Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 79 815
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 2 115
Фил, 😂! Нарочно те дразни, да знаеш! Липсвала си му и се закача, като едно време, когато ни дърпаха панделките в детската градина 😂.

Панди, и аз така си мислех за карнавалите, но мнението ми коренно се промени след участието ми в карнавала. До тогава го избягвах всячески. Даже си мислех ,че е опасно там 🤣😂. Сега ми е смешно!
Помня като съобщих на ММ ,че ще участвам, изпадна в див ужас😱

# 2 116
  • Fairbanks, Alaska
Фил, твоят недовършен си проси боя. Предлагам да се съберем цялата вещерска дружина и да го потпукаме с дръжките на метлите.
Бъдете малко по-милостиви. Една среща с тигана и малко да поспи. Е, ще се събуди с главоболие, но ще му мине.
Ако е с метлите, ще вземе да легне болен след това, а болен мъж=бедствие и Филомена ще трябва да се грижи и за трето дете.

# 2 117
Да ви споделя тогава и аз малко снимки от карнавала в Нидерландия миналата седмица. Всички почти по улиците бяха маскирани. Най-много ми хареса едно семейство - жената беше като Бел, мъжът като Звяра, а в бебешката количка се возеше малко зверче. Heart Eyes Нямам тяхна снимка обаче, защото не бяха участници в карнавала. Догодина и съм решила и аз да се развихря с перука и карнавален грим. Joy

Скрит текст:

# 2 118
  • тук и там
Добри, честит да ти е Горинич! Да е здрав и щастлив !
Сирос, метни една рецепта за кекса.Нали на каката подариха планетарен миксер, още стои в кашона -та да взема да го сефтосам аз поне.
Постите от кога започват? Не че ще постя, но мога поне да ползвам датите за диета,примерно да мина предимно на салатки.Когато има някакъв срок-начало и край, някак по-лесно ми вървят диетите..
Тук грейнало едно слънце, пеят птички-личи си че пролет идва. Най-накрая! Мразя зимата!Като  една същинска Деметра съм, кога я няма Персефона..Grinning.Сякаш изпадам в  някаква летаргия и едва на пролет живвам.

# 2 119
Кайсийка, в понеделник започват постите, утре е Сирни заговезни.

Готвя нахут с месо и работя. МУ е на пазар. После ще скочим набързо до село да видим баба и дядо. Събудих се с главобол.

Фил, и мен вчера завоалирано ми обясниха, че съм надебеляла. Това покрай новото ми яке - ау, как така ти става, обикновено повечето неща, които поръчаш, са ти малки и ги връщаш Joy Щото пък той е много убав, нале.

# 2 120
  • Пловдив
Привет!

Да е здрав и все така успешен младежа Добре!

Ние сме у свеки, но ще се прибираме, че тийна остана да чертае 🧐 Имал цял апартамент да напрай...Айлелеле! На МУ не му стана ок, че не ще при баба си, ама ся ... от тук нататък ще е тъй. Поне сега има задание, не е от килешлък Simple Smile
Тъй...
Сноще пообиколихме, пих едно коктейлче аз Sunglasses
Утре и ние сме на кукерско шоу..само да не вали.

# 2 121
  • France
Кекса, кекса. Не кемса. Ей, не сте пили кафе още или достатъчно Joy
Разбрах, разбрах, но ми стана много смешно.
На ММ му е широко около врата, щото с тези две зверчета къде ти сили, време и място за изневери. Имаше такъв разказ на Йовков: най-добрата стража.
Натаел, тъй, тъй Joy

# 2 122
  • Пловдив
Фил бе, поне едното не е ли кротко?

# 2 123
Ох бе, Мисте Joy
Днес сте много забавни Kissing Heart

Кайсия, ще драсна после.

# 2 124
  • France
Фил бе, поне едното не е ли кротко?
И двете са кротки по отделно, но заедно са леле-мале. И малкото хич не се дава. Като нещо не му хареса и налага голямото с камиончето. Ох!

# 2 125
Бърди, аз пък не бих разчела коментара по този начин.
Напротив- щом другите все ти били малки, а това таман- значи си се вталила. Това първо. Второ- явно задобряваш с покупките и това е вид хвалба да продължиш все в този дух.

Моят мъж... ох, понякога ме убива с решения и постъпки. Докато си правих пилатеса, бях пуснала пералня, за да има кога и сушилня да се извърти преди да излезем (до ИКЕА ще се ходи в крайна сметка, че едно шкафче, на което се точа от месеци най- накрая се е появило налично). Та свършвам си тренировката и гледам пералня празна, сушилня празна, ММ прострял на терасата. А както казах, вали... Ся, надявам се да не съм му секнала ентусиазЪма, но прибрах прането в пералнята. Иначе много хубаво се беше справил- похвал, похвал!

ПП. Не в пералнята, в сушилнята. Даже го вадя след малко.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 12:57 от TuЛи

# 2 126
  • София
Аз се заклах.  Поодялках си показалеца, ама не се оплаквам, хваля се с ножове 🤣.
Шурти яко и едва се превързах. Ама МУ е виновен, взе ми дъската и аз на ръка рязах.

# 2 127
  • Пловдив
При порязано и мн.кръв ръсиш с червен пипер.

# 2 128
Рен, дезинфекцирай добре и щом е на ръка, не е лошо лекар да погледне, да не е заминоло сухожилие.
Що не стоиш тук, да ни разсмиваш, ми на работна се правиш, ааааааааа!

# 2 129
А, Тили, не, не - коментарът беше в обратната посока, но не го взимам навътре. То не че е лъжа де Simple Smile
МУ е малко дървен, много трудно прави комплименти и дори като му се откъсне някоя похвала, пак е с половин уста, обича да се драка. Като каже "бива, не е зле", значи са добре нещата.

Ре, гадост. Ама честити ножове, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт