Честита нова тема! 
Чудя се и аз дали не ни мъчи същото... То ще се види, предпочитам да е това!
Целувки на Дари! Кога ще я дават по ТВ?
Някой ако знае в кое фото правят, моля споделете! 
Но пък вие сте мадама и е нормално! 

.
,чудя се кога ли аз ще Ви се похваля с НАШ апартамент
,като слушам с този Европейски съюз какви цени ще станат/то не че сега не са/ направо ми се изправя косата
/,прави коремни преси и ми показва че трябва да стане 
,дано и на другите бебоци им излязат лесно зъбчетата и да не се мъчат 
Дари беше джудженце под елхата. Седеше си в кошни4ката и гледаше какво става около нея.Аз о4аквах да се размрънка по някое време, но тя- не
Справи се с ангажимента великолепно. А колегите направо се рамазаха от удоволствие. Сега се прибрахме и ще хапваме, 4е дава зор. После ще пиша пак.
Желая ви от тук нататък да нямате перипетии до финализирането му.Разбирам как се 4увстваш ) ние минахме през това неотдавна,но от вси4ките проблеми около това, не можах да се зарадвам). Сега зна4и дружно ще обменяме опит и информация за вси4ки свързано с ремонти и обзавеждане. Ама - наистина- приемам всякакви съвети по темата. 

.За зодиите- ние с мъжо сме абсурдна комбинация- аз съм близнаци , а той риби
Лъвицата ще ни разкаже играта и на двамата 
). в сутрешния блок "Добро утро България" в края на предаването( мисля 4е ще е м/у 8,30и 9
. Ако има промяна - ще докладвам
Аз ще си запиша материала, защото на първата медийна изява на Дари на изписването, моя мъж взе 4е го изтри по грешка
.Ох- като се сетя- още ме държи
Една колежка си носеше и фотоапарат , та и тя снима.Абе- ще показвам като ги полу4а.снимах я и на моето работно място и тя се въодушеви от многото коп4ета 
Абе верно си е,че изживяват следродилна депресия вместо нас.Само дето го има и момента,че те от пубертета директно влизат в критическата 

Сестричка донесе поредните извадени снимки на Ина та отивам да ги гледам.Хайде до после
. Направо се втрещих като я видях.
.Най-много 5 мин. след сън докато още е сънена и на кеф, и после- се по4ват писъци за смяна на позата.Аз я храня в шезлонга на най-изправеното положение( е- като си трупне дупенцето спада наклона с 1 ниво
),а през деня спи на 45 градуса.Ужас 
Моя е още по----- НЕ стига 4е работя , ами той пак прави сметки
. Онзи ден го сложих на мястото му
и му казах ако нещо не му изнася, да се връщам вкъщи при бебка да си я гледам , а не да се 4удя как да си оставя детенцето при бава4ка и постоянно да я мисля и да се тревожа.Но тази алтернатива- да остана на май4инство, нещо не му допадна съдейки от моменталното му сдържано мъл4ание. Да го видим тогава..Уф- аз уж нямаше д пиша по темата, ама... Препоръчани теми