UNOde50 – испански ръчно изработени дамски и мъжки бижута и часовници

• 21 381
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
И златото и среброто харесвам, но като цяло предпочитам среброто. Постоянно си нося едни красиво, нежно и семпло изработени обечки и колие с висулка подарено сърчице Simple Smile

# 106
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Изчистени модели от сребро

# 107
  • София
Харесвам и злато и сребро, нося разнообразни бижута.

# 108
Рядко нося бижута, предимно на поводи, харесвам и сребро, и злато.

# 109
Харесвам всякакви бижута и ги слагам според тоалета и конкретния повод. Нося и сребро и злато. Като цяло преобладават бижутата с камъни.

# 110
  • София
Нося златни и сребърни гривни и обеци в различен стил според настроението ми и сезоните.

# 111
Харесвам нестандартни, стилни и красиви бижута . Злато и сребро сменям според настроението.

# 112
  • София
Харесвам злато и сребро. В момента нося злато. Предпочитам изчистени бижута - нося постояно обици, колие с висулка, гривна и пръстени.

# 113
  • Плевен
Споделете ни какви бижута харесвате и по какви критерии ги избирате? Предпочитате да носите злато или сребро?
Обичам семпли, изискани и красиви бижута. За съжаление, имам алергия към сребро, но нося злато с удоволствие!

# 114
Обичам само сребро. Винаги проверявам закопчаването и плетката на гривни и колиета. Когато си избирам бижу винаги е свързано с някаква символика.

# 115
  • на последния етаж
Харесвам класически бижута. Предпочитам сребро, но оичам да нося и злато.

# 116
Харесвам нежни и интересни бижута, нося и злато, и сребро. Харесвам и комбинации от жълто и бяло злато, злато и сребро, както и бижута с камъни. Според случая и моето настроение избирам.

# 117
Имам златни и слебърни бижута, но нося основно сребърните. Трябва да са нежни и семпли, да подхождат на облеклото и случая.

# 118
  • Пловдив
Предпочитам злато, бижута в ориенталски стил.

# 119
Обичам да нося нежни и семпли бижута. Имам и златни и сребърни бижута, които избирам според случая и тоалета ми. В последно време нося и доста перлени бижута и камъни. А тези бижута на  UNOde50 са уаууу, разкошни

Общи условия

Активация на акаунт