-твърдо за някои мами  Embarassed

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА BLANK.
ДА СИ ЖИВА , ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА МАМА!!!

Абе момичета аз мойто дите май го отбих Embarassed От 1 ден не е сукал, даже 2 дена-еми неиска и тва е, ако случайно захапе сукне малко и се почва рев. Искам да попитам сега като не суче дали се събира по малко мялко, трябва ли да се изцеждам? Нито си чувствам гърдите пълни, няма напрежение...
Иначе го научих вече да спи пт 21 до 9-10ч. Е мрънка от време на време , но му дам биба и няма проблем. Много му е неспокоен съня.

mmilena и при нас се пълнят с вода бибите но аз гледам да ги изцеждам хубаво .Верно си е неприятно Crossing Arms

Айде лек ден ! Днес е хубаво времето ,ще падне разходка. А и отивам да взема пържолите за нова година, че на мен беше дадено това да свърша. Ние ще сме в кумовете на домашна обстановка от 20 човека. Миналата година ходихме на ресторант, но нещо ми беше много тъпо, а и тогава бях и бременна , та може и от това да е:)  Е като изключим 1-та бутилка вино, което изпих и 5 цигарки Embarassed
Чаоооо  bouquet

# 214
  • София

Момичета, пожелавам ви весело изкарване на празника, много любов и късмет!
Нека Новата година да донесе на всеки желания подарък! Забавлявайте се и се обичайте!

# 215
Ай, мерсаж пак за спешъли почерпката, ама хич не се притеснявай да трупаш по софрата, току що изтеглих най-подходящия късмет - Да ядеш колкото си искаш и нищо да не ти се лепи. Хайде и на вас ви пожелавам това по празниците.

# 216
  • у дома
ей сега това прочетох в сайта на ДАРИНА http://www.save-darina.org/content/view/13/28/lang,bg/  Sad

# 217
  • София

Това на квадрат,че сте двечки JoyДа сте много щастливи и здрави БЛАНК и ЛОРЕКСА!!!

И моята мацка си папка 6 или 7 пъти,в зависимост от желанията й,а аз се съобразявам,няма къде да ходя hahahaИначе не е от бебетата,които будуват нощем.Буди се само ако нещо я мъчи(както зъбките в момента Sick)Или като иска да яде,но тя яде спейки за 10 мин и после продължава да си спи в креватчето.
АндиБ,много хубава приказка е това за партито.Откога го чакам.Айде,момичета,активизирайте се и да се разбираме Mr. Green Стига с тия виртуални почерпки,време е да си кажем наздраве на живо.Представяте ли си как биха ни гледали-майки-алкохолички с бебета hahaha JoyОставям ви,после пак Heart Eyes

# 218
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Lorexa!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН blanc!

Много здраве и любов ви пожелавам! Наздраве!
Пак е почнал купона рано, рано!  Laughing Малиии с тая анкета направо ме карате да се  Embarassed! Ама хайде нали ви  обичам прощавам ви.  Laughing
didika  общо за месеца колко сте наддали? Но щом изглежда добре и си играе значи всичко е ОК!  Peace
Хайде до после, че дребен се събуди!  Heart Eyes
Ей, Бубче откраднала си ми картичката за Лорекса. Crossing Arms  Laughing Хайде ще сменя моята!

# 219
Happy birthday Lorexa,blanc!!!!!Best wishes to you and your families!

Marry Christmas and Happy New Year to all of you!

Many kisses

P.S. nqmam kirilica

# 220
  • София
Анди, аз ако отида при майка и татко сигурно и аз ще се отдам на хапване Embarassed, но ако си остана вкъщи и това няма да е, защото със сигурност няма да имам настроение да готвя каквото и да било само за себе си.  Sad

# 221
  • софия
ЛОРЕКСА И БЛАНК: МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

# 222
  • В ЛЮтеницата
Пак щях да проспя купона!
ЧРД blanc! ЧРД Lorexa! Много щастие и любов, много сбъднати мечти и много радостни моменти с малките слънца и техните татковци!

Моята принцеса реши, че трябва да посрещне половинката си година с бурен нощен купон с високи градуси и снощи вдигна температура 37.7 и не заспа до 7:15 сутринта. Сега спи и чакам баща й да дойде да ни закара в поликлиниката. А аз съм толкова зле, че сутринта като си правех нес-кафето си го направих в нейното шише  #Crazy . Много се надявам да е от зъбки, но свещичките едвам и свалят температурата и съм се притеснила ужасно да не е някой грип...

# 223
Здравейте Hug,

Честит рожден на Бланк и Лорекса! Да сте живи и здрави и много щастливи!  bouquet

Да, Велмар, ние се храним напоследък и повече пъти - предполагам заради предстоящото ни "озъбване".... Mr. Green

Пепър
, стискам палци да се зъби....И честита половин годинка!

Лелии, едвам събрах багажа. И то само за три дни... TiredПрава е Лорекса – джип си трябва....Как ще се оправяме с тва бебе не знам...

Момичета, ако не се включа повече - безпроблемно и всело посрещане на новата година! И дано е по-щастлива!  love001

# 224
  • у дома
Честити месечинки на Лора на мама Pepper, Ерик на мама honey и Даяна на мама miss74 baby_neutral Hug
Честит Рожден Ден на blanc и Lorexa   bouquet
ema_, Тони и Боби са страхотни  Hug dani777k  Joy  bubcheto15, благодаря за успокоението  Peace и аз ходих по магазините вчера, но за да купя подаръци на таткото и Ния от името на бабата  Mr. Green cvetyab благодаря за късметчето  Hug tedi79, поздравления за нета Mr. Green mmilena и нашите биби се пълнят с вода  ooooh! AndyB, ако аз направя и новата тема ще сложа анкета за коледно-новогодишното парти  Mr. Green
elen@, bebon и Ммария26 весело изкарване и на вас  Party   bouquet Pepper стискам палци да не е грип и да се оправяте по-бързо  Praynig

Ния от доста време вече спи цяла нощ  Mr. Green ако се разплаче нещо просто й пъхаме бибата в устата и тя си заспива (ако се размрънка или нещо си гугука не й обръщаме внимание, тя самичка си заспива, само ако се разплаче така не я разсейваме и разбуждаме)
лек ден от нас  Laughing ние чакаме татито да си дойде и излизаме навън  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт