Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 131 - февруари 2023)

• 91 826
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 120
Някой открива ли условията на ваучерите за Спортбокс?
Очертава се гранде скендъл с КК🙂

# 121
Тези ваучери не са активни ,дори и за ненамалени стоки.

# 122
Аз вече писах на Кока Кола в месинджър. Надявам се на отговор, а ако е адекватен ще е още по-добре. Пишете им и вие, за да обърнат внимание на проблема.

# 123
Писах и аз току-що. Пък да видим

# 124
Как само се радвам, че не участвах за тези ваучери от КК 😄
То бива, бива излагация, ама на нищо не прилича!😄

# 125
И на този сайт ще звънна, на никой продукт няма описание, каква материя е, нищо.

# 126
  • Сандански
Предварително беше обявено, че ваучерите важат за ненамалени стоки както и че не важат за Аксесоари и още нещо имаше… Това е като да участваш за нещо доброволно и после да искаш друго, че не ти харесва… Половината тема е пълна с коментари, които са свързани с просто прочитане на правила.
Очевидно ваучерите не са активирани още те Ви ги изпратиха и докато не Ви харесваха пуснахте поръчки. Simple Smile

# 127
Предварително беше обявено, че ваучерите важат за ненамалени стоки както и че не важат за Аксесоари и още нещо имаше… Това е като да участваш за нещо доброволно и после да искаш друго, че не ти харесва… Половината тема е пълна с коментари, които са свързани с просто прочитане на правила.
Очевидно ваучерите не са активирани още те Ви ги изпратиха и докато не Ви харесваха пуснахте поръчки. Simple Smile
Недоволни винаги е имало и ще има. Wink

# 128
Дамската тениска от дадените линкове на Спортбокс ми харесва.
Обаче не съм спечелила ваучер  Smile.  Не съм играла в петъчните дни.
Имам закупени билети, валидни до 28.02. Сигурно тогава ще ги теглят.

# 129
https://promo.edenred.bg/winners
последните печеливши

# 130
Извинявам се каква е тази игра на севън дейс?

# 131
Извинявам се каква е тази игра на севън дейс?
Кроасани 7 days https://promo.7days.com/bg/ 🎁🤩
Купи кроасани 7 days за минимум 3лв. и участвай за -
🎁 1000бр. Раница пълна със 7 days продукти - Седмична награда с 1 Касова бележка ( Всяка седмица по 166бр. )
Томбола след края на играта: ( с 3 Касови бележки )
🎁 50бр. Смарт Часовник Samsung
🎁 100бр. JBL слушалки
Играта продължава до 15-ти март 💥🥳

# 132
Вчера си взехме 3 кутии сухи пасти на Престиж от серията Златен шанс от Кауфланд (видях и отворени кутии, явно хората ровят). Харесваме ги, в момента остана само 1 цяла. В тях нямаше нищо допълнително - нито ваучер, нито талонче от вида Опитай пак. Пиша това, понеже имаше дискусия в предишната тема за очакванията какво се крие в кутиите. Да, проверих и грамажа в нас за справка - нямаше 2 еднакви - разлики от 2-4-6 грама.

# 133
  • Сливен
Предполагам, че някои са видели, а други не,за това споделям играта. Миналата година играта започна от Март 2022 и продължи до Май 2022г. След това имаше подбор на снимки,а гласуването в рамките на 1-2 седмици.На 25 Май обявиха спечелилите,а самата награда пристигна 25.Ноември 2022. Та така - късмет на всички.
Скрит текст:
Скрит текст:

Да допълня-аз бях с поощрителна награда,като избрах модел от техните.Определено си заслужава човек да участва,а ако има възможност и да си купи якето. Качвам ви снимка,да видите пак якето.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 12:55 от сикрет

# 134
Пак да попитам, някой има ли проблем с регистрацията на бележки в Куинс?

И дали мога да регистрирам в Оцени филиал на Лидл бележка от 29.01. или задължително трябва да е от м.02.2023?

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт