Екопелени в борбата с климатичните промени

• 3 091
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
Търсите ли/бихте ли пробвали по-екологични алтернативи на продуктите от ежедневна необходимост, в името на по-чиста околна среда? Да, търся.
Какво е мнението ви за Sleepy Ecologic?    Познавам марката донякъде.

# 61
Търсите ли/бихте ли пробвали по-екологични алтернативи на продуктите от ежедневна необходимост, в името на по-чиста околна среда?
- Не търся такива продукти, но с удоволствие бих пробвал.

Какво е мнението ви за Sleepy Ecologic?
- Не съм запознат с марката, но ако съм доволен,  ще я употребявам.

# 62
  • Горна Оряховица
Разбира се!
Все още не съм пробвала, но ще пробвам Simple Smile

# 63
  • Монтана
Да, бих пробвала. Не познавам марката.

# 64
Опитвам се да сведа до минимум замърсяването на околната среда. Затова не ползвам мокри кърпички за бебето. Събираме разделно отпадъците, ползвам торбички за многократна употреба, не използвам неща за еднократна употреба.
Ползвала съм екопелени на друга марка, от които съм доволна.
Не бях чувала за тази марка, но с удоволствие бих изпробвала продуктите им.

# 65
Да, бих пробвала по-екологични алтернативи. Не познавам марката.

# 66
Търсите ли/бихте ли пробвали по-екологични алтернативи на продуктите от ежедневна необходимост, в името на по-чиста околна среда?
Да, търся и с удоволствие и интерес бих пробвала тези продукти.
Не познавам марката за съжаление Sleepy Ecologic , но бих пробвала тези продукти

# 67
Винаги търся някаква по-добра алтернатива с цел опазване на околната среда.
Не познавам марката, но разгледах и изглежда интересна и бих я пробвала с най-голямо удоволствие.

# 68
- Бих пробвала.
- Не съм запозната с марката.

# 69
Да, търся и бих пробвала по-екологични алтернативи на продуктите от ежедневна необходимост. Не съм ползвала продукти на Sleepy Ecologic, но се радвам, че има нова по-екологична алтернатива на толкова използван в ежедневието продукт. ☺

# 70
Изтеглени са късметлиите, които печелят 50 прио точки (равностойни на 50 лв.), валидни за покупка на продуктите Sleepy. Това са:

Антония Г.
milena_dyakova86
Малечка90

Честито! Tada

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 13.02.2023 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на Preonow и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:
- три имена
- валиден имейл адрес

Благодарим на всички за участието!

Общи условия

Активация на акаунт