Дядо Коледа при нас пристига и на малкото АВГУСТинче намига!

• 8 516
  • 273
  •   1
Отговори
# 255
Много празници бе  Heart Eyes

на сладката Мадонка   love001,
Ralka Balka и tsveti_bg
  newsm51
Само здраве, щастие и любов да цари около вас  Heart Eyes

dusheto, и аз вярвам в чудесата! Дано всичко се оправи и да оздравее баща ти! И силно се присъединявам към пожеланието ти за вълшебна новогодишна нощ   bouquet

dani777k, картичката за dusheto е страхотна!

Желая на Дани на Karim здраве през новата година, а на Лорка на Pepper да се окажат всичките неразположения от зъбките  Heart Eyes

Mama Igi, здраве желая и на вас дано на Лъчко да му се размине   bouquet

Наденце, картички мило аз намирам от добрия стар гугъл  Mr. Green
Иначе ако искаш може някой път като имам повече време да ти направя и на теб подарък  Wink А отностно критериите на мъжо ми са големи  и затова само кусури ми намира  Rolling Eyes  ама на него това му е работата...кво иска от една любителка като мене  Blush
Иначе ето го неговия колаж - творение за бабите  Grinning

И една питанка имам  Blush
Какво чайче давате на мъниците, че ние вода не пием и сега се чудя какъв чай да и взема?

# 256
Честит рожден ден на МАДОНА И РАЛКА БАЛКА! Да сте живи, здрави и много обичани! newsm51

Дано всички болно бързо да оздравяват! Praynig
Мама Иги пожелавам ви през новата година да не боледувате повече.

# 257
  • София
Ралка-Балка, Цвети БГ и Мадона да сте много здрави и щастливи и живота винаги да ви поднася прекрасни изненади

Това е за нашата ПЕТА месечинка

И специално за слънчицето на Гвендолин по повод неговата четвърта месечинка.

Последна редакция: сб, 30 дек 2006, 16:03 от bubcheto15

# 258
  • у дома
Здравейте мами  Hug
Честити Рождени Дни на Мадона, Ralka Balka и tsveti_bg
Честити месечинки на Велина  на мама bubcheto15 и Ивелин на мама Gvendolin

Mama Igi, радвам се, че се разписа и да оздравявате по-бързо  Hug Pepper, всичко ще е наред, дано са зъбките  Praynig Kristianna и на мен ми е много мъчно  Sad дори изпратих линк малко преди теб точно за Дарина  Praynig Karim, стискам палци Дани да оздравее бързо-бързо и никакви такива болести през Новата година  Praynig dusheto, много мъчно ми стана като прочетох за баща ти  Sad Много здраве, късмет и кураж през Новата година  Hug  Praynig

Пожелавам на всички една вълшебна новогодишна нощ! Нека всички тревоги около децата ни бъдат колкото се може по-малко! Нека всички наши близки и роднини са здрави и да добруват, за да сме и ние добре около тях! Нека посрещнем новата 2007 с повече оптимизъм и вяра в Доброто, което всички носим в сърцата си!
 Hug Hug Hug
Hug   bouquet

# 259
bubcheto15, злато от де я барна тая тортичка   Laughing то ми е дожаля да ям животинчето  Mr. Green
Да ти е жива и здрава сладурката и на Gvendolin мъника   bouquet

# 260
  • София
Душето,стискам палци и ви пожелавам за Новата Година баща ти да оздравее Praynig
Мамо Иги,Карим и Пепър,да оздрвявате всички и да знаете,че в Еропейския същз болестите са забранени.Позволени са само усмивките и аз пожелавам на всички усмивката да не слиза от лицата ви!!! Heart Eyes Hug

# 261
  • у нас
Здравейте милички!Благодаря на всички ви за милите поздрави и пожелания.Благодаря за подаръците Heart Eyes.Валка на теб специално искам да благодаря,че си ми отделила толкова време и с толкова любов си ми сътворила колажа.Прекрасен е.Благодаря ти.
dusheto,от все сърце ви пожелавам да преборите гадната болест PraynigБъдете силни и вярвайте в оздравяването на баща ти Hug
Желая и скорошно оздравяване на Лъчето,както и на Дани на Karim и Лорчето на Pepper.
Честит Рожден ден на Мадонката.Миличка,бъди жива и здрава,много щастлива и дано късмета не те напуска и през новата година.Весел и интересен ден ти пожелавам
Честит Рожден Ден и на Ralka Balka и tsveti_bg!Много здраве,щастие и късмет желая и на вас момичета
Това са подаръците и букетите ви мацки.Избрах ви ги еднакви,за да няма сърдити Joy

# 262
Привет,момичета! Simple SmileАз се включвам за последно тази година.Следобед пътуваме за Плевен. Ще посрещнем там новата година.Сега оправям багажа и се опитвам да приведа къщата  в ред,за да не ни заварва така новата година WinkДари спинка.Чакам  мъжа ми да се прибере  и ..потегляме GrinningЩе се върнем на 1,01,2007г.Искам да ви пожелая да сте много здрави, щастливи и обичани Hug Изпратете старата година с усмивка, защото тя ни донесе най-голямата радост- нашите прекрасни слънчица!
Поздрави от нас с Дари! Весело празнуване на вси4ки  bouquet
Обичам ви  Hug,ще ми липсвате тези дни

# 263
Честито на вс. малки месечинковици, да са ви живи и здрави, и мн. де ви радват   bouquet
Чести Рожден Ден на Ралка Балка и Мадона, да сте здрави и щастливи и най-обичани   bouquet

# 264
  • гр.София

Честит Рожден ден на Мадона, Ralka Balka и tsveti bg!

Много любов да давате и да получавате!

# 265
  • гр.София
Извинявам се много.Този билборд по-горе трябваше да го закача на Цариградско шосе #CrazyАма така се получи-едричко.

# 266
Ей, сладки мамчета, БЛАГОДАРЯ ВИ на всяка една от вас. Големи сладурани сте. Поздравления и за Ралка-Балка и Цвети БГ. Не знам дали на 07 и 08 август са родени повече августинчета, ама пък колко мами августинки са били малки декемврийчета... Забелязала съм, че винаги на рождения ми ден е слънчево, нетипично за сезона. Нека е слънчева и цялата година занапред.
Честито и на малките сладкишковци по случай месечинката им. Страшна торта мярнах в бубчето15. Хайде и аз да почерпя виртуално, пък после и реално.

Който ял - ял, остана само питието по-долу. Целувки

Последна редакция: нд, 31 дек 2006, 00:02 от Мадона

# 267
И още една по-специална почерпка :

В 00.00 ч. вдигам масата, гледайте да изпапкаме и изпоркаме всичко. Да не се товари сървъра.

# 268
  • София
Мадона,като вдигаш масата значи ли,че ще вземеш и бутилката Абсолют,че ако вдигнеш и нея ще изгубим детската аудитория Joy
Пепър,какво става с малката Лора,по-добре ли сте днес?

# 269
  • В ЛЮтеницата
Честит Рожден ден на Мадона, Ralka Balka и tsveti bg и от мен!
Здраве и щастие за вас и семействата ви!!!

Бубче и Gvendolin бъдете щастливи с вашите деца и много да ги нацелувате по бузките! защото "прекарваме първите 12 месeцa от живота на децата си като ги учим да ходят и да говорят, а следващите 12 - като им казваме да млъкнат и да седнат..."
dusheto - не губи вяра! Стискам палци за щастлива развръзка!
blanc, ама пък хубав е билборда  Joy!
Лора пак не мигна цяла нощ. Няма температура, но има проблем с коремчето. Има нещо като много силни колики, стомашни газове, които пръцка с писък и рев. Еспумизама не помага. Купих Нутрилон Омнео, но тя категорично отказа да го близне (доста е горчиво). Сега чакам мъжа ми да купи АЛ110 - дано да го хареса, че много се мъчи горкото. Проблема бил в лактозата - АЛ110 е безлактозно. А зъбчето се заинати и не излиза - кой знае кога пак ще ни тормози... Доктора каза за температурата, че понякога свършва като избият червени петънца по тялото и че обикновено за два-три дни децата се оправят.
И последно да се оплача - майка ми щеше да идва вкъщи за празниците хем да помага, хем да не е сама (баща ми почина преди три години), ама така се е тръшнала от грип, че може да се наложи да си кара самичка Новата година и ми е много тъжно.
Ама много ми е гадно настроението. Шъ мъ извиняате!

Общи условия

Активация на акаунт