Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 37

• 51 144
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
От няколко дни гледам японския сериал за Муминтрол (по мотиви от творби на Туве Янсон) - от 90-те е, като че ли съм гледала някои серии като малка, но определено не всички. Много е сладурски, чак ми се прииска да го изтегля целия да си го имам.
Обаче май в тубата няма всички епизоди.

# 481
Някой гледа ли True Lies ?
Нещо трейлъра не ми вдъхва доверие.
Другият подобен The Company You Keep - става.

# 482
Четох лоши ревюта за този сериал. Предполагам, че са превърнали забавния филм в нещо банално.

# 483
  • Варна
Някой гледа ли Сянка и кост. Аз гледах разни клипчета. Май са пъхнали втора и трета книга на едно. Това ми се вижда добра идея, защото двете книги са много по слаби от първата, а в трета книга само ходеха на пред назад да търсят птицата. Съответно ми беше много скучна третата книга.

# 484
Започнах втория сезон на Сянка и кост в събота, но нямах време да гледам повече от епизод и половина. Сериалът ме запали по книгите, прочетох и другата поредица (тази за враните) и одобрявам решението да сменят сюжетните линии в сериала, в първи сезон беше много сполучливо.

# 485
  • Вестерос
Не съм още, ама ако са ги съединили няма да го гледам скоро. Искам да я прочета третата първо.

# 486
  • Berlin
Приключваме Бавачката и го почваме. На мен ми харесва, че са преплели двете истории заедно в сериала, за враните и за Алина и Мален, но не съм чела книгите.

# 487
Излезе ми пост във Фейсбук за спиноф, но не откривам категорично потвърждение.

# 488
Здравейте. Много се радвам, ако новината за spin-off сериала за Шестте врани е истина. Много харесвам книгите. В момента гледам втори сезон на Сянка и кост. И бих казала, че е доста интересно. Въпреки че доста неща от първи сезон бях забравила и може би трябваше първо да си преповторя първият сезон.

Тук съм и за да похваля един корейски сериал. Казва се Hotel Del Luna и го има в Нетфликс. Много е различен. Ту забавен, страшен, интересен, вълнуващ. По принцип хич не съм фен на корейските романтични сериали, но точно този съдържа освен романтика и други жанрове. Много малка част от него ми напомня на Шепот от отвъдното, въпреки че единственото общо, което имат е духовете. Но са съвсем различни. Тук имаме духове, отвъдният свят и преминаването между двата свята, романтика и различни човешки истории. Само 16 епизода е, аз съм в началото и съм много доволна, че случайно го открих.

Отделно изгледах и Bridgerton. Не очаквах, че толкова лесно ще се зарибя, но факт. Изгледан за един дъх. Има си минуси, има си и плюсове. Може би вторият сезон ми беше дори по-интересен от първия. Тъй като хич не харесах Дафни като главен герой в първият сезон. Нямам търпение за третият сезон. Доколкото разбрах, сюжетната линия там ще се върти около Пенелъпи, която аз много харесвам.

Изгледах и Tokyo Vice. Добър е, несъмнено. Пък и много харесвам Ansel Elgort. Но може би ако имаше още повече екшън, щеше да е по-интересно, поне за мен. Беше ми малко муден. Ще очаквам развитието в следващият сезон.

# 489
  • София
Загледах нов сериал по Нетфликс - Close to Home: Murder in the Coalfield. Немски е, разследва се убийство, както личи от заглавието. А единият от главните герои е израснал в градчето, в което е извършено убйството и затова е близо до дома. Само 1-ви епизод изгледах. Общо са 6 епизода, става и за маратон. Не е голям спойлер, но ще го сложа в скрит текст.

Скрит текст:
Издразних се, че са сложили един герой - дребен престъпник и наркоман с име Юри и руска фамилия,  който авторите решили да бъде българин. Дори героят каза нещо уж на български, което не успях да разбера, но имаше звучене на руски. Героят визуално приличаше на руснак. Мисля, че авторите нямат ясна представа за емигрантските етноси в Германия. Не знаех, че ни се носи славата на такива престъпници и наркомани. По-скоро си мислех, че определен етнос им създава кокошкарски проблеми и свързват с българите.

# 490
  • София
Здравейте,
Някой може ли да ми каже къде гледа сезон 4 на сериала Манифест?

Първите 3 сезона, доколкото разбрах, са били излъчвани по FOX, дублирано. Свалих ги от Замунда и дъщеря ми се запали. Но няма качени въобще първите 10 епизода от сезон 4 (Нетфликс са съживили сериала). Някакви идеи? И дали всички серии са само със субтитри? Мерси!

# 491
  • Sofia
В кой ден от седмицата пускат епизод на Пери Мейсън?

# 492
  • Вестерос
Понеделник излиза Simple Smile

# 493
  • София
Има ли фенове на Yellowjackets? Smirk

# 494
  • Вестерос
Да, много сме. Чакаме втори сезон! Мисля, че скоро излиза и ще го има в скай

Общи условия

Активация на акаунт