Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 51 151
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
И "Everwood", "October Road"... Heart Decoration

# 466
  • Вестерос
Не знаех, затова имаше същият вайб.
Да не забравяме и Джаред Падалеки ака Сам Уинчестър и Мило ака бащата от Това сме ние и герой от Герои тръгнаха от сериала на Гилморките. Както и Кери от Добрата съпруга Wink

# 467
И Чад Майкъл Мъри.

# 468
  • Вестерос
Така ли, не го помня в сериала 🤔
Чак ми се прегледа, имам го на дискове 🤣 Само един път съм го гледала. На дискове имам и One Tree hill до пети сезон,него съм го гледала три пъти, както и Charmed, тях съм ги гледала около пет пъти, а отделни серии над десет може би.

# 469
Тристан, от първи сезон.
После двамата с Майло Вентимиля играха в много добър сериал - "Chosen".
Гледала съм "Gilmore Girls" до 5 сезон и сега ще го догледам, заедно с продължението.
Ако не си гледала "Everwood" - силно препоръчвам!

# 470
  • Вестерос
Не ми говори нищо, ще погледна.

# 471
Супер предложения , ей  такива стари и уютни сериали ми се гледат. Въпросът обаче е, дали мога да ги намеря някъде. Погледнах за Момичетата Гилмор, не успях да го намеря. Също така ми е важно да са с превод, не разбирам чак толкова английски.

# 472
  • Вестерос
Ако гледаш с бисиплеър, той си тегли сам субтитрите вкл. и български.

# 473
Супер предложения , ей  такива стари и уютни сериали ми се гледат. Въпросът обаче е, дали мога да ги намеря някъде. Погледнах за Момичетата Гилмор, не успях да го намеря. Също така ми е важно да са с превод, не разбирам чак толкова английски.

Gilmore Girls ги има по торентите с бг.суб.

# 474
Hart of Dixie е супер сериалче от същия тип.

# 475
Благодаря на всички за предложенията, ще се възползвам 😁. Каква съм шматка, във filmisub има Момичетата Гилмор, ама какво съм гледала и аз, незнам.

# 476
Да попитам тези, които имат нетфликс - как е там положението със субтитрите, новите неща пускат ли ги с бг субтитри?

И друг въпрос, HBO с какво заместиха The Last of Us в неделният им праймтайм?

# 477
  • София
Все още няма Бг субтитри в Нетфликс.
С нищо не са сменили The Last of Us в HBO, а и няма с какво. Пък и толкова касов хит няма всеки ден... Обикновено се изкарва веднъж в годината. Чакат си последния сезон на Succession, който тръгва именно идната неделя. И със сигурност ще се гледа и обсъжда много, в щатите визирам, тук у нас не е толкова популярен, макар че на мен ми е любим.
В момента залагат на касови филми и на сезон 2 на Пери Мейсън.

# 478
Първият сезон на Пери Мейсън не ме грабна, мисля да пропусна 2-ри.

# 479
  • София
Изгледах "Шпионин сред приятели" - доволна съм, Деймиън Луис прави много добра роля - само да го гледаш колко е хладнокръвен, с ум като бръснач, премерен в изказа си. Искам и аз така, но емоционалността ми е в повече😄Напомня ми неговата игра в "Милиарди"...всъщност видях и още един актьор от там. Гай Пиърс също много убедителен в образа си. Абе друго си е двама носители на Еми на едно място, а сега прочетох, че Деймиън е и изпълнителен продуцент на лимитирания сериал, който е сниман във Великобритания и Румъния.

"Пери Мейсън" и аз ще го пропусна на цяло👍

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 23:57 от Valena25

Общи условия

Активация на акаунт