Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 79 809
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 2 100
Къде ги видя, бе Сири, тези поспалани и мързелани?
Дребната от ранни зори ме е задърпала да ставам. Довечера е детския карнавал. Как ще издържи навън до късно като става толкова рано идея си нямам!

# 2 101
  • France
Бързам да честитя на Горинича на патерица. Да е жив и здрав, и все така да ни радва сборището с приключенията си Heart
Моите чавета ме събуждат всяка сутрин около 6 и половина. Tired Face Не ви се оплаках, ММ се върна и първото, което каза, че съм напълняла. Rolling Eyes така че ще пропусна кекса на Сири.

# 2 102
Добрютру!

Не разбрах кога е денят на Горинич, ама все съм закъсняла с пожеланията да е жив и здрав, и щастлив!

Е, Филомена, мъжът ти не беше ли за два дни в командировка, ама и за седмица да е било.. бая се е изсилил.

Сиросче, много добре си докарала закуската.

Аз пак спретнах нещо като добруджанки на мъфини, да видим какво ще излезе и кой ще яде.

# 2 103
  • France
Почти 4 дни си почива от нас гадината. Но май е прав, стискат ми дънките в талията и бедрата. Но децата бяха като пощурели и аз да компенсирам - наистина се тъпках. След като вчера съм спала над 2 часа и половина следобед, аз която никога не спя през деня... направо ме изтощиха. И тази сутрин Монстърчето продължава.

# 2 104
  • София
Добро утро!

Фил, твоят недовършен си проси боя. Предлагам да се съберем цялата вещерска дружина и да го потпукаме с дръжките на метлите.

Сиросче, останаха ми очите в този пухкав кекс!

Много ми се променя мнението за карнавалите откакто споделяте снимки и информация. За мен те винаги са били шумотевица и навалица, но покрай вас успявам да видя  красотата. Всъщност никога не съм била на истински карнавал и мнението ми не беше подплатено.

Време е да се надигам. Много работа ме чака днес. Хубав ден на вас! 🤗

# 2 105
Фил, твоичкият е за дърво. Как пък едва се прибрал, това видя първо. ММ много добре вижда, как се окръглих, но не е мъцнал и думичка.
Моето стана в 6, нали е събота. Угаснаха ми надеждите, да си полежа в леглото.

# 2 106
ДУ.Редактирам се.Не съм ви чела, просто минавам да поздравя Горинич.Даце жив и здрав и все така успешен!
От няколко дни се каня да се оплача, но ме е стиснало нещо за гърлото...

# 2 107
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз не видях кекс.
и добруджанки не видях и няма и да видя.
тестото около кръста реве със страшна сила. а и аз, като фил, нервна ли съм - ям, тревожна ли съм - ям, ядосана ли съм - ям. и като наготви някой друг пак ям. Sad Sad Sad

# 2 108
Уми, всичко хванато навреме е лечимо. Споделяй, оплаквай се, може и на лични, не се побърквай сама.

Честит да е Горинич.

Добро утро.

# 2 109
  • France
Фил, твоят недовършен си проси боя. Предлагам да се съберем цялата вещерска дружина и да го потпукаме с дръжките на метлите.
Съгласна! Той и с друго ме ядоса снощи, но сега почвам ОИто и ще разказвам после.

# 2 110
  • Наблизо
Добро утро!
Първо да честития и аз на Горинич на патерица - да е много здрав и честит .
Сега е ред на моя недовършен да го няма,след този на Фил.Вчера тръгна и чак в понеделник ще се върне.Имам чувството ,че ще си почина по-добре май така.Малко по-малко кочина за чистене.Тази седмица се гледаха с детето и готвеше всеки ден.Супер ама кухнята не мога да я изчистя после.И как успя всички възможни тенджери и тигани да използва Всеки път.
Пловдивските момичета,знаете ли къде има общопрактикуващи лекари днес? Освен в Свети Георги? За много упорит човек е,който цяла седмица си неглижираше състоянието и сега от два дни вдига температура,кашля и вече му свирят гърдите и си трябва лекар..
Благодаря Heart

# 2 111
  • София
Фил, кажи му, че докато си на кемса на Чирозчето, така ще е. Като го няма и друг "кекс" няма се трупат кила. С две думи, или при теб, или при него на рога.

# 2 112
Ко рече? Joy

# 2 113
  • France
Кемса = кемстрейла????

# 2 114
Кекса, кекса. Не кемса. Ей, не сте пили кафе още или достатъчно Joy

Общи условия

Активация на акаунт