Екопелени в борбата с климатичните промени

• 3 091
  • 70
  •   1
Отговори
# 15
1. Истината е, че все повече хора, аз включително, мислим за природата, замърсяването и търсим биоразградими алтернативи на продуктите,  които ежедневно използваме.

2. Не съм запозната с марката, но ще се поинтересувам.

# 16
  • София
Да, ако имам възможност и цената отговаря на бюджета ми с удоволствие бих предпочела еко-френдли пелени пред другите. Също и подходящи кърпи.

# 17
  • София
Търсите ли/бихте ли пробвали по-екологични алтернативи на продуктите от ежедневна необходимост, в името на по-чиста околна среда? Да, търся,но понякога цената ме спира.
Какво е мнението ви за Sleepy Ecologic? Не ми е позната марката,но с удоволствие бих пробвала продукти на Sleepy Ecologic.

# 18
Търсите ли/бихте ли пробвали по-екологични алтернативи на продуктите от ежедневна необходимост, в името на по-чиста околна среда? - Да, търся.
Какво е мнението ви за Sleepy Ecologic?
Не съм ги използвала, но с удоволствие бих ги изпробвала.

# 19
Tърсите ли/бихте ли пробвали по-екологични алтернативи на продуктите от ежедневна необходимост, в името на по-чиста околна среда? Какво е мнението ви за Sleepy Ecologic

Бих пробвала екологичнама алтернатива на пенелите, както и други продукти, разбира се, но е много важно и каква е цената им. Не съм използвала sleepy Ecological, не ми е позната марката, но с удоволствие бих я пробвала. От доста време ме блазни идеята за такива пелени, но ни идват малко над бюджета повечето на пазара.

# 20
  • Сливен
Търсите ли/бихте ли пробвали по-екологични алтернативи на продуктите от ежедневна необходимост, в името на по-чиста околна среда?
-Да,бих пробвала.

-Все още не съм изпробвала техни продукти,но имам познати,които са доволни.

# 21
1. Търсите ли/бихте ли пробвали по-екологични алтернативи на продуктите от ежедневна необходимост, в името на по-чиста околна среда?
 - Да, търся и предпочитам да използвам екологични продукти с цел опазване на околната среда.
2. Какво е мнението ви за Sleepy Ecologic?
- Не съм запозната с марката и продуктите, но с удоволствие бих ги изпробвала.

# 22
Да ,бих използвала такива пелени - грабна ме това ,че са разградими , а това ,че имат и вгранени семенца също допринася за цялостен процес на екологичност !!!
За мое огромно съжаление не знаех за тези пелени преди - можеше да ги използвом още с дъщеря ми , но сега имам бебенце момче и с удоволсхвие бих ги закупила и изпробвала. Цената им е приемлива на база на обикновенните пелени .

# 23
  • Стара Загора
Да, търся варианти и ме радва че стават все повече.
Не съм запозната с марката и сега ще поправя това.

# 24
Не съм запозната с продуктите на Sleepy, но сега ще ги разгледам.

# 25
Бих пробвала екологични алтернативи на продукти за хигиена, това е начинът да се погрижим за бъдещето на планетата.
Не познавам марката,но се надявам скоро да я намеря и пробвам.

# 26
Търсите ли/бихте ли пробвали по-екологични алтернативи на продуктите от ежедневна необходимост, в името на по-чиста околна среда?
Когато децата ми бяха бебета, търсих различни варианти. Тогава все още обаче цените на алтернативните продукти ми бяха непосилни от финансова гледна точка.

Не съм запозната с марката.

# 27
Скоро ще ми се наложи отново да се насоча към използването на памперси и за мен е важно, че на пазара вече има по- екологични алтернативи.
Не съм запозната с марката Sleepy, любопитно ми е да ги проуча.

# 28
Да, винаги се опитвам да бъда по-екологично настроена, дори дребни неща вярвам че помагат. Не съм пробвала марката, но с удоволствие ще го направя с помощта на малкото ми момче Simple Smile

# 29
  • SF
Да, категорично бих ползвала екологични продукти.
Не съм запозната с марката, но нямам нищо против. Приветствам всичко ново и екологично, което се появява на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт