Дядо Коледа при нас пристига и на малкото АВГУСТинче намига!

• 8 519
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
Ето ни отново Hug
Върнахме се от ваксината,ама голям рев падна /едвам се облякохме/ Cry,сега вече спим дано да нямаме проблеми през нощта Sad
Иначе сме пораснали -62см. и 6,650кг newsm44 и педито каза от м.януари да започнем с плодови пюрета,да ги давам две седмици и после зеленчукови /мамите,които са започнали с плодови пюрета колко седмици ги давахте,преди да минете на зеленчукови?/ newsm78
Пипна и главата и каза,че уж се била втвърдила Shocked,а като и казах,че много си поти главичката при хранене каза да увелича "Вигантола" на 5 капки Sad,та в тази връзка се сещам Dani 777 какво стана с Найа? Wink
Валка   smile3501 страхотна си,той мъжа ти се е изюркал  Joy Joy
Pepper дано всичко с Лора е наред newsm10
Мамо Иги,хайде оздравяваете и Вие по-бързо Hug
Приятна вечер мацки,аз ще се пробвам да сготвя,докато Даяна спи  smile3521

# 241
Пиперче дано са зъбките!И Марти е много кисел,и по тоя повод не ми се говори какъв рожден ден изкарахме.Два пъти се връщах от заведението ,за да го успокоявам и да го приспивам.Накрая се върнахме към 1,30 и до 4 не мигнахме. #CrazyДържи аз да го приспивам и не признава никой друг,така ще е явно,няма как.Да е жив и здрав,това е най важното.

п.п.Абе момичета да питам от къде ги взимате тези картички-поздравителните,искам и аз да мога така... Embarassed.

# 242
момичета, не зная дали някой няма да ми се разсърди, че тук ще пиша, но днес цял ден гледам в работата страницата за Дари, пускам СМС-и и ми е едно такова .... ужасно..... никога за никое друго детенце болно не ми е било толкова мъчно... и като гледам колко малко пари са събрани до момента губя надежда. Нека всеки от нас помогне поне с един-два СМС-а ако не може с повече, това детенце заслужава да живее!!!

# 243
Привет и от мен в тази темичка! Много писане се е изписало, пропуснала съм няколко темички, те се навързали една след друга.... #Crazy
Та да ви се оплача - Дани е с бронхит... newsm45. горкия се буди вечер защото едва диша от гадната хрема, кашлицата не е толкова натрапчива, но достатъчна за да го дразни... Но пък нямаме температура и аз тепърва разбирам, че съществувабронхит без никаква температура. Сега си висим в къщи, никакво навън, сиопчето, капките и...това е то преди Нова година Weary
Желая на всички ви безупречно здраве и весели празници!

# 244
  • София
  Честит рожден ден на Лорекса и на Бланк   bouquet
    Карим дано скоро да оздравеете и да посрещнете Новата Година здрави и щаствливи  Simple Smile
    Пепър дано наистина да са зъбките и скоро проблема да отшуми  Simple Smile
    МамоИги много се радвам че писа отново и дано Новата Година ви донесе само щастие , късмет и много, много здраве  Simple Smile
    didika за кг и на мен едната ми мадама е 5,300 кг, а другата 5,500 кг, а сме каки така че приза е за нас  Simple Smile
    Не помня точно коя мама пита за спиране на кърмата. Значи ако бебчо се е отбил постепенно и нямаш напрежение в гърдите, няма нужда да се цедиш. Точно това е най-правилния начин за отбиване на едно бебенце, с постепенно намаляване на кърменето. Може да почнеш да се цедиш или да предлагаш на бебчо да суче само ако искаш отново да се кърмите или поне да продължиш още известно време. В противен случай с цедене ако гърдите не са напрегнати само ще стимулираш допълнително лактацията. Така че не е нужно нищо друго да правиш, ако не усещаш напрежение. Ако усетиш изцеждаш само толко, колкото да ти  олекне и всеки ден намаляваш и цедиш по-нарядко и по -помалко. Надявам се да съм била от полза  Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 22:03 от Aila

# 245
честит рожден ден , лорекса!!! нека щастието и любовта не те напускат!!!  newsm51 newsm51 newsm51

Весело посрещане на новата година на всички!!!

# 246
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕНА НА МАДОНА И РАЛКА БАЛКА newsm59 baloni

# 247
Здравейте милички августинки (по-точно мили телевизионни зомбита),

последно бях писала на 5-та страница, сега се намирам на 13-та, не си поплювате Peace

Бях ви разказала болничната драма около баща ми, минаха междувременно две седмици, днес го изписаха, но диагнозата е страшна, той още дори не предполага... Нашите Коледни празници бяха вяли, уж трябваше да са под знака на родения нов живот на нашето мило детенце, а бяха минорни. Сега се чудим как да му кажем какво му предстои от януари. И все пак аз не губя надежда, че ще оздравее след облъчването и всичките отвратителни процедури.

На всичкото отгоре, от два дни мъничето издава едни доста странни звуци - все едно на тичал задъхан човек, четири-пет такива вдишвания, които той озвучава с глас. Водих го на педито вчера, тя му слуша сърчицето, но всичко е наред. Той не дава вид нещо да му има, ама и днес го прави същия номер. Нейното обяснение е, че го прави от възторг, възбуда, радост. Сложиха ни на кантара, макар че месечната консултация е чак на 9.01., когато ставаме на 5 месеца, и за протокола сме станали 7700кг и 68 см - май водим класацията по дължина  Mr. Green И ние сме вече много неспокойни през нощта, будим се от време на време, но като цяло изкарваме цялата нощ в спане. Относно захранването, аз ще почна след 5,5 месеца, тоест чак към края на януари, като ще карам по схемата на Хип (немската), ще пропусна плодовите сокчета, ще започна с обедно захранване със зеленчук (вероятно морковче, после морковче с картофче и т.н.), докато малкият не мине на цяло бурканче от 190 г. на обяд. Препоръчва се като десертче малко плодово пюренце, но след време. След захранването със зеленчук, се минава и на добавка на месо (изключително важно е за дребосъците, заради желязото, което няма как да си набавят). Вместо зеленчуково, се минава на месно-зеленчуково пюре на обяд. Това ще е на първо време. И задължително около 200-300 гр вода или чайче, след като се започне захранването.

Нека и аз честитя на всички майчета-рожденички с пожелания за много здраве и житейско щастие, много радости и усмивки покрай малките шушулчици  newsm51
Честити месечинки на предновогодишните бебочета!!!

Пожелавам на всички една вълшебна новогодишна нощ! Нека всички тревоги около децата ни бъдат колкото се може по-малко! Нека всички наши близки и роднини са здрави и да добруват, за да сме и ние добре около тях! Нека посрещнем новата 2007 с повече оптимизъм и вяра в Доброто, което всички носим в сърцата си!
 Hug Hug Hug

# 248
  • гр.София
Хайде,закуската да е от мен-скромна,като за отслабващи мами!

Да хапнем,преди отново да се пропием-че днес пак много празнуващи...

А аз отново да ви благодаря за хубавите пожелания...

Dusheto,много ми е мъчно за семейството ви-точно на празниците така да ви е свито сърцето.Дано да устоите на тежкото изпитание с много кураж и борбеност.

# 249
  • софия
Добро утро от нас двечките  Grinning!
Честит рожден ден на МАДОНА И РАЛКА БАЛКА -Мноооого,Мноооого радосттни мигове от тук нататък   bouquet  bouquet  bouquet!

Душето,много съжалявам за това което преживяваш,Вярвай че всичко,ще се оправи,миличка!

# 250
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАДОНА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ralka Balka!

# 251
  • София
Добро утро и от нас!  Hug
Честит рожден ден на Цвети-БГ, Ралка-Балка и Мадона! Бъдете здрави, обичани и щастливи!  Heart Eyes  bouquet
Много ми е мъчно като чета за проблемите на мъничетата ни! Пепър, Карим, Душето - дано се размине леко!  Praynig Душето, тъжно е и това с татко ти, пожелавам му много сила, кураж и смелост, както и на цялото ви семейство!  Praynig
Кристианна, и на мен ми е мъчно за Даринка, пусках СМСи, дано и там нещата се оправят. А колко още такива дечица има... Cry
Ох, нещо хич не ми е празнично. Иска ми се вече да минава НГ..
А иначе за размерите - има и по-дълги бебечета - май Влади на мама Дидка беше 69см, а ние също сме 68см.
Целувки от мен и Ивчо!  Heart Eyes

# 252
Честито на всички малки и големи рожденници!!!

# 253
  • софия
Душето,това е за теб:

# 254
Здравейте на всички   bouquet
Като сте заговорили за размери, аз отдавна се каня да питам Има ли някой по тежък от Дани ?! На 4,5 месеца той е 8.500 кг и 68 см...толкова го изтеглиха на консултацията онзи ден  ooooh! Сестрата каза че определено не е затлъстял и въобще не му личат килограмите, пък и аз не го прехранвам изобщо, но кантара не лъже  Wink
Ще ми бъде интересно да разбера той ли е най- големият шишо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт