UNOde50 – испански ръчно изработени дамски и мъжки бижута и часовници

• 21 383
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 135
Предпочитам нещо семпло и сребро.

# 136
Напоследък предпочитам среброто. Не знам защо така се промени вкусът ми. Харесвам по специфични модели ( не класически ). Харесвам и с камъни и без, според самия модел. Гривната е любимото ми бижу.

# 137
В последно време харесвам бижутата в розово злато, избирам по-изчистени модели.

# 138
  • In transit
Харесвам бижута от бяло злато, кожа и стомана. Обичам да нося гривни основно.

# 139
Нося злато и сребро. Предпочитам семпли, но изискани бижута.

# 140
  • Plovdiv, Bulgaria
Харесвам сребърни и златни бижута. Избирам ги според цвета и стила на тоалета.
Благодаря за възможността да участвам в играта! Хубав ден!

# 141
Споделете ни какви бижута харесвате и по какви критерии ги избирате? Предпочитате да носите злато или сребро?
Нося основно пръстени и обеци, гривни и колиета слагам само по повод а в ежедневието рядко слагам такива. Между злато и сребро предпочитам среброто, извън тях нося и бижута от медицинска стомана, харесвам също и естествени камъни.

# 142
Нямам особени предпочитания-нося и злато,и сребро.Всичко зависи от настроението ми и повода,по който ги нося.И все пак изчистените и семплите модели ми допадат повече.

# 143
Харесвам и нося само злато, тъй като от среброто получавам алергия. Но иначе предпочитам да са по семпли и нежни.

# 144
Предпочитам уникални и различни бижута , било то сребърни или златни ! Щом ми харесат ги взимам !!!

# 145
Сребро и "бяло злато". Най-вече обеци, семпли, с камък или кристали, тип "Сваровски"... Опал, аметист и аквамарин са ми сред любимите.

# 146
  • Бургас
От много години нося злато, а на високосна сменям със сребро. Напоследък доста се заглеждам по стоманени бижута:обеци, гривни, пръстени, колиета... харесвам по-масивните, но не чак прекалено.

# 147
  • В най - голямото село
Обичам бяло злато или сребро с перли. Перлите са ми страст. Успех UNOde50.

# 148
Харесвам и нося злато. Бижутата ми са семпли и нежни. Винаги нося пръстен и обици, а в определени случаи слагам гривни и колиета.

# 149
Нося злато или сребро, защото имам алергия и особено обеци избирам в тези материали, но колиета, гривни и пръстени избирам според това дали ми харесват, дали са уникални и дали са ми подарък от скъп човек.

Общи условия

Активация на акаунт