Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 79 813
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Няма страшно. Не е сухожилие, просто върхът на показалеца. Промит и превързан е 🤣

# 2 131
Ам след като им направи такава реклама на ножовете, кажи поне кои са Simple Smile

# 2 132
  • София
Baccarat, комплект са. Относително висок клас стомана и много остри.

# 2 133
Хилоууууу! Кекс,мекс, айде на кафе!
   Аз съм леко болна, гърло- някакъв вирус си менкаме у дома. ММ ме смени на работа и аз полежах, сготвих някакъв буламач за обед по Зоната, само дето съсипах едно телешко ,  ама си го изядохме. Сега пия кафенце, синко до мен работи , ММ зае моето място на спалнята. СТуденичко при нас, а така ми се щеше да се препичам на двора. Сега само ще ида до кокошките да взема Еченцата и да ги затворя.
    Да е честит младежа Горинич - не знам ан колко става , но да намери и следва пътя си и да му носи удовлетворение. Пък маке му да го хвали тук при нас и ние да сме доволни с нея.
   Някой нещо за петъка питаше - ние много не излизаме,  но със съседите си имаме петъчна традиция/ по някой път става съботна/ . Комшийката прави петъчния боб , викат ни, тъй като аз не обичам и рядко готвя боб, и става ......  Преди у нас ни викаше, сега у тях, пък ние освобождаваме терена на младежа. Ама тоя уикенд ще съм болна и ще си менкаме креватите с мъжо. Понякога излизаме с едни мои приятели, които скоро станаха и мъжови приятели. Една групичка от първи класа на децата, все момчетии, и си станахме бест френд. Първо си организирахме еднодневни разходки с децата, после с преспиване, после и мъжете се включиха.
 ММ последен се присеидини,щото викаше , че не ги търпи само да кудкудякат. На три месеца веднъж се изнасяме някъде извън града да си "махнем главите"  , през другото време си ги махаме в някое кръчме.И на театър и кино ходим.
       Ареее, споделено да ви е! И балансирано - дивана-леглото и т.н.

# 2 134
Прочетох мнението на някакъв професор преди малко, че участието на жени в кукерските шествия било “извращение” и подпалих. А да се казва цялото събитие “Кукерландия” може, по българските традиции е. Добре, противоречи на традициите, съгласна съм, ама извращение?!? Тогава за женските образи, които задължително трябва да са мъже, можем ли да кажем, че са травестити, или пак няма да е много традиционно.

# 2 135
Попи, тоя па! Още от малка си спомням жени кукери. Последно на 01.01. бяхме на такъв празник и бяха няколко.  Не знам, дали традицията е само мъже. Виж, имаше поне пет мъже с рокли.

# 2 136
Фук-фук, прибрах се с домашни яйца. След малко мятам крем-карамела в пота Animal Pig

# 2 137
Бърд, и ти забогатя, а? Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес ни е хванала готварската.  Врътнах една свинска супа, но сърце юнашко не трае. От дни ми се върти в главата баница с домашно точени кори. Речено сторено. Запретнах ръкави, замесих тесто. Да, но муня е забравила, че от години, не си е виждала точилката. Голяма работа сега и без точилка може. Награбих една бутилка вино и... става, но ако ще разточваш тесто с размер на орех. И сега вече я закъсах. Виках неволята, запретнах ръкавите и направих дърпани олбите. Ще се самопоздравя.  Като за първи път, бравос. Чакаме с малчо да изстине и след малко  нападаме.
Ако не слушате, ще ви я покажа Joy

# 2 138
  • sf
Наспорт, ама с чай! Накакъв вирус ме мори, гърло, сопол и нямам никаква сила. Дано се оправя до понеделник следобяд, че имам задачи в работата.
Щерката си замина днес. В 7 излетя от Сф и преди 12ч си беше в Марсилия, въпреки че беше с два полета. Казвам й "ако бяхме в древни времена, щеше да пътуваш месеци с каручката" 😆 Пекнах две бързи пици и се опвам на дивана да си подсмърчам на воля със "Стани богат".
Онзи ден децата зяпаха "Ергенът" , та хвърлих един поглед и съм в потрес. То джуки, цици, нагли и невъзпитани момичета с невероятно самочувствие. Ужас!

# 2 139
Бърд, и ти забогатя, а? Stuck Out Tongue Winking Eye
Дааа Joy
Изстина ли баницата? Покажи Simple Smile

# 2 140
Сиросче, пу-пу, как ме радват подвизите ти в кухнята. Възхищавам им се отдалеч.

# 2 141
Сирос,за точилка съм ползвала ПВЦ тръба.Идва ми на ум и тръбата на прахосмукачката.И аз от години не съм точила,надявам се,че не се забравя.Нищо,че съм самоука,пак събрах една година погледите на майка и баба 😁
Скапана съм,дертове разни,викам да заспивам след мъничко.

# 2 142
Изгърбих се от чистене днес, а утре продължаваме. А по някое време трябва да ходя и за мартеници. Сега гледам Джейсън Стейтън, ама нещо не разбирам филма!
Иначе имам 2 точилки и робот за месене имам, но се оказа, че като не ми се отдава месенето, никой не може да помогне!
Донси, да ти минава бързо неразположението! Завид на дъщерята в Марсилия. От тук до Ница и после с влак ли се придвижва?

# 2 143
  • sf
София - Бергамо и след три часа Бергамо-Марсилия.

# 2 144
Лягам си преди да съм видяла баницата, че ще съгреша.
  До кафето!

Общи условия

Активация на акаунт