Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 79 812
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 2 085
Сири, започват великите пости. По този случай последните три седмици се празнуват като за последно. Върха е идната неделя, когато е ежегодния карнавал . Градчето ни е прочуто с огромния карнавал, в който вземат участие хиляди хора от цялата страна и дори от чужбина. Аз също съм участвала и е невероятно изживяване!

# 2 086
Идната неделя, звучи чудесно. Ех, пуста работа!

# 2 087
Много ми харесват такива карнавали. Не че съм ходила на друг, освен на габровския, но атмосферата е приятна, градът сякаш се съживява, много хора по улиците, весело е, празнично.

# 2 088
Аааа, не бягам всеи ден. Два пъти в седмицата за половин час бягане..Се пак съм на възраС 🥴

Горинич да е здрав, да ни възгордява и нас, наред с майце си, по целият широк свят 🥳

Сис, а каква музика свирят тез младежи с тез гъдулки 🤓Забраях как им викаха на гръцки.. ааа бозуки ли бешеее.. май..🤔

Наспорт! Прибрах панаира, ред на спорта ☝

# 2 089
Пффффффффф... леко ме натоварват изхвърляния тип "аз никога няма да..."- по избор. Много за ми показателни относно задклавиатурното устройство.

Синко днес по плуване са имали урок спасяване на давещ се- скачат с дрехи (в случая бермуди с тениска) в басейна, имало препятствия под водата, през които да преминават, а накрая предизвикателство за най- смелите, някакво много трудно плюс плуване с удавник (съученик в случая). От два випуска момчета само той и още двама се включили. Явно доста се е уморил, защото вместо да щрака по клавиатурата, се е гушнал в баща си и похръква- онзи звук на умореното от игри безгрижно дете. Давам си сметка, че е един от последните пъти, в които го виждам и чувам да спи така. Кога отлетя това време, кога?

# 2 090
  • Варна
Здравейте, общество! Simple Smile

Жив ,здрав и щастлив да е Горинич ! Simple Smile

Кой питаше, какво правим в петък вечер.. Аз чинно ще отговаря, как тази вечер отворих раздел " Предсказания и паранормално" и се попилях от смях. Grinning

Мислех, че се пише за духове, полтъргайси и други паранормални активности, пък то попаднах на тема за врачки и врачоци , и съответно се зачетох. То не бяха яйца, жита, конци, косми, снимки, цигари, свещи, вода от мъртвец, баене, гледане, черни, бели магии, молитви, метани и др. Мислех, че се гледа само на кафе, карти и ръце. Пък то било възможно и на пети, бедра и други телесни части. Затъркалях се като прочетох за една врачка, която " на х*у гледа и на п***ка разкрива".

Пък ритуалите, които се изпълняват за изчистване на дома от магия- палене на свещи в еди колко си часа, къпане по изгрев слънце, спане с главата надолу, или спане върху каквото каже врачката, ядене на люти чушки и т.н. Simple Smile

Това ме връща във времето, когато даваха по телевизията Кашпировски ( възможно е и да бъркам името) по канал 1. После се появи Чоки, а след това и Блъди Мери. Но Чоки и Блъдито са по- скоро духове. Simple Smile

Лека от мен !:)

# 2 091
Ох, бе Фло 🤣🤣🤣 Интересно ми стана квай таз вода от мъртвец 🤭👀🤕 Или да не питаммм..

# 2 092
  • Варна
Търти, сега много питаш. И мен ме остави в дълбок размисъл тази вода и с още по- голямо настървение четох, но се оказа напразно. Така и не е уточнено, за какво точно става на въпрос и как трябва да се разбира. Ще си остана неосведомена. Simple Smile

# 2 093
Честит да е Горинич! Здрав, силен и щастлив, майка му и баща му тоже!
Флорен, аз знам каква е, ама ще го спестя на широката аудитория. Обаче ме заинтригува, ще метна едно око и аз.

# 2 094
Ех, не ме карайте да ви обяснявам за тая вода, че е гадно Close

Едно време, в детството ми, имахме съседка, която се занимаваше с магии и подобни неща. Била съм малка, но си спомням, че възрастните в къщи често намираха яйца, овъртолени конци, косми и гадости, веднъж даже и пътека, застелена на стълбището в къщата. Брр. Уж не вярвам, но си е страшничко.

# 2 095
  • София
Добри, да ви е жив и здрав. Много успехи му желая.
Уинд, нямам място на плота за отделен фрайър, а знам, че прибера ли нещо в шкафа, по-рядко го ползвам. Не ми е спешно, но този с един капак ми се видя ок, защото иначе и на капака трябва да търся място. Ще изчакам да пуснат повече ревюта.

# 2 096
Казах ли, че днес ще се става рано?
Ей ме нА.
Май без да искам съм отговорила на въпроса за петък вечер. Grinning Но реално и много зависи къде сме, де. В Бг като цяло рядко вечер сме си вкъщи, лятото пък съвсем.
Водата от мъртвец май и аз се сещам какво е. Бррррр.
Забравих да поздравя Бобчи- нашата гордост! Браво, това е само началото, убедена съм.
Хубав да ни е денят. Ние още нямаме планове какво ще правим, освен, че трябва да приберем каката от гарата по някое време. Юнакът и той щял да ходи някъде при съученик във връзка с проект от училище, та и там може да изникне нужда от някоя логистика. Тук още вали.

# 2 097
Добро утро!

Честит да е Горинич!

Днес ще чистя жилище след ремонт. Утре щяло да е 21 градуса някъде, дано и в Сф е топличко, за да се поразходя.

Приятен почивен ден!

# 2 098
Айде, поспалани, мързелани!
Закуската е готова

# 2 099
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сирос, милост нямаш.
аз си полежах, почетох, починах... сега се правя, че не виждам как бащицата наш търка с телена четка тефлоновото тиганче.
как по ягодите намери телена четка в египет!
аз четка за нокти не успях да си намеря, той пустата четка откри!

Общи условия

Активация на акаунт